![]() |
Audi RS4 versus Audi RS4/2005
Doua modele de generatii diferite ale aceleiasi firme.
Care e mai tentanta din punctul vostru de vedere? |
hmmmmmmmmmm....... Rs 4 2005 nu stiu de ce dar mie mi se pare mult mai frumos la design exterior, chiar daca modeluk vechi era mai mult decat reusit . Cat dspre motorizari acesta mi se pare multt superior
|
off topic:(( sper sa nu sariti cu gura pe mine daca am gresit ca asa se cam intampla
|
poze, detalii tehnice.... nimic? Nici macar POLL? :roll:
|
modelul nou stiam ca nu-i biturbo,il aleg pe cel vechi :D pentru cele 2 turbineee si plecarile rapide
|
noul model e masina!
|
noul RS4 e mai sexy, imi plac la nebunie stopurile shi herghelia de cai de sub capota :D
|
Quote:
|
La aspect imi place modelul nou.... la performante am vazut pe site polemici cu privire la posibilitatile de tuning reduse ale noului model dat fiind ca nu este turbo. Oricum dupa mine si vechiul rs4 este masina .... si inca ce masina.
Daca nu o iei pt tuning, la inceput cel putin cred ca ajunge masina si stock :lol: as prefera rs4 nou 8) |
Re:
super masina,la motorizare pacat ca lipseste TURBO!
un mare dezavantaj pt ce mai putea face la masina asta! in rest ,ce-i nou este nou. |
eu zic k si masinina veche adik rs4 vechi e tare ...
si k of topic TOP GHEAR a facut un test audi 80 quattro dar sa nu ma intrebati anul exact stiu doar k era primu quattro al lor ... si comparat cu un evo 6 vreau sa spun k la demaraj l-a rupt audi ... dar la viteza aia mai tineri castiga ... |
noul 100%
|
Ma intreb cum se va descurca viitorul M3 E90 cu ea ca e piesa masina.
|
cel nou, tocmai pentru ca este ASPIRAT. cand un motor nu da tocmai randamentul pe care il asteptai ii pui un turbo, daca nu e suficient... mai trantesti unul? :) acest nou RS4 are un super motor.
|
Si nu numai motorul e piesa la ea si restul.........
|
Da, din cate am inteles (top gear) este o masina excelenta. a drivers car.
si in ceea ce priveste posibilitatile de tuning ... tot ce e posibil sa se gaseasca cativa baieti (mtm, abt etc etc) care sa tranteasca un biturbo pe el. La A4 nou de 3.2 s-au ingramadit cateva firme care au bagat biturbo, ducand motorul la 500 cai (in jur de 500 de cai, unii tuneri cu mai putini cai, altii cu mai multi), asa ca, cred ca o sa incerce si pe rs4, si daca au reusit 500 din 3.2 (parerea mea ca nu greu), oare ce o sa scoata dintr-un 4.2 fsi. oricum, rs4 nou pe langa putere, tine si de senzatie, de modul de a sofa, din ce am vazut prin reviste, de la top gear, ca asa nu am avut ocazia, si nu cred ca o sa am prea curand :( :( (ramane posibilitatea cu lotto) |
Este clar ca este o masina de sofer, poate primul Audi care sa mearga strict sportiv, de altfel in emisiunea de care aminteste SFW, Clarkson inainta ideea ca BMW M3 E90 va trebui sa fie extrem de buna ca sa fie mai buna ca RS4.
Pe de alta parte, motorul cred ca poate fi tunat fara probleme majore, ideea e pentru ce, de ce sa strici echilibrul perfect din moment ce constructorul nu a mai vrut sa puna turbo. Motorul acesta i-a introdus pe Audi in lista marilor constructori de motoare, e pacat sa strici un echilibru la un astfel de motor pentru liniute. Parerea mea. Pentru asta poti oricand sa-ti iei un RS4 vechi si sa-l duci pana la cat vrei tu. Oricat de bun va fi viitorul M3E90, nu va putea fi decat egal sau o idee mai rapid, in rest e greu sa iei din omogenitatea unei masini cu 4x4, dimensiuni compacte, motor V8 de inalta turatie si construit din materiale usoare si cu un teren de rulare excelent. Plus felul in care arata. P.S Are cutie manuala cu 6 rapoarte care cand schimbi se aude un zgomot mecanic, asta vi-o spun pe incercate. |
eu zic sa nu ne dam cu parerea despre m3-ul nou...
in primul rand ca sunt 2 ( unul in 4 si unul in 2 portiere) eu zic sa asteptam mai intai testele independente... |
Re:
Quote:
se scot usor cai dintr-un motor mai greu e sa menti masina fiabila dupa, aicea o sa vedem meritul fabricantului, daca s-a gandit ca, \"cativa baieti\" o sa puna biturbo pe el si o sa ajunga la ~600CP sau la cat lor duce |
Sincer daca mi-as permite sa-mi iau un rs4 nou, si daca as avea si posibilitati sa ii fac tuning, sa ii pun turbo, nu cred ca as face. Sunt de acord cu sandumrs, masina a fost facuta pt condus, si e mai important echilibrul tehnic al masinii decat putearea, si cred ca ar stica din \"fun-ul\"acestei masini.
pt liniute ar merge un a4 din asta nou 3.2 ... de pus biturbo pe el, dar din ce am inteles va fi mai important la aceasta masina senzatia pe care ti-o va da decat puterea bruta. Daca ar fi sa am ambele masini. @200sx, pana la urma e problema tunerilor sa aiba grija sa nu strice masina, nu a producatorilor. ORICUM: RS4 nou :D @Aleks: pana la urma nici m3-ul vechi nu se ridica la performantele rs4-lui vechi, era deasupra s4-ului dar nu a rs-ului ... clarkson se referea in primul rand la cum va fi la condus, nu la performante. |
Sunt fan BMW dar RS4 e no comment.
Stimate 200Sx, fabrica nu o sa garanteze ce modifici tu la masina o sa garanteze ce vinde ea. Clar in opinia mea, 420CP sunt suficienti, oricum mi se pare super tare. Cred ca un constructor care ar garanta ca pe motorul lor poti pune orice modificare si ramane fiabil si echiliobrat ar fi niste idioti. RS4 e mai puternic ca un Porsche Carerra S si asta e de ajuns. |
| All times are GMT +2. The time now is 09:50. |
- Copyright 2026 4Tuning