Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Skoda (https://forum.4tuning.ro/229-masina-mea-skoda.html)
-   -   Octi II FSI (https://forum.4tuning.ro/229-masina-mea-skoda/51077-octi-fsi.html)

eddycdk 09-09-07 16:25

Octi II FSI

3 Attachment(s)
Salut tuturor! Am si eu de cateva luni Skodita si sunt f multumit de ea.. Usor, usor am s incerc s-o fac si mai frumoasa. Am inceput cu volanul :-) , urmeaza kit complet RS, Jante pe 19'', pleoape, tobe si altele, dar pe rand. La vara viitoare sper sa se apropie de ceea ce imi doresc eu...

19tdi 09-09-07 17:51

Re: Octi II FSI

s-o stapanesti sanatos...nu e prima fsi mai e una alba din gorj park nu mai tin minte...da vad ca e dotata..xenon piele...ce motor ai pe ea...fsi fsi da ce motor?

rocovectra 09-09-07 18:47

Sa o stapanesti sanatos ,asteptam sa vedem modificarile .Multa bafta

eddycdk 09-09-07 19:59

mersi pt urari. E 1,6FSI (115cp)...

central 09-09-07 21:42

felicitari pentru alegere s-o stapanesti sanatos si fara evenimente;)

dogy_10 10-09-07 23:31

cat ai datpe ea?

eddycdk 11-09-07 18:14

vreo 18000.. am s m uit in contractul de leasing si iti spun exact.

eddycdk 04-10-07 20:25

parca se zvonea ceva de o intrunire SKODA... :lol:

FreaK_Bv 06-10-07 00:43

Quote:

Originally Posted by eddycdk (Post 1094355)
vreo 18000.. am s m uit in contractul de leasing si iti spun exact.

cu tot cu modificari iesi mai scump...decat daca iti luai un RS direct...sincer...si aveai mai multe plusuri decat la 1.6 FSI ..adica primul avanyaj 200 cp alte frane si etc....
puteai sa nu te grabesti...
in fine...
mula bafta cu ea...sa o stapanesti sanatos

eddycdk 07-10-07 17:25

aici ai dreptate! asta e si singurul meu regret! Modificarile (in afara de jante) sper sa nu ma coste asa de mult... Oricum, cand investesti intr-o masina, mai ales dak incepi s-o tunezi, nu castigi nimic, dekt satisfactie!

al3xavier 09-10-07 02:40

Quote:

Originally Posted by eddycdk (Post 1137125)
aici ai dreptate! asta e si singurul meu regret! Modificarile (in afara de jante) sper sa nu ma coste asa de mult... Oricum, cand investesti intr-o masina, mai ales dak incepi s-o tunezi, nu castigi nimic, dekt satisfactie!

da dar satisfactia asta te face sa uiti de toti banii "investiti" in masina:-P

apropo ar fi bine sa facem o intalnire SKODA...ce ziceti?

eddycdk 09-10-07 11:27

pai si eu vreau. si probabil sunt mai multi care vor... dar trebuie sa ne organizam cumva!

eddycdk 10-10-07 15:04

4 Attachment(s)
-am pus cateva poze noi cu interiorul (volanul din piele in 2culori si plasticul consolei vopsit crem ivory ca si restul interiorului) si compartimentul motor. mai am de pus pedele+sprijinator de RS, niste croame la suportul de pahre si la buzunarasele laterale ale scaunelor fata si sa vopsesc ramele aeratoarelor negru metalizat (culoarea masinii) si am terminat cu interiorul! :-)
-urmeaza foarte curand bara fata de RS, etrierele vopsite verde Skoda si tobe de RS!

eddycdk 10-10-07 15:06

astept opiniile voastre! :D :-)

19tdi 10-10-07 16:29

interioru da super bine mai ales consola centrala e faina rau...
insa compartimentu motor...e fain dar nu prea ii vad rostu...in fine gusturile nu se discuta...oricum interioru e fain rau de tot ;)

eddycdk 10-10-07 20:17

MERSI PT APRECIERI...pai cand va fi ea completa, cu jante, bari, etc o sa dea bine zic eu... am vazut pe niste site-uri 1 Lupo si 1 A4 negre cu interiorul crem si la motor erau aceeasi culoare ca la interior. Si de obicei stiu ca motorul e ori cromat/aurit (daca nu are capace de plastic) ori in culoarea masinii ori in culoare interiorului.. :???: :lol:

central 10-10-07 21:03

cu ce ai vopsit motoru? am vrut si eu sa il fac dar au zis aia ca nu rezista vopseaua la caldura......:(

eddycdk 10-10-07 21:13

L-am curatat foarte bine cu apa si apoi cu 1spray special de degresat dupa care l-am dat la reprezentanta cu primer incolor (din ala care se da pe bare inainte sa fie vopsite) iar la sfarsit l-am vopsit cu spray Motip (Motip e firma care fabrica vopseluri) Secretul e sa urmezi pasii astia k sa reziste in tp! Spor la treaba..

central 10-10-07 21:44

mersi am sa incerc si eu.......

al3xavier 10-10-07 22:12

Quote:

Originally Posted by eddycdk (Post 1142468)
-am pus cateva poze noi cu interiorul (volanul din piele in 2culori si plasticul consolei vopsit crem ivory ca si restul interiorului) si compartimentul motor. mai am de pus pedele+sprijinator de RS, niste croame la suportul de pahre si la buzunarasele laterale ale scaunelor fata si sa vopsesc ramele aeratoarelor negru metalizat (culoarea masinii) si am terminat cu interiorul! :-)
-urmeaza foarte curand bara fata de RS, etrierele vopsite verde Skoda si tobe de RS!

imi place ce i-ai facut...super, bafta in continuare

skoda boy 12-10-07 21:45

o "Problema" ar fii cu interiorul ala crem...cred ca pe fiecare luna te duci cu el la curatat :)) in rest e super ....Bafta in continuare

eddycdk 13-10-07 19:45

sincer nu... am intr-adevar grija de ea (aspirat si sters in fiecare duminica)
iar in masina 95% ma urc doar eu si prietena mea in ciuda faptului ca o folosesc zilnic...
foarte pretentioasa este insa pielea crem de pe volan :sad:
mersi pt aprecieri!

eddycdk 14-10-07 15:29

5 Attachment(s)
astazi am vopsit etrierele...
dupa multa migaleala iata rezultatul!
sper sa va placa... :???:

skoda boy 14-10-07 15:37

De ce verzi ??Bafta

eddycdk 14-10-07 15:52

pai verde este culoarea Skodei.. :-) si pana anul asta RS pe benzina le aveau verzi iar cele TDI rosii. Eu fiind benzinar pana la moarte le-am facut verzi, sa nu fie ca la toate celelalte Skode.. :-)

19tdi 14-10-07 20:29

cu jantele astea nu prea se vad...adik prea putin(important e ca se vede o schimbare)...cu unele cu spite subtiri cred ca da bine tare...

eddycdk 14-10-07 22:07

stiu, are nevoie de jante... stiu:sad: ... dar din pacate pana la primavara nu va primi... nici mie nu-mi place,dar asta e.. :sad: atunci plec afara si ii voi pune 1model care nu exista in Romania...

TIR 14-10-07 22:28

1.6 FSI cu jante pe 19" ce vrei u o sa traga cam greu... si oricum nu mi se pare destul de puternic.puteai ff usor sa iti iei un RS la daca mai puneai vreo 4000 EUR

in rest imi place ce ideei ai u pt ea...

eddycdk 14-10-07 22:46

pai poate jantele alea pe 19 cantaresc cam jumate din alea ale ei stock... si daca mai puneam 10000 imi luam A4 si daca mai puneam 20000 A6 si tot asa... Asta am vrut-o deocamdata! :D

al3xavier 14-10-07 23:23

Quote:

Originally Posted by eddycdk (Post 1149352)
pai poate jantele alea pe 19 cantaresc cam jumate din alea ale ei stock... si daca mai puneam 10000 imi luam A4 si daca mai puneam 20000 A6 si tot asa... Asta am vrut-o deocamdata! :D

marfa pe 19' dar crezi ca iti vor rezista pe drumurile noastre?

eddycdk 15-10-07 14:45

stiu eu.. ai dreptate! daca nu pe 19'' sigur pe 18"! in fiecare zi cand mai nimeresc cate o groapa m gandesc cum era daca aveam jante mari.. :lol: acum inclin sa cred k pe 18" sunt mult mai potrivite! eu as fi vrut sa-i pun si o suspensie mai joasa, sa arate "german style" :D da' la drumurile noastre si datorita faptului k o utilizez zi de zi.. am sa raman la 18" si suspensie -3cm!:sad:

al3xavier 16-10-07 03:11

Quote:

Originally Posted by eddycdk (Post 1150135)
stiu eu.. ai dreptate! daca nu pe 19'' sigur pe 18"! in fiecare zi cand mai nimeresc cate o groapa m gandesc cum era daca aveam jante mari.. :lol: acum inclin sa cred k pe 18" sunt mult mai potrivite! eu as fi vrut sa-i pun si o suspensie mai joasa, sa arate "german style" :D da' la drumurile noastre si datorita faptului k o utilizez zi de zi.. am sa raman la 18" si suspensie -3cm!:sad:

pune-i suspensia de 5 cm...eu am de 3 si mi s-a lasat masina cu 4 si as vrea sa fi fost mai joasa....cea de 5 iti va lasa masina cu 6-7 cm

TIR 16-10-07 10:48

am eu jante pe 18" si crede-ma ca e de ajuns... e mult chiar

eddycdk 16-10-07 14:09

aveti dreptate!
m-am gandit si la -5cm, da' mi-e sa nu devina prea rigida...mi-ar placea sa fie joasa, cu jante mari, da' in tara asta nu se poate... mai merg si eu la munte:lol: , mai urc o bordura, mai iau 1 canal...:x
oricum am destul timp sa ma hotarasc, iar sfaturile voastre sunt bine-venite!:-)

skoda boy 16-10-07 19:49

La drumurile pe care le avem noi.....ar trebuii sa fie off road :))

eddycdk 22-10-07 12:41

3 Attachment(s)
weekend-ul asta am montat toba originala RS! :D
am asteptat sa se indrepte vremea k sa pun poze cu ea curata, dar se pare k nu vrea :sad: :sad:

al3xavier 23-10-07 00:50

Quote:

Originally Posted by eddycdk (Post 1161689)
weekend-ul asta am montat toba originala RS! :D
am asteptat sa se indrepte vremea k sa pun poze cu ea curata, dar se pare k nu vrea :sad: :sad:

super...asteptam schimbari in continuare....bafta

eddycdk 23-10-07 16:08

mersi... sper sa vina cat mai curand!:D

mbgd 23-10-07 18:47

salut eddycdk! unde ai facut volanul ?te rog. am si eu la fel dar pielea s-a uzat si trb schimbata iar cel ce a facut husa,nu mai lucreaza

eddycdk 23-10-07 19:57

salut mbgd!
ti-am dat 1 p.m. :-)

All times are GMT +2. The time now is 06:23.

- Copyright 2026 4Tuning