![]() |
SPEEDRACING - 14.MAI.2005 - AEROPORTUL ARAD
URMEAZA ETAPA II - 14.05.2005
vestul va fi acolo cu mic cu mare... in rest ? ceva concurenta ? 8) mai multe detalii aici http://www.rektime.com/speedracing/index2.htm |
Re: SPEEDRACING 2005 - AEROPORTUL ARAD
Quote:
trebuie si oradea sa care ceva acasa,nu? |
Re: SPEEDRACING 2005 - AEROPORTUL ARAD
Quote:
Subaru are o surpriza, daca nu ploua.. |
hehe, daca baiatu cu subaru are o surpriza pt RAM (si daca i-l face), atunci poate o sa aiba si subaru o surpriza. :wink:.avem noi grija la clasa respectiva, competitie sa fie numa :wink: peace
|
cate suprize avem aici :lol: imi plac suprizele aradu inca nu are ceva suprize pt voi... :cry:
|
surprize avem si noi, una la A2 si una la A3
|
Re:
Quote:
|
Din ce am citit io la Speedracing urmatoare etapa ii in 14.05.2005. Ar fii pacat sa va facetzi masinile si sa mergetzi degeaba acolo
|
Re:
ho ho ho!!!
la cite surprize apar,pt unii o sa fie tare greu. oricum ne stringem 20 la o categorie sa le luam si banutii?? :lol: :lol: ce ziceti? |
Re:
Quote:
|
oare de ce ???? :roll:
|
Re:
Quote:
probabil e o greseala la mijloc. eu stiu ca e in 14. |
Quote:
|
Re:
baietii mai organizeaza si in oradea in data de 29 mai.
|
venim si acolo.... din cate am vazut aveti niste fete frumoase merita sa vin si eu 8)
|
Re:
Quote:
POATE ITI CALEZI MOTORU...... :lol: |
hehe ... super fain ca o sa se organizele si la oradea pe 29 mai
dar pe la satu mare nu se aude absolut nimic ? anyone ... anything ... ? pls :arrow: :arrow: :arrow: |
mda, deja avem curse din 3 in 3 saptamani (aici in vest, organizate numa de SPEEDRACING, + daca se mai tin si altele) se anunta o vara pe cinste cel putin on the west side :wink:
|
astea la arad.... + ca vor fi si la oradea:)
|
Tekin, da nu era vorba ca c ei care au platit runda I nu mai platesc in runda II?
Sau...eu parca asa stiu. |
se plateste nu conteaza daca ai fost data trecuta sau nu am vorbit astazi cu firma acea si a zis ca trebe sa platim
|
3 Attachment(s)
O zi incendiara, cam putine masini si public nu prea numeros, dar a fost mai usor asa. Organizarea foarte buna. Multe absente din randul celor ce-au promis ca vor veni, dar n-au intrat zilele-n sac. Multe viteze ratate, dar per ansamblu o zi plina. Rog pe cei care au tzeava sa mai puna ei niste poze/filme. Uite mostre:
|
Revin cu poze facute astazi, overall pot sa spun ca aceasta etapa, organizatoric a fost mult peste prima si pot sa spun ca a fost cel mai bine organizata competitie la care am fost.
Totusi prezenta in numar restrans a spectatorilor si din pacate si a participantiilor a contribuit la o mai buna desfasurare a competitiei. Tokyo Express a stralucit pe pista, akimoto aratand ca stie cum se conduce un Type-R - Felicitari! Deasemenea felicitari soferului din Swift - pe care partial l-a ajutat si kg sale presupun :twisted: Sa speram ca etapa viitoare va avea mai multi participanti, din pacate eu am ceva probleme cu masina (a aparut o balta in parcare sub masina :roll: ) dar sper sa pot concura in etapele care urmeaza :? Dupa cum spuneam, revin cu poze - iar daca cineva doreste sa vada o poza cu un duel anume sa spuna, cred ca am facut poze la toate :D |
3 Attachment(s)
More.
|
Popescule, cu ce masina erai? Si as vrea poze cu subsemnatu', ca ai mei pozari nu prea au facut :cry:
|
1 Attachment(s)
...
|
6 Attachment(s)
Eu eram cu Mazda 626LX a mea si dupa un pic de forja cred ca o crapat ceva furtun ca imi curgea apa fierbinte pe jos :roll:
Sper ca tu esti asta cu Octavia, am gasit cateva poze cu tine, sper sa fie toate turele la care ai participat :roll: Revin maine cu mai multe poze :wink: |
Din pacate, din Oradea, cam putini participanti. Si marele nostru favorit, a avut problme mecanice :(. Intra el si va da mai mult detalii...se pare ca toata lumea asteapta show-ul din 22. Cred ca va merita.
|
din pacate oradea nu a fost deloc. inafara de Ovi (RR) unde a fost gaju? unde a fost subaru?. in fine sper sa ne vedem pe 4 iunie.
|
lui GAju i s-a stricat un capat de planetara, cand a vrut sa plece de acasa :(( si nu a gasit pe loc niciunde in oras...De aia nu a particiat.
Cat desre ceilalti, asteapta probabil ziua de 22. By the way, in 29 o sa fie curse pe aeroport la noi, sper ca veniti. :) |
pakat de gaj k voiam sa'l vad si pe el pe'acolo...:(.....oricum in 22 o sa fie ruperee.....la fel si in 29!!!!! go oradea!!!!!!!!!!!
|
1 Attachment(s)
Honda Civic Type R vs. BMW530
castigatorul grupei A3 vs castigatorul grupei A4 |
d c nu faceti o rubrica speciala pt oradea ? ... sa nu vorbim in rubrica rezervata aradului ...
ps chiar vine Eleonor la Oradea ? |
Clasamentul unde este???
|
in lucru..
|
Avem si noi filme,mai exact a filmat AR120CP toata cursa ,sunt cam 300MB asta seara sau maine punem tot,deocamdata avem probleme tehnice. sorry
|
Re:
1 Attachment(s)
sorry baieti ca nu am mai ajuns.nu am terminat-o la timp si am mai avut iar mici belele.
|
Re:
Quote:
|
M-am utat la filmul ala.pakat k e fara sunet.Felicitari lui Akimoto si rushinika lu ala cu BMW k a luat-o mai bine de un autobuz si...cica e la clasa A4.Probabil k ar fi fost o victima si pt Vali kre din cate am inteles eu nu a putut sa termina masina la timp.
|
|
| All times are GMT +2. The time now is 12:59. |
- Copyright 2026 4Tuning