![]() |
Vinil Pe E30...sugestii Poze Postati Aici...plz
as vrea sa aflu parerile voastre, dak merge pe urs ceva vinil,sau dak aveti ceva poze cu ursi cu ceva viniluri...care arata bine...va multumesc, shi care nu e la subiect sa se abtina,mc
|
Re: Vinil Pe E30...sugestii Poze Postati Aici...plz
5 Attachment(s)
salut . man io ti-as zice ca este mult mai frumoasa . clasica .fara vinyluri. cu vinylu al ao dai spre kitch .asa in general . cati ursi ai vazut tu cu vinyluri pe ei ? . io nu prea am vazut . si stiu multi ursi . simplisi frumosi . cu un kitt mikut M-teh 1 sau 2 . poate un seidi sau un rieger gts . parerea mea . bafta :-??
uite niste poze . sa vezi . catde frumosi sunt si fara vinyluri :shock: |
Quote:
|
Quote:
Quote:
Intr-adevar, este greu sa faci vinyluri pe ursi, ptr. ca este un model vechi, liniile is prea drepte si simple. Parerea mea este ca tribalurile si fulgerele nu ii stau bine (sa nici nu vorbim despre flacari). Daca postezi o poza din lateral, incerc cateva modele. |
Diseara te trag de urechi!:lol: :twisted:
|
vinilurile sunt cea mai mare "ieftineala" care se poate face la o masina
|
keep it clean & simple!
|
Quote:
M-am exprimat si eu parerea mea ca si tine, si postul meu nu este mai off decat al tau ;) |
ideea e ca nu vreau sa cumpar ieftineli din piata..tribale/fulgere.....vreau sa imi tai eu la comanda...nu ma intelegeti gresit dar pan shi clasicul gordini are un vinil:)
|
aplica regula KISS :P adik fara viniluri si alte zorzoane.. vinilurile si neoanele is ultimele lucruri care ar tb sa apara pe o masina in general.. si bimmerul nu-i lowrider sau blinger
|
2 Attachment(s)
Spuneti voi unde ati vazut un vinil mai frumos decat asta? :D
|
FARA!!! sau buline dinalea cum erau pe caruta cu care am trecut in seara asta=)))))))))
|
Quote:
|
ma...clasic. inca odata ...clasic.
vinil .... de toata coma o sa fie.ce bmw are vinil si arata bine??? |
eu zic sa-l faci hot ROAD cum ai scris si tu. revino pe pamant
|
votez si eu bmw hot road
:paper: |
unguru here (69 KNX).... auzi, este pe parang o dacia 1100 verde, cu buline albe, asa sa o faci si tu :)))) si cu niste badoage goale ... atza si badoage itzi dau io ..... bulinele .... leom face cu lavabil
|
Hopritiva ma....BMW HOT ROAD?????:shock: :shock: :shock: Ce PLM e aia ????????????
|
Quote:
|
Quote:
mai sunt unii care ''invata'' de pe forum asa ca pe viitor abtine-te 2.Tuningul in speta personalizarea masinii tine de preferintele personale si m-i se pare deplasat sa pui astfel de intrebari . Cred ca ai prins ideea ca un E30 arata superb clean . |
Quote:
shi da stiu ca arata beton......dar cand vb d hot road.......nu ma refeream las acele chestii pe care le inteleg majoritatea.....CUM AR FII FLACARI.....sau scheleti desenati 3d...sau alte sheeatiri d-astea.... dak mai urmaresti shi u ceva emisiuni pe care eu in ultimul timp nu le-am mai prins....pe discovery ai sa vezi shi u la ce ma refer....fara suparare poate fii chiar shi o simpla dunga pusa unde trebuie k sa arate bine o masina...shi ma refeream la hot road deoarece maj care posteaza aici urmaresc acele emisiuni...shi probabil k stiu ei la ce ma refer....oki sooo....!!:rolleyes2:rolleyes2 |
Quote:
shi da stiu ca arata beton......dar cand vb d hot road.......nu ma refeream las acele chestii pe care le inteleg majoritatea.....CUM AR FII FLACARI.....sau scheleti desenati 3d...sau alte sheeatiri d-astea.... dak mai urmaresti shi u ceva emisiuni pe care eu in ultimul timp nu le-am mai prins....pe discovery ai sa vezi shi u la ce ma refer....fara suparare poate fii chiar shi o simpla dunga pusa unde trebuie k sa arate bine o masina...shi ma refeream la hot road deoarece maj care posteaza aici urmaresc acele emisiuni...shi probabil k stiu ei la ce ma refer.......sant niste cotururi pe care le poti oferi unei masini clasice/sau cum vrei sa i spui...care complecteaza/accentueaza luck-ul masini/sau ii dau ceva aparte........oki sooo....!!:rolleyes2:rolleyes2 |
Quote:
|
deci, ce vrea wob sa zica ... "hot road" = sosea incinsa !!! ... ceea ce tu vrei ii "HOT ROD", got it now ?
|
Quote:
|
taci ma aldo ca asta ai kixato, nu stiai ca ii hot rod ci hot ROAD
|
2 Attachment(s)
uite aici niste idei.. :lol:
P.S. Am votat FARA VINIL |
tuning is not a crime ... hoprite mah ... :P
|
clasic.. e cel ma tare... parerea.. mea...
|
Quote:
@ wrs : faza-i k ar fi bine sa fi sigur de cum se scrie un cuvant sau altu cand postezi ceva pe un forum.. k ramane ceva timp acolo.. si dupaia te mai miri de ironiile unora.. apropo ai niste greseli si in semantura.. :rolleyes2 PS:sper k nu te simti ofensat.. nu asta o fost scopul;) |
1 Attachment(s)
am votat clean dar daca chiar vrei ceva deosebit poti sa incerci o combinatie de jante bbs oldskool:D, paint in 2 culori si pinstripe facut calumea (desi nu cred ca stie cineva sa faca asa ceva cum trebuie la noi) care sa delimiteze cele doua culori
|
cred ca ti-am vazut e30-ul, pe la inceputul lui iulie pe o straduta laturalnica strazii Fabricii de zahar..daca acela e al tau(albastru inchis)...dupa parerea mea sunt putine e30-uri in cluj care sa arate asa bine ca al tau..de ce vrei sa il schimbi, sa il faci sa arate altfel?
oricum e alegerea ta, dar ai grije sa nu dai in kitch.. numai bine |
Quote:
Bafta la Styling |
Quote:
cat despre cultura......zic eu:tunningul in general e o cultura indiferent din e punct d vedere ochesti...fie el shi rat rod,shi kitch oricum ar fii inseamna pasiune pt masini, placerea de a iesi din anonimat cu un automobil stilizat aparte shi apreciat d cei din jur....mc!! |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Lasa-ti Ursi in pace :lol: !
|