Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Virtual Tuning 3D (https://forum.4tuning.ro/162-virtual-tuning-3d.html)
-   -   Infiniti tunned (https://forum.4tuning.ro/162-virtual-tuning-3d/50936-infiniti-tunned.html)

Cipriany 07-09-07 18:09

Infiniti tunned

1 Attachment(s)
Asta-i in model mai vechi de-a meu care l-am refacut i-am dat o alta culoare, un vinil si l-am pus intr-un enviroment.
Sper sa va placa:D

mba 07-09-07 19:04

Re: Infiniti tunned

tot eu primu ....imi place hdriu mult....masina merge...
nu imi plac jentile ...in mijloc unde vin "suruburile" (nu imi vine acuma in cap cum le zice) nu arata real .....si la capota ai folosit un map ,nu pt carbon??.
oricum ...arata bine ....mult mai bine k ale mele(adik k a mea k numa una gata :) )

si inca ceva: astea sunt toate ideile tale sau sunt kituri reale?

Cipriany 07-09-07 19:21

Mersi pt. apreciere, si da sunt toate ideile mele

GRIGO 08-09-07 09:53

mai sincer mie nu imi place masina ... nu stiu de ce dar nu imi place ...parca pare "bombata" nu stiu cum sa zic .... ceva nu arata bine in poza aia .....
mai fa niste randari sa vedem si noi mai bine

Sleepy_85 08-09-07 11:05

Da ce MAARE e masina in scena, zici ca se poate urca peste casele alea din spate. Eleronul e uraat arata ca naiba pe masina asta,schimba-l, in rest pare ok. Fa o poza si cu spatele

Cipriany 08-09-07 13:42

Din pacate in spate nu e un fundal ci mai multe plane care formeaza impreuna o imagine ele sunt asezate in asa fel incat sa fie proportional cu masina, ce vezi tu acolo ai un efect vizual dat de faptul ca casele sunt mai in spate si masima mai infata.
Acuma fiecare cu parerile lui, mie i-mi place asa cum ai pt. ca sa arata modelul asta de masina; nu cred ca-m sa mai schimb ceva la masina numai de dragul unei alte imagini, i-mi ia mult timp.

mba 08-09-07 14:15

da mai aratane si alte poze cu masina....

Cipriany 08-09-07 22:15

3 Attachment(s)
Un bornout si 2 culori cameleon

mba 08-09-07 22:26

fumu de la burnout e ireal rau d tot....si masina nu ar trebui sa aiba tractiune pe spate??
si tu spatiu dintre usa si caroserie sau bara si caroserie il modelezi sau pui "map" sau alte chestii...
ma gandesc k dak nu faci ala nu faci nici cauciucu si nici altele..
am ramas un pic dezamagit ....credeam k ai modelat tot si tio iesit asa klumea

rusty_hawk 09-09-07 11:42

ai pus texturi unde trebuia sa fie taiata caroseria?eu asa vad in poza cu masina verde

Cipriany 09-09-07 19:16

Sinfura textura ai vinilul si farurile

Cipriany 09-09-07 19:31

1 Attachment(s)
------------

Stefan205 11-09-07 17:16

jmeker de tot

Cipriany 20-10-07 22:09

1 Attachment(s)
M-am gandit sa-i refac fata ca am avut unele pareri diferite; nu am schimbat-o prea mult.

frost_dani 20-10-07 23:38

ce tip de render si iluminare folosesti? masina a iesit frumos..imi place ultimul render:)

Cipriany 21-10-07 14:39

Mersi, folosesc mental ray si ceva combinati de m area omi si skylight

DANger design 22-10-07 21:27

dude...sincer, evita imbinarile alea texturate de la caroserie, iar bara aia fata de la ultima randare e oribila, randarile si modelare sunt ok...

mba 22-10-07 22:00

deci exact asta vroiam sa zic...sa mopdelezi si imbinarile k chiar nui greu.... si bara fiecare cu gusturile lui...da mie numi place:d...

PepsY 02-01-08 19:45

dupa mine ai cam exagerat cu capota din fata,acuma ultima poza,arata mai bine dupa mine

Cipriany 03-01-08 17:29

...................

Cobra2007 04-01-08 14:55

Quote:

Originally Posted by PepsY (Post 1271628)
dupa mine ai cam exagerat cu capota din fata,acuma ultima poza,arata mai bine dupa mine

PepSy numai exagera atata
1. Masina e facuta f bine
2. Tu in calitate de nestiutor in 3D nu-ti poti da cu parerea "ca aia ti se pare \ca aia e asa.."
3. Fa si tu o masina si mai vb
(daca mai postezi aiurea o sa primesti inca un avertisment)
imi cer scz de offtopic! si ca sa revin la sub.

Cipriany poti pune te rog materialul de carbon de pe infiniti (cel albastru):D

PepsY 23-07-09 18:15

@Cobra2007
-stiu ca si tu si altii faceti 3D,eu nu fac,dar mi`am dat doar cu parerea...:)...oke,cu`i nu ia placut,imi cer scuze..:)

yo_mario 14-08-09 17:43

foarte tare
stiti cat ma oftic ca nu ma pricep la 3d..adica am facut ceva da' de la caroserie nu mai stiu nimic asa ca m-am lasat
RESPECT sincer

All times are GMT +2. The time now is 14:02.

- Copyright 2026 4Tuning