![]() |
Viata de noapte in ARAD
Cine bantuie noaptea prin ARAD?,de TEKIN stiu sigur(se aude toba :lol: )
|
ai dreptate fiecare noapte ies.. ma plimb prin centru imi caut adversari ultima victima a fost mercedes modelu ala pizdos e klasse 230 cred compresor asa scria 8)
|
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
|
tekin , cand mai vii la Timisoara ?
|
saptamana viitoare cred vin dupa faruri si stopuri ... de ce ??
|
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
numa bine , las ca vb atuncia :) |
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
|
ce aveti mah cu mine ??? daca va prind pe vou va fac praf praf 8) :D
|
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
deci veniti sambata sa speram 8) |
salut Tekin.io`s maddox (madtuning) d p mirc...:D bafta cu adversarii
|
ce beton a fost acum jumate ora am facut praf un bmw 325 cabriolet si un peugeot 407 :lol: :lol: is mandru de mine :lol:
|
care 325 cabrio ?
|
pai...daca te facea peugeot 407, radeam de tine :D
325 cabrio, cred ca ZCT'u, ursuletu negru cabrio de la teatru.. :) cred... ne zice tekin |
care 407 ? ala albastru cu doua ushi tunat de pinimfarina ?
|
\"Pininfarina\"......tzarane.....
|
bah tzaraniilor :)) nu este 407 cu 2 usi.. ala ii 406, si ii facut designu de pininfarina :)
|
406 coupe :lol:
|
hmm..da mah e 406 ala :oops:
|
cica pustani :roll: sigur ai fost la arad ???
|
da mah...e plin de pushtani cu calibra :P e mare lucru in zilele astea sa ai o mashina stock.....toata lumea are ceva modificat....shi daca a luat shurubelnitza shi shi-a facut gauri in spoiler \"sa se ventileze superchargeru mai bine\"...toata lumea tuuuuuniiingg....shiiiieeee !!!! toata lumea...cantatzi cu miiineeee.....TUUUUNIIINNGGGG!!!!
Versurile: Gabriel Cotabitza | Muzica: Pepe Scartzaru Interpret: un om fericit (mi-am reparat porschele :D) |
Re:
Quote:
si in 20min am vazut vreo 30masini cu pustani la volan, toate masinile erau 'incercari' de tuning, ba spoiler fata lipsa, ba ala de spate, ba nu stateau bine pe masina, ba dadeau sa cada, ba toba sparta, etc... in rest super orasul...am avut ocazia sa vad si o gramada de masini modificate cu bun gust dar...si soferi netalentati in ale condusului :) |
pacat ca nu ai vazut pe noi 8)
|
:lol: azi noapte pe la 1:30 stateam in casa , dupa ce in prealabil facusem o tura prin oras , si deodata un cunoscut huruit rupse tacerea grea din noapte :wink: :lol: :lol: ...era tekin cu honda forja la greu prin oras :lol:
|
Re:
Quote:
|
Viatza de noapte continua o luna fara Tekin...
O plecat in Turcia, si vine de acolo cu Preludul modificat :wink: ...isi pune V-tec si Turbo :wink: |
serios? :D
|
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
:lol: in staniol :lol: :lol: :lol: ps. cine e marmota? :wink: :roll: |
...eu zic ca ar trebui sa se simta..cine este...traieste in Marmortland...!! :lol:
|
:roll: cum as putea sa ajung si yo la piata de masinii din arad?! daca vin din tm... o cale simpla si sigura? sau la un strand...
|
o iei spre nadlac..si la iesire din Arad pe dreapta ..se vede...
|
okay.. sper sa gasesc.. :D
|
Re:
Quote:
:lol: yo merg duminica in piatza cu renou' daca nu te descurci suna-ma :wink: 0745611224 |
Re:
Quote:
sa se recunoasca singura marmota :!: :anger: cine sa fie oare??? :roll: :idea: sa te fi indreptat cu gandul catre tristan..??? :wink: sa ne spuna rcs cine e marmota :poke: :lol: |
Re:
Quote:
cine sa fie oare marmota :lol: :?: rcs sa ne dea la fiecare cate o milka m joy :wink: ..asa ca se invete minte sa mai ''marmotzeasca ''oamenii :twisted: 8) a si un suc la urmatoarea intalnire ca dupa ciocolata merge la fix :wink: |
De cand esti tu asa de curioasa?? :roll: Care noi, care marmota...samd ??? Informatiile costa...pe gratis in ziua de azi nu se obtibe absolut nimic..si eu in general nu fac acte de caritate!! :lol:
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:32. |
- Copyright 2026 4Tuning