Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Baia-Mare (https://forum.4tuning.ro/439-baia.html)
-   -   Masini din Baia Mare (https://forum.4tuning.ro/439-baia/51195-masini-baia.html)

Ali_ump 10-09-07 18:06

Masini din Baia Mare

6 Attachment(s)
Si am sa incep io cu cateva poze .....masina apartine lui Florin Cozmuta ...un vechi prieten de pe vremea cand colindam strazile din baia mare noaptea in cautare de raceri:D
Mai multe detalii despre masina aici;)
http://www.performancezone.ro/index....te&proiectId=1

FLAME 18-09-07 17:35

Re: Masini din Baia Mare

wow...nam vazut niciodata un rx-7 tunat in Romania...arata super fain...tareee

Ali_ump 19-09-07 11:05

Pai deocamdata nimic la exterior dar motorul are acum undeva la 300 + cp si e in curs de preparare in Ungaria ...o sa urce undeva la 500 din ccate am inteles :)

Tengu 24-09-07 20:53

Rx-7 le e inca un bebelush :)) dar o sa creasca mare :D.... in cadrul echipei PerformanceZone Racing Division o sa il pregatim ca si masina oficiala de circuit al magazinului nostru.

Sper ca vara viitoare conversia turbo sa fie gata si sa fim pregatiti pentru Nurburgring, la fel sunt foarte multe de facut pentru a gasi setarile potrivite stilului meu de condus ...

Vom incerca doar pentru distractie sa vedem ce timpi reusim pe acest circuit celebru !!

PIRATU BV 27-09-07 20:08

felicitari ptr masina.excelenta si unicata in ro.succes cu proiectul si la mai mare.

bogo4all 10-10-07 16:32

5 Attachment(s)
Asa zisele exotice:

adisoruc 11-10-07 14:09

mda...TVR ...foarte foarte frumos!!

coolio 12-10-07 19:06

Masini tari la Baia Mare

www.cadomar.ro

CoCaine 20-10-07 23:59

1 Attachment(s)
Are cineva poze cu acest Audi S2?
Despre asta e vorba..Tot incerc sa dau de proprietar ca sa mai schimbam o vorba,dar nu reusesc..Mutumesc!

bogo4all 21-10-07 08:23

As putea sa vb eu cu un prieten sa te pun in tema cu el! Ceao

IonutzMFF 21-10-07 13:42

Audi S2 e din MR Baia Mare .Imi lasi numarul tau pe privat si te va contacta

CoCaine 21-10-07 14:20

Eram curios sa vad cu arata masina la interior,exterior si sa imi zica si mie ce a facut pe la motor..Daca il convingeti sa intre pe forum are vreo 2 PM`uri de la mine :-P Sau poate faceti voi niste poze la intalnirea voastra MR si pui aici niste date despre masina.Mersi baieti :drunk:

GODLESS 25-10-07 20:19

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by MarcCorneliu (Post 1167247)
lasa`ma ca ala cu S2`u crede ca are ferrari, imi zice mie ca`i prinde masina in 5,5 sec suta. Poate dupa ce mai pune in turbo, nu zic ca merge masina, da nu o inflori.

Mai baiete , tu sa mai cresti si sa te documentezi inainte de a vorbi ineptii, daca fabrica da 5,8 s de la 0-100 la unele s2 -uri ,ai vazut tu ce are omul sub capota ? masina putin preparata si fara turbo prinde lejer 5,5

3SGE 25-10-07 21:17

Quote:

Originally Posted by MarcCorneliu (Post 1167247)
lasa`ma ca ala cu S2`u crede ca are ferrari, imi zice mie ca`i prinde masina in 5,5 sec suta. Poate dupa ce mai pune in turbo, nu zic ca merge masina, da nu o inflori.

Crede-ma, am mers cu masina, am condus-o si trage f grav. Prea putine masini in bm care sa traga ca si aia! Si va iesi si mai grava in cateva luni!

bogo4all 25-10-07 21:41

Destul de capabila masina, mai ca a facut fata unui subaru in Sm. Cam cati caluti are acum?

Yackone 25-10-07 23:32

haidati baieti cu pozele ca aveti destule masini faine prin baia mare;)

adisoruc 26-10-07 11:10

un mic detaliu legat de acel subaru de la satu mare, era cu slickuri si avea mult peste stock! eu zic ca i-a facut fata cu brio chiar daca a pierdut. totusi masina are 17 anisori pe cand subaru avea abia 2 ani....diferenta isi spune cuvantul si totusi a stat langa el, daca era mai lunga distanta il facea!

bogo4all 09-11-07 22:54

Exista thread dedicat pentru orice alt gen de discutii. Aici ar fi bine sa se posteze doar poze cu masini din oras.

maD_angel 10-11-07 13:40

Nu'mi place sa ma bag de'aiurea in seama, DAR vreau mai multe poze cu "Masini din Baia Mare" si mai putina cearta ca nu va ajuta la nimic,credeti'ma. Multa bafta!!! Si astept sa aud numai de bine de voi.

bmw_fear 10-11-07 15:22

6 Attachment(s)
daca nu o puneti voi...o pun eu...:D

IonutzMFF 10-11-07 15:30

Deci nu suntem aici sa ne certam ...daca crezi ca acel audi e praf atunci ne intalnim toti intr'o seara si lasam masinile sa faca treaba ..nu'si au rost discutiile astea fara rost

bilutza 22-11-07 18:51

Aici are dreptate ionut mai bine ne intalnim intr-o seara si vedem atunci cum sta treaba ...

Most_Wanted 22-11-07 21:10

..d.a si sa pastram subiectu forumului ...sunt masini la baia mare ...si il aveti si pe prostret ...care face destula treaba ........aveti cu ce va mandrii ...totusi /...fordu al albastru ..ciudat rau ....bestial ...si RX-7 ..aia masina cu potential

Yackone 23-11-07 00:58

4 Attachment(s)
hai ca pun eu ceva poze ... mai vechi ce-i drept;)

Most_Wanted 23-11-07 17:55

ursu e criminal........mai exista in baia mare ala?

danny_bik3ru 23-11-07 21:41

Exista . II alui Remus de la Pro Street

GODLESS 23-11-07 23:44

Ursul e in barlog ... (garaj) nu prea iese cu el ...

Most_Wanted 24-11-07 03:28

ce motor are pe el ...poate ii consuma prea mult .....

Ali_ump 24-11-07 14:40

10 Attachment(s)
Si sa nu uitam de singura masina de drift din Romania pregatita special in Japan ..cea a lui Florin :) Aici doar cateva poze ...mai multe detalii la sectiunea Drift ...

dobro_c 24-11-07 15:13

Quote:

Originally Posted by Ali_ump (Post 1213787)
Si sa nu uitam de singura masina de drift din Romania pregatita special in Japan ..cea a lui Florin :) Aici doar cateva poze ...mai multe detalii la sectiunea Drift ...

tot respectul pt florin si masinile lui... el e dovada ca pasiunea nu are limite si cu putina vointa se poate orice. sa nu uitam ca acum cativa ani avea acel MX-6 care a fost o masina super si a mancat multe masini mai puternice decat ea...

Ali_ump 24-11-07 15:16

7 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by dobro_c (Post 1213832)
tot respectul pt florin si masinile lui... el e dovada ca pasiunea nu are limite si cu putina vointa se poate orice. sa nu uitam ca acum cativa ani avea acel MX-6 care a fost o masina super si a mancat multe masini mai puternice decat ea...

OOOoo da ...MX-ul :) ce vremuri:)...am cateva poze:)

Yackone 24-11-07 15:44

frumoasa masina...dac nu ma insel kitul tot de robert e facut;)

Most_Wanted 24-11-07 22:27

Quote:

Originally Posted by Ali_ump (Post 1213787)

eh asta masina ..........frumos din partea lui ca arata si tricolorul :D

Ali_ump 25-11-07 03:01

Quote:

Originally Posted by Most_Wanted (Post 1214472)
eh asta masina ..........frumos din partea lui ca arata si tricolorul :D

Pai a reprezentat Romania la King of Europe ...se cerea sa aiba tricolorul ...ca sa defileze pe pista:) si suntem mandrii de el...anu care urmeaza speram la cat mai multe etape de campionat;)

tuner_cata_05 25-11-07 14:44

Tot respectul pentru Florin si pentru eforturile depuse ,e un om de milioane;)
Go Fast!!!

Yackone 26-11-07 18:41

1 Attachment(s)
sper sa nu se supere andrei;)

valineamtsm 28-11-07 02:02

Quote:

Originally Posted by 3SGE (Post 1168000)
Crede-ma, am mers cu masina, am condus-o si trage f grav. Prea putine masini in bm care sa traga ca si aia! Si va iesi si mai grava in cateva luni!

Ai dreptate 3SGE! Masina respectiva are un potential fantastic! Are motor de 2,2L 5cilindrii in linie 20 de valve si nu in ultimul rand e TURBO!
Am vazut-o cu ochii mei! Am vb cu proprietarul (care a fost extrem de amabil si super de treaba, deci nici vorba de figuri) cand a fost in SM la Tuning Show!
Masina respectiva poate foarte mult si motoarele respective... nu prea le egaleaza altele. Cat despre afirmatiile ca respectivul crede ca are ferrari... bravo lui! Oricum... intre Fery si audi... prefer AUDI !

PS: Trebuie sa dau jos posterul jos de pe perete (de 10 ani vechime) cu ferrari F40 si sa-l inlocuiesc cu unul in care sa fie un Audi S2 :lol:

VG30DETT 01-12-07 11:55

2 Attachment(s)
da merge foarte bine aceel audi s2.si pe mine ma facut de citeva ori la 400m. are foarte bun demaraj la start.a trebuit sa cumpar slicuri pe masina ca sa pot sa l fac cu toate ca am o putere mai mare la motor.eu pierdeam mult la start patinind.acum audi este dus la modificari astept sa vad rezultatele atit cele ale motorului cit si cele exterioare ale caroseriei.

VG30DETT 01-12-07 17:58

3 Attachment(s)
poze spion:D :D :D

valineamtsm 03-12-07 02:11

3 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by VG30DETT (Post 1224994)
poze spion:D :D :D

Cand ai fost la satu mare la tuning show ti-am admirat mult si masina ta... ba chiar ca ... nu ai scapat :)
POZE SPION :lol: :lol: :lol:
Te recunosti? Ti-ai dezlantuit un pic herghelia :twisted:

All times are GMT +2. The time now is 22:43.

- Copyright 2026 4Tuning