![]() |
Ford Kuga
As you can see here, the Ford Kuga crossover that will go on sale in Europe and the UK in 2008 is very close in appearance to the Iosis X concept car on which it's based. If you compare the two using the galleries below, you'll see that the Kuga's roofline is a smidge less aggressive, which makes for happy backseat passengers. The production car will even be available with the same 19" rollers featured on the concept.
|
Re: Ford Kuga
Spatele cam seamana cu santa fe
|
asta e un fel de mondeo varianta jeep ;))...in nici un caz nu seamana cu santa fee
|
Quote:
|
pai si eu ce am zis ?
|
Quote:
|
cam semana cu santa fe da e ok majina motoare prturi nu se shtiu ink?
|
Inca nu se stie nimic de motor dar asteptam sa vedem ce surprize o sa apara.
|
va fi fabricata in romania...la craiova ;)
|
asta inseamna un pret mai mic pt romania?
|
nu neaparat... ford zice ca va comercializa masini in rom de pe la 20mii in sus...
|
Mi se pare cam hidos Kuga-ul asta.
|
ford s-a cam prostit de tot:| incepe sa faca numa porcarii... cel mai mare exemplu: suspensia si transimisa mult depasite de pe mustang... noroc cu tunerii:D
kuga asta vrea sa fie o replica la qashqai dar qashqai-ul e mult peste |
cu ce e qashqai-ul peste??la design cel putin din punctu meu de vedere nu se pot compara
si as prefera(o data cu multa lume) kugaul in fata la caliber sau ca$hkay sau alte porcarii de genu |
Interesant masinutza......
|
focus 4x4?
|
Quote:
|
Nu prea imi place spatele , in rest e destul de dragutza !
|
masinutza nu arata prea bn, adik conceptul era pur si simplu beleeeea.....kuga m'a dezamagit....
|
Spatele cam ridicat .. totusi arata bine
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 22:40. |
- Copyright 2026 4Tuning