![]() |
MITSUBISHI ECLIPSE
2 Attachment(s)
vind eclipse din 2003,30 000 km,motor 2.4 benzina,cutie automata,putin lovit.
pret : 10 000 euro |
Re: MITSUBISHI ECLIPSE
chiar nu vrea nimeni o masina faina?
|
da pune o poza si cu partea unde e lovita
|
e inscrisa in ro ?
|
Re:
1 Attachment(s)
Quote:
|
Omule putin inseamna un far, o tripla, o aripa putin atinsa sau ceva in genu' asta.Ce ai tu acolo e mai mult decat putin.Si si mai mult decat putin e pretul... :lol:
Cred ca ar trebui sa mai revizuiesti oferta.Ceri cam cu cateva sute in plus ca sa ai de unde scade,nu cu cateva mii. |
Re:
Quote:
2003,30 000 km,reparatie de 400 euro. la 5000 ........ |
sper sa nu te superi sau cva,stiu ca nu prea is eu in masura sa iti dau sfaturi dar daca reparatia e asa putin repar-o tu si dup-aia cere 10400euro in fine fiecare isi are calculele
|
sefu te-am mai intrebat pe alt topic parca, cat costa masina INSCRISA in ro ? nu ma intereseaza ca-i inmatriculabila, cat costa cu numere negre de RO
|
Re:
Quote:
da un tel la vama si intreaba. |
si o punte spate cat costa la masina asta?
|
Nici vama nu e platita? E si in halul ala si o mai dai si cu 10 000?
Valeuuu... erai in masina cand ai lovit-o? :lol: Pai la cum arata masina aia.. lovita toata aripa, portiera, stalpul de sustinere... a prins-o si rugina... 400 euro reparatile cred ca sunt in vise... poate doar s-o vopsesti :D Masina aia nu poate fi reparata (indreptata.. e in valuri tabla aia).. acolo tre schimbata aripa cu totul si portiera. |
ideea era alta, se poate inmatricula ?
despre sistemul de poluare ce stii , euro nu e , dar ce stii tu despre inmatriculare |
pai nu s-ar putea inmatricula dintr-un singur motiv. normele euro 3/4. n-are nici una.
am vrut sa aduc masini din 2002 din US si nu le puteam inscrie. tocmai de-aia zic. cum masina e japo acelasi rahat. |
Terminati cu off-topicul va rog, nu va obliga nimeni s-o luati !!!
|
nu am fost offtopic. doar am pus cateva intrebari despre inmatriculare, la care nu exista raspuns din pacate... masina ma interesa
|
| All times are GMT +2. The time now is 11:27. |
- Copyright 2026 4Tuning