![]() |
Renault Super 5
9 Attachment(s)
Vand Renault Super 5
Motor 1100 - consum redus Tinichigerie si vopsitorie executata recent (fara rugina) Interior schimbat - tapiterie la scaune si banchete Jante Momo WRS pe 15" Kit ambreiaj Nou Planetare noi Discuri si etrieri de frana noi (de Renault Twingo - sunt mai mari ) Spoilere fata- spate - si capota modificata MP3 Player Kenwood ; Boxe fata Hertz - spate Pioneer Pret 2800 Euro negociabil Cosmin 0723820356 0788746251 |
Re: Renault Super 5
la motor nu ai facut nimik ? din ce an e ?
|
Quote:
|
cred ca iar incepe seria de anunturi cu masinutza asta :D s-a incercat foarte mult sa se vanda mai demult. nu te-ar tenta un schimb de capote si bare?
|
Quote:
La motor nu este facut nimic ptr ca nu era nevoie de asa ceva + ca aceasta masina nu am luat-o pentru altceva decat pentru a fi folosita ca mijloc de transport Tot ce i-am facut a fost pentru a putea sa merg cu ea in conditii omenesti Acum sunt nevoit sa o dau pentru ca din fericire o sa-mi iau ceva nou si mult mai mare. Anul este 1987 |
m-ar interesa capota :) iti dau o capota normala... si evtl. diferenta.
Astept raspuns |
Quote:
|
Nu este chiar nimeni interesat de un R5 functional 100% , consum mic, tuning deja efectuat, cu posibilitate de upgrad-uri majore :)
Pretul este negociabil 2800euro sau mai ieftin daca se dau jos jantele si rmane masina cu cel pe 13 originale cosmin 0723820356 |
1400 E ;) banu jos :P
|
Cat vrei pe roti + gume ? Ce distanta au intre prezoane ?
|
Quote:
1400 este foarte putin Era bun pretul asta in cazul in care era stock si nu avea atatea piese noi schimbate de mine recent Stii sau daca nu stii faptul ca numai jantele pe 15" care sunt pe ea costa peste 400 euro CoNcLuZiE: 2100 euro ultimii bani cosmin 0723820356 Numai bine |
Quote:
Jantele sunt MOMO WRS Le-am luat noi, Nu sunt rulate mai mult de 4000 km Sunt neatinse, nezgariate Cauciucurile sunt 185 cu garda de 50 Distanta intre prezoane este de 4x100 adica merg pe opel, cielo, renault, vw, bmw Ultimul pret este de 350 euro cu cauciucuri cu tot Cosmin 0723820356 |
Din pacate am distanta la prezoane 99 (Fiat Punto)...Deci nu merg :(
|
Pierzi sau castigi tot negustor te numesti
URGENT 2000 euro |
la cum arata masina cu jantele alea merita 2000 de euro fara discutie....
As fi luat-o eu daca nu tinteam mai sus la Audi... |
Quote:
daca stau bine si ma gandesc: jantele cu cauciucuri = 500 euro mp3 are 6 luni si a costat 170euro boxele de fata HERTZ cu inalte separat 150 euro Kit ambreiaj nou = 200 euro cu manopera Scaune noi+tapitat tot interiorul = 200 euro Planetare noi = 200 euro Discuri cu etrieri schimbate( de twingo) =150 euro O simpla adunare da o suma de 1500 euro numai in ce am bagat eu in ea in ultima perioada + ca mai sunt maruntisuri de care nu-mi aduc aminte acum. daca atunci cand am luat masina stiam ca dupa o perioada relativ scurta o sa-mi pot permite sa -mi iau altceva credeti-ma ca nu mai investeam atata Chiar si acum as tineo dar nu ar avea cine sa mearga cu ea asa ca sunt nevoit sa o vand |
UPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPP
pret 2000 euro |
Quote:
bafta la vanzare . masina merita ! |
Quote:
cosmin 0723820356 0788746251 |
jantele pe 15" MOMO wrs le-am vandut separat
Am pus pe masina tot niste jante pe 15 dar alt model Pretul este 1800 fara jante si 1900 cu jantele pe 15" cosmin 0723820356 Nota Moderator: Te rog sa nu mai ridici topicul in pagina mai devreme de DOUA zile si ii rog pe amicii tai sa citeasca regulamentul sectiunii,lectura in urma careia vor descoperi ca au voie sa faca mai sus mentionata actiune NUMAI pe threadurile ale caror autori sunt dansii ! Multumesc pentru intelegere,vanzare buna! PS:Ar trebui sa le fie RUSINE moderatorilor ce incalca flagrant regulamentul:( |
haideti ca sta degeaba in curte masina
UPPPPPPPPPPPPPP |
| All times are GMT +2. The time now is 00:14. |
- Copyright 2026 4Tuning