![]() |
Coltul Rusinii
Ati avut vreodata impresia ca unii intra pe anumite forumuri doar ca sa isi faca reclama ?
Eu as dezbate putin subiectul mai pe larg. Cred ca stiti cu totii la cine ma refer. Astept propunerile si obiectiile voastre :twisted: |
Stiu si eu 2 cazuri pe forum, dintre care, unu cred ca e comun. Ma abtin deocamdata.
Sa vedem cum decurg lucrurile. |
reclama la alte site`uri sau la ce te referi?
|
Quote:
te referi la companii care vin pe forumuri sa faca reclama produselor/websiturilor lor? |
:d
Chiar si eu sunt curios !
|
Pentru cei care nu au inteles ce zicea ESPinoza: sunt unii care-si fac reclama o data, dar sunt altii care-si fac reclama de fiecare data cand pun mesaje aici :evil:
Asta era tot! :lol: |
tot nu ma prind daca va referiti la cei care reprezinta diferite companii, sau la persoana propie..... :?:
|
Nu e vorba de firme, pentru ca nu am vazut ca vreun angajat/patron/director sa-si faca reclama aici. In schimb, omu' de rand isi face reclama la lucruri de prost gust. Daca ar fi ceva calumea, as mai zice...
Eu imi fac reclama prin semnatura :lol: E mai discret asa. Altii isi fac reclama in fiecare mesaj prin intrebari stupide, gen \"spuneti-mi daca va place\". E aiurea. Daca omu' vrea sa intre, intra, daca nu, si de-i ceva frumos nu se uita. Sper sa fi fost destul de exact si sa ma intelegi. PS: sunt nedormit de 40 de ore :evil: |
da :) cum ar fi acid man ala .. a inceput sa ma enerveza cu reclamele lui.. :roll:
|
ah,ok....inteleg....
Oricum, daca va referiti la mine(faptu ca am pus poze etc)....spuneti-mi direct, forumul e ca oamenii sa discute si sa dezbata in acelasi timp.... |
poze? :) nu ma potzi sa pui cat mai multe eu ziceam de cei care posteaza aici numai ca sa`shi faca reclame la alte pagini web de ale lor
|
Quote:
|
Nu despre astfel de linkuri vbim man. Suntem chiar curiosi de ce linkuri ne mai dai de pe acolo. Toata lumea e curioasa. Cu tine chiar am discutat lucruri noi.
Dar,... gandeste-te ca sunt unii care se inregistreaza si se apuca sa posteze pe forum in 10-12 topicuri ca \"va place site-ul meu ? \" fara a discuta nimic relevant sau a fi legat de subiect. Mai pe scurt vbim de lucruri \"OFF Topic\" Ceea ce ai pus tu ca link e super ok si chiar mai vrem de la tine |
Quote:
da, cardomain.com e misto ca poti vedea ce-au facut altii la masini si sunt asa multe , e aproape imposibil sa vezi tot.......ce mai imi palce de asemenea e ca sunt masinile unor persoane fizice, la showuri de masini modificate sunt multe masini de reclama, sponsorizate, unde mari companii arata de ce sunt capabili....numa' ca asta nu prea mi se pare real ca cu multi bani oricine poate sa faca de toate la masina lui..... ce nu-mi place pe cardomain e ca nu-s oameni din europa....sunt gen 90% americani/canadieni |
Ma bucur ca m-am facut inteles :D
PS: cum spunea si ZoliaT, ce spui si arati tu, e chiar interesant :P |
da si mai sunt si aia foarte enervanti care isi pun in semnatura un link la site-ul lor personal si posteaza ca nebunii peste tot unde apuca
:P :P :P :twisted: :roll: |
pe mine nu ma deranjeza aia :)
|
Uite ca si eu am site-ul pus la semnatura. Dar nu am rugat niciodata pe nimeni sa intre pe site.
Ce ar fi sa o fac acum ? Dar unde sa-l incadrez ? Pentru ca este off topic. Sau .. as putea sa fac ceva de genul ... si uita ca o si fac : \"Pentru membrii forumului 4tuning aveti un discount de 3% din preturile de lista ale firmei Inedit Computers\" |
Quote:
Si pe celelalte forumuri pe care sunt activ am aceeasi semnatura si nu mi-a zis nimeni nimic. Ca am dat anumite link-uri, ale unor poze de la mine pe pagina, aici, nu cred ca am suparat pe cineva. Am dat acele link-uri, asa cum dau altii orice alt link, pentru informatii sau imagini. PS: eu nu postez pe unde apuc. Postez pe unde am ceva de zis, in legatura cu subiectul discutat. Quote:
|
Tinand cont de cate mesaje ai scrise pe forum fac un efort si suport de la mine cei 2% daca chiar o sa cumperi ceva de la noi de la Inedit ;)
Asa ca sa te vad cu comanda :twisted: |
Oops! Ce ma fac ?:)
ZoliaT: am zis ca intru zi de zi pe pagina... discountul il las la altcineva :D |
Pe mine ma enerveaza situatii in care pe forum sunt unii care posteaza mesaje garla fara continut doar ca sa creasca in grad, sau sa adune un numar cat mai mare de mesaje.... Se ajunge la situatii in care forumul se supraaglomereaza de mesaje de umplutura fara continut.
Iar discutiile despre bah ce marfa e site-u meu sunt de asemenea enervante. Una sau doua mentiuni despre update-uri sau alte chestii sunt utile uneori dar nu e bine sa se traga de par situatia... :evil: |
ok.. yo ma simt cu musca pe caciula... pe undeva pe un subiect benny m-a felicitat pt siteu meu shi yo i-am multzumit... da nu i-am facut reclama la greu.... (decat odata cand am bagat poze noi shi cand am pus banneru cu 4tuning pe el) :roll:
imi cer scuze... and it won't hapen' again... decat daca ii chiar nevoie :wink: |
Damn Hoamiez.... Yo zic s-o lasam mai moale cu aruncatu cu noroi in altii si sa lasam discutii din astea care ar putea sa jeneze pe unii. Poate cand o sa fie 1000 de membri .... si vine unu nou cu tupeu ....
|
atunci sarim totzi pe el ? :lol: parca a mai fost asa unu, rolly pe aici si nu l`am mai vazut :P
|
:roll: chiar .. unde o fi disparut ? :roll:
|
eh cred ca se plimba cu ala care avea nos.. si accelera de la 180 la 300 in 3 sec sau cum a zis el ca numai stiu :lol: :lol:
|
Rolly
:lol:
poote l-a aruncat NOS-u' pana pe luna ca nu \"i-a dat drumu\" numa odata, i-o fi dat de 2 ori... :P PS daca e printre noi cu un alt user? :lol: dau in paranoia.... |
eu sunt sigur de asta t3kno! 8)
|
hehehe :lol: vad ca s-au cam suparat baietii .... :lol: :lol:
chiar la voi :shock: ma refeream cand am postat ..... si era o gluma :twisted: . Ma bucur sa vad ca v-am atins :oops: 8) 8) 8) (oare o sa mai cresc in 'grad' cu postul asta?) :idea: :arrow: :?: :arrow: :!: |
yo zik sa itz shtearga jumate din posturile tal, shi alea care le shterge sa fie ale cele mai lungi, la care te-ai straduit sa scrii mult :lol: :lol: :lol: :lol:
just kiding.... |
Am \"redeschis\" acest subiect pentru a face apel la bunul simt al celor care scriu aiurea peste tot. Daca pui un mesaj cu :lol: sau :P sau :) sau :D, nu ajuta la nimic. Poate doar la numarul de mesaje care apare sub numele si avatarul tau.
Ii rog pe cei care se simt sa nu ma injure... Ganditi-va bine ! |
hmmm!!
eu ma simt sa stii, am scris si eu cateva mesaje din astea, dar si cata a scris cred , imi pare rau ca te deranjeaza chestiile asteaa, dar in unele cazuri nu ai ce sa zici si tre sa faci cumva sa vada omu ca ai citit sa nu creada ca scrie ca prostu si nu ii raspunde nimeni si din lipsa de replica bagam si noi acolo un zambaret ceva parerea mea! |
Daca o sa citesti acest topic de la inceput, ai sa vezi ca de fiecare data cand s-a sesizat o \"problema\" cu userii, nu s-a dat nume. Nici eu nu am dat nume, tocmai pentru ca astept ca cei in cauza sa se simta.
N-am spus ca nu ai voie sa zambesti intr-un mesaj, da' un mesaj sa nu fie \":)\" |
da stiu ca nu se dau nume
nu prea ai inteles ce vroiam sa zic dar ma rog eu am inteles parerea ta! :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: |
Am zis sa nu dau nume, ca poate se vor simti cei vizati. Se pare ca m-am inselat, asa ca nu-mi ramane decat sa-i numesc:
B 31 FXN si mpa |
Quote:
bine lasa .... eu si asa vb numa' prostii si nu am ce posta asa ca ... nu mai postez si gata decat sa va oftic pe voi! |
Te-am pus in \"aceeasi oala\" cu mpa pentru ca si tu ai facut acelasi lucru pe care-l face el acum si pentru ca inca nu te-ai potolit.
Am zis... |
Gabi ai dreptate dar unori un smile face e mult mai expresiv decat multe cuvinte adunate la un loc!
Excesul insa este \"lame\"! Cert e ca nu prea ai cum sa eviti discutiile offtopic. decat daca ciondanelile se vor desfashura pe privat sau pe alt topic destinat acestor lucruri. O modalitate de a evita aceste lucruri este aceea de a include mesajele offtopic intr-unul ONtopic. |
Quote:
O sa vorbes cu K_gula sa faca o sectiune Offtopic. |
| All times are GMT +2. The time now is 10:31. |
- Copyright 2026 4Tuning