![]() |
Poze cu masinile din Oradea
Si aici...punem poze.cat mai multe, cu toate masinile pe care apucati sa le pozati...
|
Re: Poze cu masinile din Oradea....
Quote:
|
nu le poate muta decat moderatorul topicului respectiv.Sa vad ce pot face :D
|
1 Attachment(s)
O Alfa
|
Re:
Quote:
bine ai venit printre noi. vii la arad? |
cred k am vazut alfa aia..
ai farurile din spate schimbate,toba sport si jenti schimbate? k dak da am vazuto cand trecea prin fata la hotelu dacia lunea asta |
1 Attachment(s)
@Dodger
Yep, am niste maruntisuri schimbate la ea. Pentru mai multe info vezi aici: http://147.emcoint.ro/ @gaju' Se pare ca in perioada 13-15 Mai voi fi plecat din tara, insa daca nu plec voi fi prezent, la fel ca si in 23 Aprilie. :workout: |
Era super frumoasa Alfa aia...ai cutie secvntiala la ea?sau e manulala?ca am auzit si am citit ca cutiile alea Selespeed au timpi de schimbare foarte mari...deci nu sunt asa sportive ca o manuala.
Oricum ne mai vedem la intruniri si meetinguri.Sa speram ca la Arad saptamana viitoare, sau daca nu la aeroport in 22.Pana atunci, sa postam !! |
1 Attachment(s)
E manuala.
Insa am o prietena care are Selespeed. Este adevarat ca schimba ceva mai lent, dar pentru o fata este ideala. |
1 Attachment(s)
Baieti...am si eu o intrebare. :D
a cui este calibra asta sau ce e cu ea, ca nam vazuto nicaeri pe site-ul asta? Ma cindesc ca e a lui ervin ca are numerele de pe aia rosie, nu? :wink: |
Vrei mai bine sa spui ca a fost a lui Ervin...a fost prima Calibra a lui Ervin. Acum asta cabrio e a doua...Si bineinteles ca numerele le-a pastrat. :)
|
naveti poze cu Skoda Octavia RS aia rosie?
|
eu am avut cu skoda aia pe telefon..da` l`am dat :cry: ...las` ca o sa o mai prind prin orash.......ce am mai vazut nou prin orash:FERRARI 430 SPIDER (in fatza Hotelului Astoria........cred ca e a pruncului lu` micula).......... + un vecin d`al meu shi`a luat acuma o SUZUKI HAYABUSA 1300(jtiu ca topicul e dedicat masinilor......dar o asemenea bijuterie de motor trebuie spusa :wink: :wink: )
|
nui cumva a lu tesari?
sau ala era 360 modena? |
Re:
5 Attachment(s)
imi dati voie sa-mi prezint \"rablele\".
|
Re:
3 Attachment(s)
si cealalta \"rabla\"
|
ce pot io sa zic la masinile astea....
imi pica falca de cate ori vad pozele :D |
da poze mai mici n-ai avut? :lol:
|
ce pacat ca nu am putut intra cu gusu si cu insomnia dimineatza sa facem poze.... defapt nu am stiut ca se poate ca daca stiam ramaneam in masina :( :D
|
sigur stateai in masina :D
|
klar... da atuncea scoteam si niste poze super tari.. asa.. se tot baga lumea in fatza ta fix cand prindeai cat de cat un moment bun ca sa faci cate o poza
|
Re:
Quote:
|
asa am auzit si io
nush care o zis k BMWu i 18 mii euro... |
:yikes:
|
Re:
Quote:
|
as vrea io. cel putin asa tin minte... da parca am auzit si ceva in juru a 22mii parca
|
De la Cristi (adik GAJu) stiu ca Calibra e 6500. BMW nu stiu daca il mai vinde, poate s-a razgandit :)
Sau cel putin eu asa cred. Totusi, cum dreq ai reusit sa o latzesti asa de mult? Ma tot intreb... Ceva detalii? sau iar vreau sa stiu prea multe? :) :D :wink: |
va zic io? :lol:
|
Re:
Quote:
|
k;)... dar mie la poarta cand au intrat astia din insomnia mi s-a parut ca se poate intra
|
22.000 euro???? mmmmmmmm da cam scump, dar se merita banii :) :)
|
Re:
Quote:
|
pretzu e pus la hoha.... :D
|
asa si eu cer pe Nova mea vreo 12mii.. cine stie poate pica vreun pestisor si o vand la banii astia... toata chestia e ca multi cred, si se aud vorbe...
|
pai nu ma...atata cere.....masina ii sta in mai mult.......poa sa ceara oricat.. :lol: si io la fel...cer mult.....lojik
|
Soricel, din avatarul tau mi se pare ca masina ta e Nova de la Fred...ea e? :D...I love that car...The first I've built...am poze cu ea in toate ipostazele prin care a trecut...super masina...bafta
|
Re:
Quote:
|
trebuie sa iti fac un cd...am muuulte poze si ar insemna sa umplu forumul cu un folder mare :)...iti fac un cd si cand vii la cluj sau cand merg eu la timisoara ti-l dau...bafta
|
Sfigmo, ce se mai aude de GAJu 06?cand e gata?
ca vreau sa fac un reportaj in exclusivitate ;), daca se poate. |
Re:
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 21:23. |
- Copyright 2026 4Tuning