![]() |
Intalnirea renault 5
Quote:
pe 29 e super locul si ora propuneri |
Re: Intalnirea renault 5
e bine 29.ideea ar fi sa ne intalnim undeva unde sa stie si cineva care nu este din bucuresti.daca oamenii vor sa facem si o plimbare ceva mai lunga ar trebui sa ne intalnim de dimineata,nu?ar merge o iesire din bucuresti si un mic gratarel,nu?
|
corect, locul de intalnire ? propuneri Pescarusi
|
Quote:
|
cred ca sambata dimineata va fi libera parcarea de la pescarus.asta daca vreti sa plecam spre munte.
|
Quote:
|
haideti baieti ca ne vedem pe 29 la intalnirea reno.... ce mai incolo si incoace...
|
Corect :) dar unde ?:D poate si stabilim
|
acolo unde e si intalnirea reno.... nu?
|
Quote:
|
pai se face la munte ceva? nici eu nu merg la munte cu al meu :P
apropo... ti-ai luat aprindere? |
ideea e ca io nu stiam de intalnirea reno unde se face ?
|
Cel mai frumos ar fi sa ne intalnim undeva toate R5-urile si sa mergem in gasca pana la intalnirea RENO,"sa-i lasam cu gura cascata" cand aparem in haita :P
|
Quote:
|
si mie imi place ideea :-D yupyyyy, abea astept. da unde ne vedem? la Pescarus? la Polivalenta?
Intalnirea Reno unde se face? |
pai nici io nu stiu unde se face intalnirea reno... hai sa stabilim unde ne intalnim ca sa plecam ca shacalii :D
|
putem sa ne intalnim si la Ateneu in parcare, sau in Piata Constitutiei ca sunt locatii centrale.
|
e prea bine acum sa vor si ceilalti :) e ok ?
|
ce e pacat e ca desi sunt multi cu R5-uri nu sunt multi care sa tina la buburuzele lor si sa le ingrijeasca si sa le iubeasca :((. gata cu sentimentalismele.
Hai in Constitutziei si gata, ca acusica vine 29 si noi ink ne hotaram unde sa ne vedem. Si acum hai sa dam sfoara in tzara!!! |
ok constitutiei, e prea bine dar sa fie si ceilalti deacord !
|
IN regula, in piata constitutiei ne intalnim.
Sa voteze prezent aici cine vine casa stim cati suntem. Intalnirea Renault unde are loc,stiti cumva ? Ca sa putem sa ne facem traseul. |
Quote:
Eu voi fi prezent :) |
prezent!!! yuppyyy!!!! :mrhappy: :clap:
|
aaa.... facem lista:?: :confused2
|
Intalnirea Reno.ro - Renault Club Bucuresti se tine in parcarea Salii Polivalente in fiecare zi de VINERI incepand cu orele 21:30. Va asteptam in numar cat mai mare.
of of... scrie mare pe forumul reno.ro si o poza k sa ne ghidam sa ajungem unde trebuie http://www.reno.ro/index.php?act=Att...=post&id=46733 |
Bine bine, aia e intalnirea saptamanala, dar am inteles ca pe 29 acum se face intalnirea Reno de toamna, adica una mai mareata...:P,dar sper sa aflam,adv k nici nu prea am cautat.:P
|
pana la urma am aflat unde se tine intalnirea reno pe 29 septembrie in parcarea de la sala polivalenta :D
|
cred ca ajung si eu..
nu stiu sigur... |
sa aflam la ce ora a avea loc intalnirea reno si dupa ei vom stabili si noi intalnirea renault 5 :)
|
eu vin oricand oriunde... abea astept!!!
|
Sunt prezent la intalnirea r5...dar hotarativa...:) ca sa ne facem cu totii timp
|
Quote:
|
Vad ca toata lumea s-a dat la fund cu intalnirea...pana la urma mai vine cineva? Hai ma... macar o data pe an....postati si voi ....sa vedem dak se mai face intalnirea sau nu sa stiu si eu ce fac...;) thx
|
io unu vin nu e problema :)
|
eu vin... in principiu
|
eu sigur...
|
OKy atunci ziceti ora , si locul unde ne intalnim...ramane data de 29 septembrie ora 21:00 sala polivalenta? daca nu e bine asa....lasati posturi:)
|
sau ne intalnim noi in alta parte si mergem la intalnirea renault?
|
am inteles ca nu se mai face intalnirea renault(aia mare).... o sa ne intalnim noi R5-urile pe data de 29 septembrie la polivalenta orele 21:00 daca exista propuniri cu alta ora postati :)
|
o sa fiu alaturi de voi spiritual! cu gandu'!
sa facetzi shi voi poze.. |
| All times are GMT +2. The time now is 17:10. |
- Copyright 2026 4Tuning