![]() |
Ce aparat foto folosesti ?
Ce aparat foto folosesti ?
(marca, model, mpx, ce ti-ai dori, ..etc..) |
Re: Ce aparat foto folosesti ?
Marca : Canon
Model : Powershot A620 MPX : 7.1 Aparat dorit : Canon EOS DIGITAL REBEL :D |
La fel un A620
7.1 mpx Adaosuri: -Trepiede de 1.5 metri inaltime -Inel adaptor de filtre si lentile -Filtru polarizator circular |
Sony dsc p10 5.0mpx
canon eos 300d .. sper:D ca v`a venii odata... sau nikon |
canon a530, 5Mpx
mi`as multumi si cu un 350d asa "stock" :lol: cum este |
Model : Powershot A630 MPX : 8 Aparat dorit : Canon Powershot G9 |
Marca : Panasonic
Model : DMC-LS1 MPX : 4 Aparat dorit : deocamdata Fuji Finepix S6500 - spersa vina luna viitoare :) |
Model : Ixus40 MPX : 4 Aparat dorit : Pentax K100 |
Quote:
Model : W100 MPX : 8 Viitor : ma multumesc cu ce am :D |
Marca : NOKIA:)))
Model : 6230i :))) MPX : 1.3:))) Viitor : ceva pe la vro 5 mpx :shock: |
Model: a530 MPX: 5 Viitor f.apropiat: canon s5 is Viitor (peste vreo 2-3ani)un eos 30d body sau 350d |
Model : Powershot A550 MPX : 7.1 Aparat dorit : Canon PowerShot S5 IS |
Canon S2IS-acum(apropo, il vand...)
Cam in 2 sapt. Canon S5IS si dupa Nikon D80 |
Marca: Samsung
Model: Digimax S500 MPX: 5.1 |
Sony DV368....cred ca e facatura l-am luat de la aia de pe centura face poze de *** si are 12mpx :O vrau sa imi iau cat mai curand powershot a630
|
Quote:
|
3 Attachment(s)
camera video camera foto nush da mi-am luat teapa cu ea...2-3 poze facute cu ea...:oops: :oops: :oops: ..da imi place cum filmeaza...
|
Marca: Panasonic
Model: FZ8 MPX: 7.2 Model dorit: FZ8 :-P |
Marca: Sony
Model: dsc h2 MPX: 6.1 ce mi-asi dori.. pai un trepied in primul rand :)) , si ca aparat m-as multumi cu un h8 :shock: |
Canon EOS 30D cu obiective : Sigma 10-20mm f/4-5,6 EX DC HSM, Canon EF 50mm f/1,8, si cu blitz Canon SpeedLite 430EX plus filtre polarizoare si doua graduale (ND si tobacco).
mai vreau un ob. Sigma 30mm f/1,4 EX DC HSM, Canon EF 50mm f/1,4 USM, un Canon EF 85mm f/1,8 USM, si un Canon EF 200mm f/2,8 L USM, si ce trebuie sa imi fac cat mai curand - un rig de prins pe masina (urgent !! :D) |
HP Photosmart M525 Digital Camera
21x total zoom - 3x optical, 7x digital/6-megapixel resolution acum nush daca e bun sau nu ..m-am uitat prin el are multe chestii dar nu prea ma pricep sa-l folosesc cum trebuie :) |
nikon d80 10,2mp ,2,5lcd,usb2.0, card sd si olympus fe130s de 5,1mp , 2,0lcd xd card
|
Marca: Fujifilm
Model: S9600 MPX: 9.0 Zoom: 10.7x Optic/2xDigital Dorinte? unul mai bun:)) fujifilm suge la fiabilitate...imi pare rau sa zic...am fost in service cu el ca mi'a cazut ecranul din senin:| oricum....merge pt incepator:P |
am un PANASONIC DMCFX10EGS 6mp
|
eu folosesc o camera Casio EX-Z5 de 5 MPX.........
nu prea am vazut camere casio prin romania.......sunt bune?:rolleyes2 |
Marca:Sony
Model:DSC-S650 MPX:7.2Mega Pixels Model Dorit:ma multumesc cu ce am :-P |
Marca: Olympus stylus 710 || MPX : 7.1 || pe viitor: cva cu cyber-shot :)
|
Marca:Kodak
Model:easyshare c653 MPX: 6.1 Mega Pixels pt inceput e bun zic eu :D |
1 Attachment(s)
am luat de ceva timp..un Canon IXUS i
este pe negru.. ce imi place ca e mic.si pot sa il i-au cu mine.. oriunde.. uni imi zic ca e al 3 telefon :lol: :lol: asa arata .. un mic mare.. de 5.0 mega pixels |
Marca : Sony
Model : W70 MPX : 7.2 (niciodata nu i-am folosit pe toti, 2 MP sunt suficienti :D) Pe viitor : orice altceva (de preferat Canon :D) Trepied - 30cm , complet desfacut ~ 120cm Tin sa precizez ca este o mare tzeapa Sony-ul asta ..si la banii aia imi luam altceva. As putea sa imi iau niste accesorii la ea (2 obiective din care unul wide ) dar costa inca o data cat camera. Asa ca mai astept si imi iau direct alta mult mai buna. |
Quote:
|
am capatat si io de curand un casio exilim ex s500...5.0 megapixeli, alb k spuma laptelui si fff slim:) snt super incantat de el si vi'l recomand calduros
|
Quote:
nu e profesional.. dar merita.. 1300 de roni cam asa a fost :rolleyes2 |
MARCA : CANON
MODEL : PowerShot A640 MP : 10 CARD 4 GB MODEL DORIT : nu imi mai doresc nici unu |
Canon Powershot A550 7.1 MP card 2 GB cred , nu mai vreau nimic.
|
Fujifilm A820, 8.3 Mp,4x optical zoom, 1gb card memorie
|
nikond50/1gb memorie , stock
Format SLR:rolleyes2 Max resolution 3008 x 2000 Low resolution 2256 x 1496, 1504 x 1000 Image ratio w:h 3:2 Effective pixels 6.0 million Sensor photo detectors 6.3 million Sensor size 23.7 x 15.5 mm (Nikon DX) Sensor type CCD Colour filter array RGB Sensor manufacturer Sony ISO rating Auto, 200 - 1600 Zoom wide (W) n/a Zoom tele (T) n/a Digital zoom No Image stabilization No Auto Focus Yes Manual Focus Yes Auto focus type Nikon Multi-CAM900 Normal focus range n/a Macro focus range n/a White balance override 6 positions, plus manual preset Aperture range n/a Min shutter 30 sec + Bulb Max shutter 1/4000 sec Built-in Flash Yes, pop-up Flash guide no. 11 m (36 ft) m External flash Yes, hot-shoe Flash modes Front curtain, Rear curtain, Red-Eye, Slow, Red-Eye Slow Exposure compensation -5 to +5 EV in 1/2 or 1/3 EV steps Metering 3D Matrix metering II, Center weighted, Spot Aperture priority Yes Shutter priority Yes Focal length multiplier 1.5 Lens thread Nikkor AF / F-mount, D-Type Continuous Drive Yes, 2.5 fps, up to 12 JPEG images Movie Clips No Remote control Optional (ML-L3) Self-timer 2 to 20 sec Timelapse recording No Orientation sensor Yes Storage types SD card Storage included None Uncompressed format RAW Compressed format JPEG (EXIF 2.2) Quality Levels Fine, Normal, Basic Viewfinder TTL LCD 2.0 " LCD Pixels 130,000 Video out Yes USB Yes, 2.0 Firewire (IEEE 1394) No Battery / Charger Yes Battery Nikon EN-EL3 Lithium-Ion & charger included Weight (inc. batteries) 620 g (21.9 oz) Dimensions 133 x 102 x 76 mm (5.2 x 4 x 3 in) :rolleyes2 |
ce obiectiv ai pe el? sau obiective
|
am spus ca aparatul e stock,adica asa cum vine el din fabrica, obiectivul e al lui ..
n-am bani de altul si nici nu cred ca o sa-i cumpar altceva |
Nu ma lua ca si cum nu stiu despre ce am intrebat, el poate veni cu un 18-55mm cu un 55-200mm un 70-300mm toate sunt STOCK depinde de ce pachet ai luat cel mai ieftin vine cu obiectiv 18mm si atat. Cele mai comune sunt 18-55mm asta ai?
|
| All times are GMT +2. The time now is 18:20. |
- Copyright 2026 4Tuning