![]() |
Tico Lovers
10 Attachment(s)
Salut ! Cum au facut baietii de pe forum de la bmw,m-am gandit k nu ar strik sa avem si noi ceva asemanantor:P
Deci cine are tico modificate din tara sau din alte tari sa puna poze aici sa le vdm |
Re: Tico Lovers
10 Attachment(s)
................................
|
18 Attachment(s)
...............................
|
27 Attachment(s)
Salut am gasit si eu nijte poze prumoase inspirate de la polonezi mie chiar imi plak ce fak tipi astia !!!
Asteptam si altii !! |
HAi baieti nu mai pune nimeni pe aici nimika ??
|
uitate la un thread mai vechi "Poze cu tico modificate" puteai sa le adaugi acolo
|
14 Attachment(s)
Eh lasa ca ala e prea vechi si era mai mult vorba lunga acolo.....hai sa punem si poze :D
Eu am poze cu vreo 3-4 masini, si alea sunt luate de la alt user, dar le pun totusi: |
10 Attachment(s)
masinuta mea....
|
3 Attachment(s)
Super, imi place la nebunie cum e aranjat la interior si se vede ca e foarte ingrijit!
O sa pun si eu niste poze cu al meu, dar mai incolo cand il mai aranjez putin si la interior...deocamdata pun 3 poze. @Roby: intrebare - sistemul cu cele 4 difuzoare/usa este un singur set? sau l-ai facut din 2-3 seturi? am vazut ceva asemanator de vanzare si includea 4 woofere mid/bass, 2 mid spk's, 2 tweetere si amplificator pentru tot sistemul... PS: cum se aud? Haideti si ceilalti posesori de Tico, puneti poze cu auto personal, sa ne recunoastem daca ne intalnim prin tara...chiar daca suntem off-topic, nu se supara nimeni :D |
7 Attachment(s)
portocala mecanica.
|
am trait sa o vad si pe asta.... tico la raliu :P
|
10 Attachment(s)
Hai ca pun si eu cateva ....normal inclusiv cu a mea
|
5 Attachment(s)
Salutare!
Am si eu cateva poze cu masinuta mea si cateva poze cum mi`ar placea sa arate! |
masinute frumoase !! cele mai mici si cele mai tari .. felicitarile mele roby .. braconierul .. alex .. !!!
|
10 Attachment(s)
o tura de poze&muviz ........... enjoy
|
2 Attachment(s)
acuma si filmele si DA, sunt ale mele amandoua Tico :lol:
|
4 Attachment(s)
si ceva VT'uri ratacite prin comp ......... scz dak sunt dubluri
|
oare nu-ti zice nimik politia daca ai capota neagra ???
|
nup atata timp cat a 2 culoare nu depaseste 30%din culoarea masini nu au ce sa iti faca de preferabil ar fi caca vrei sa faci capota neagra sa vopsesti spoilarele in culoarea masini ca sa fii sigur ca nu au de ce sa se ia de tine
chiar nu au ce sa iti faca !! TREBUE SA FII TARE IN GURA |
:) pai mai bine cred ca ramane verde .. ca am si geamurile negre si inca cateva piese ... cred ca deja ma invart pe la 30% .... oricum multumesc mult
|
sa`mi mearga netu bine ,si am niste poze tari ptr voi cu tico !
|
pai sa-ti mearga :lol: :lol:
|
4 Attachment(s)
hai ca pun si yo cateva cu ticalosu meu :twisted:
|
wolfgang...ce pot spune decat...SUPERB :)
|
Chiar ca superb, bravo Wolfgang (Amadeus Motzard? :D)...glumeam. Ti-am vazut masina si la 4t days, dar parca nu era interiorul asa frumos...:) Sau nu mai tin eu minte bine, ca erau f multe care sa-mi atraga privirea.
scaunele sunt tapitate sau sunt huse? arata prea bine si e cam prea intinsa ca sa fie huse, dar...intreb. E piele naturala sau sintetica? p.s: legat de filtrul ala de aer, nu stiu daca e tocmai o idee buna sa mergi cu asa ceva pe masina. eu nu prea am incredere in produsele astea "no-name" care iti pot distruge motorul... |
daca e vorba de 4tuning days de la metro otopeni,atunci nu aveam interiorul montat,eram cu scaunele unui prieten pt k astea nu erau tapitate.e piele sintetica si e tapiterie :P.app,mersi.. ;;)
|
Quote:
http://english.auto.vl.ru/catalog/su...0/photo/13351/ |
5 Attachment(s)
Cateva poze cu noul set de jenti sper sa va placa.......
|
Dap, arata f bine :) Poate ar trebui sa o mai cobori un pic, parca e prea inalta ;)
|
pfai de capu meu..geniale! :))
|
extraordinare
|
ba nene nu mai comentati aiurea aici puneti poze si filme
este asa greu sa va dati ....rog un moderator sa searga toate omagiile |
off domne'....e un forum public mai mario, stii cei aia? daca oamenilor le plac anumite poze/masini...de ce sa nu posteze?!?
|
nu frate nush ce e ala forum, ce sa fac si io ma bag in seama p-aici vreau sa fac kt mai multe posturi.....lol
"tico lovers" ca SI LA BMW "e30 lovers"se pun numai poze restu se vb in alta parte sau fiekre pe ropicul lui .....deci linisteste-te |
masina este "ridicata" intentional uitativa unde stau ,cu suspensia stoc tot timpul o loveam,si daca mai bag si sistemul audio inapoi+70 kg.....
|
@mad_mario - Tu crezi ca-s tico-uri cate BMW-uri? Pozele care au fost postate pana acum,alea's...si circula pe la toti in lumea asta...!Lasa asta si implica-te si tu in club...:-) ;)
|
10 Attachment(s)
nu neaparat ;) io am mai gasit ceva :P ...si de clubu tico mai bn ma abtin:D
|
Nu te meritam,hah?
|
7 Attachment(s)
up...............
ps: srry @ topser pt cel portocaliu da nu ma puteam abtine era prea frumos |
vreau si eu .......pe unde gasesc plssssss.....
|
| All times are GMT +2. The time now is 10:18. |
- Copyright 2026 4Tuning