![]() |
!!! Masina nemteasca la mana-doua VS. Dacia Logan !!!
acum sa va vad
eu votez pt masina nemteasca clarificari : masina nemteasca -vw -opel -ford an de fabricatie minim 1999 |
Re: !!! Masina nemteasca la mana-doua VS. Dacia Logan !!!
Quote:
|
Quote:
|
Despre ce masina nemteasca este vorba :?:
|
clarificari
clarificari :
masina nemteasca -vw -opel -ford an de fabricatie minim 1999 |
Pai eu nu as da fordu meu care e din 93 pe un Logan :P
|
nici eu nu as da loganu meu pe fordu tau sincer.decat un veche forjata de nu situ cine mai bine un logan nou pe care nu la forjat nimeni si care ii o masina bunicica.da ce dadi tie nu ti-a placut loganu lu razvan cand ai fost cu el?
|
Ba da mah dar daca pui Fordu langa Logan aleg Fordu!
|
E CLAR ca orice masina nemteasca, an fabricatie minim '99, face dacia. Dar Logan este totusi un mare pas inainte pentru Dacia
|
Re:
Quote:
Deci sharap:) + ca nu ai ce sa comentezi, ca e dublu la pretz loganul ca fordul tau :) Asa ca SHHHHT :D DLS rulez :wink: |
Quote:
|
Clasificare:
3. Dacia (indiferent de model) 2. Carutza (cu caii aferentzi preferabil 2) 1. Orice alta mashina nemtzeasca(VW, Audi, bmw, etc.) Oricum Logan e urata, motorizare slaba, shi nu stiu ce draq tunning potzi sa-i faci la motor!!!!! Oare face Neuspeed sau orice alta firma piese de tunning pte ea? Nu prea cred!!!!!! |
Re:
Quote:
Mutzule ce ai alege? Loganul, AR-30-MAX sau AR-99-BMW ???? Acuma sa te vad!!!!! |
Quote:
|
------------
Nici fiatu meu nu l-as da pe 2 loganuri 8) |
Bah btw si-a luat cineva Logan si l-a luat la talpa. De la 5000 de ture ii dadea in cap aprinderea, mai avea umpic si ii cadea avansu in baie 8)
Daca nu crezi lasa-l sa-ti conduca Laganu dupa ce faci rodaju nu cumva sa te pisi pe ea inainte de rodaj, in general daca ai Dacie tre sa te astepti la orice. |
Re:
Quote:
|
Bai oameni buni haideti sa privim Logan-ul cum trebuie. Este o masina scumpa pt ceea ce ofera, urata, mai proasta ca Solenza si mai ales ca un Clio. Nu-si merita nici macar un leut din cat costa. Chiar si varianta cea mai scumpa mi se pare o porcarie. Loganul nu este un pas inainte ci unul inapoi. In banii de Logan versiunea cea mai ieftina se pot cumpara masini ca nu numai ca te tin foarte mult dar arata si bine, au si motoare pe masura si calitate etc. De ex: Opel Vectra A, Bmw Serie 3(pisicuta), Opel Calibra, Golf 3 . Pai oricare din masinile astea sunt foarte bune.
Din punctul meu de vedere cine isi cumpara Logan face o mare greseala. Este o masina care nu stie ce inseamna fiabilitate. |
Re:
Quote:
In asta nu.. Ce vreau sa zic.. LOGAN, peste tot scrie ca e cea mai buna masina NOUA, raport pretz-calitate. Nu e o masin sa faci tuning pe ea, nu e o masina sa o omori, e masina de mers lejer.. Si oricum, merge bine.. Acum fiecare cu parerea lui . |
Re:
Quote:
|
Oameni buni si dragi ,,tovarasi de club'' faceti-ma si pe mine sa inteleg de ce Loganul lui mutzu(dau ex pe mister mutzu ca el na...are logan!!) este mai slab sau nu este asa fiabil cum spuneti ,,domniile voastre'', in comparatie cu o masina ,,de mana a doua'' nemteasca !!! Dar vreau argumente nu ,,vorbe si simple speculatii (ca si la bursa !!!)'' ca asa pot sa zic si eu ca un M5 este mai slab decat un Mercedes AMG, desi nu am condus nici unul nici altul !!! Si mai ganditi-va si voi la ,,saracul mutzu'' care si-a luat Logan...pai e frumos sa il suparam pe ,,bunul si stimabilul nostru prieten'' cu Loganul asta ??? Asa ca, in concluzie si in consecinta, vreau argumente solide care sa-mi demonstreze mie si celorlalti de pe forum (in special lui Mutzu) ca loganul e mai slab ca o ,,nemtoaica terfelita de mana a doua'' !!!! Ganditi-va si la Mutzu ma ,,fratilor ca el are logan'' !!! :lol:
|
Re:
Quote:
Parca eu fac cum zic ei :) |
Da Mutzule ,,fix pix'' dar pe mine sa ma lamureasca ,,de ce nu e bun Loganul'' si nu asa ca au auzit ei de la unul si de la altul ca masina nu-i buna...eu vreau in concret !! Sau mai bine zis cati dintre cei care ,,se aventureaza in a face afirmatii de spre Logan'' au si condus aceasta masina? Si nu 1 sau 2 km ci minim 10.000 km ca sa traga ei asemenea concluzii despre respectiva masina. :wink: Apropo daca vreti sa vedeti cat e de buna sau cat e de rea aceasta masina pe nume Logan intrati pe forumul Dacia si o sa vedeti ce si cum. Eu nu zic ca este ,,o masina ideala'' pt ca asa ceva nu Exista dar este un inceput pt Dacia care au plecat de la berlina 1300 si au ajuns la logan. Ce ne rezerva viitorul despre fiabilitatea acestei masini..,,om trai si om vedea'' !!! :wink:
|
Din pacate inca nu ne putem pronunta obiectiv. Peste 2-3 ani Logan isi va arata adevarata fatza, abia atunci vom putea da verdicte. Acu, e ca orice masina noua (putin mai romaneasca, e drept). Personal, la banii aia mi-as lua masina putin mai straina - patriotismul ma paraseste la capitolul asta :twisted:
|
Quote:
orikum felicitari pentru vocabular :lol: :lol: :lol: |
Re:
Quote:
asa e ai mare dreptate :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: |
Quote:
Quote:
Quote:
Si ca sa fiti voi fericiti o sa spun inevitabilul: LOGANUL ESTE O MASINA FANTASTICA PT BANII RESPECTIVI. SFATUL MEU ESTE SA VA CUMPARATI CAT MAI REPEDE UNUL. :lol: |
Si apropo cum **** mea sa compari dacia golan cu masinile nemtesti?! Asta este chiar caterinca rau de tot. :lol: Maine poimaine o sa comparati renault-ul cu Ferrari, Porsche, Lamborghini. :lol:
M-am saturat de oamenii care daca au masina firma x automat firma aia este super tare sau masina. Ce draq oameni buni sunteti copii sa ganditi asa?! Eu am Daewoo(super firma > Bmw ) Nubira ( super ultra uber model) ! :lol: Sunteti gen fanii inflacarati cu Bmw-ul. Cand ii aud: \"Bmw-ul nu se strica niciodata\" ma bufneste rasul. :lol: |
Am mers cu un prieten cu Logan-ul care avea in jur de 3000km si i se auzea motoru' de parca avea 200.000km si era super alergat. Plastice interioare ieftine. Mai da-l draq de Golan.
Poate mutzu o sa aibe noroc si o sa-i mearga bine. :roll: |
Re:
Quote:
Deaia toate le vad pe margine cu capota deschisa :lol: :lol: |
Bah Mutzule ia spune-ne a cui e Golanu' al tau sau al parintzilor tai???
Daca e al lor nici o problema te intzlegem.. :D :D :D !!!! Dar daca e al tau..... atunci ne pare foarte rau ptr tine.... este \"Family Wagon\" sau totusi nu Wagon dar Car sigur e!!!! :D :D :D :D |
gata am reusit !!!!
gata am reusit !!!!
v-am facut sa va certati :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: |
Re:
Quote:
|
Quote:
|
B 68 VLD daca vrei sa compari renou cu ferrari poti pentru ca la formula 1 renou le da clasa la toti anul acesta,si cum loganu este facut de reno de ce nu ar fi bun
|
Cel mai mult ma streseaza la Dacia ca au oprit productia de Solenza ca sa bage oamenilor pe gat Logan. Am auzit pe mai multi care au vrut sa isi ia Solenza si pana la urma si-au luat Logan (vorbesc de leasing). Si eu am vrut sa-mi iau Solenza dar mi s-a spus ca s-a oprit productia din cauza cererii mari de Logan ( :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ). Nu am momentan banii, dar as alege de o mie de ori mai repede o masina straina second-hand. Ii inteleg pe cei care isi iau Logan in leasing, dar cei care au banii in mana raman un mister. PAREREA MEA :peace:
|
Re:
Quote:
|
www.mobile.de intrati pe adresa asta si cautati dacia sa vedeti cu cat se vinde un logan in germania.pana la 13000 de euro.oare nemti de prosti il iau
|
Re:
Quote:
P.S: Logan o fi el facut in numele Renault-ului, dar tot dacie e in esentza. Stii cum e cu lupul si naravul |
da ma da nu inteleg nemti dau de prosti 13000 de euro pe logan.
|
| All times are GMT +2. The time now is 18:33. |
- Copyright 2026 4Tuning