![]() |
Dacia mea AG-88-RAK.
5 Attachment(s)
sunt si eu nou pe forum si asi vrea sa fac si eu cateva modificari la masina. o berlina din 2002
|
Re: Dacia mea AG-88-RAK.
Asa si?...
|
Ce ai vrea sa ii faci?...
|
Imi place masina ta cu exceptia ornamentelor de la manerele de la usi si cele de pe stergatoare....Sa o stapanesti fara incidente
|
5 Attachment(s)
am revenit cu cateva poze. in maxim o saptamana o sa apar cu o surpriza cu niste bari facute pe comanda in special aia de fata. si sper sa va placa. apropo masina e din 2003 cine mi-a fac pag a gresit.
|
cat ai dat pe ''eleronul'' ala de pe luneta?si unde as putea gasii si eu te rog sa-mi zici
|
frumusik foc majina dar sunt anumite chestii care strik cum ar fi chestile dupa maneru de la usa codita aia din luneta in rest mijto
|
Quote:
|
eu astept barile facute la comanda
|
jos capacele!!!
|
rak-ule ca se mai aude de barile alea. ai mai vb cu ala de bari.
|
nu am mai vb .
|
misto masina:D .. o stiu .. sa o stapanesti sanatos si fara incidente;)
|
barile facute la comanda ..unde sunt?
|
Quote:
|
misto culoare, asa a fost si ultima mea dacie, bafta cu ea si s-o ingrijesti ca merita...
|
1 Attachment(s)
ti-am vazut azi masina prin apropiere de benzinaria de pe Teilor;)
|
5 Attachment(s)
RAKULE UITE POZELE CARE LE-AM FACUT ASTAZI DE DIM LA TINICHIGIU. data viitoare nu mai merge cu viteza. ai grija de masinuta
|
Pe Teilor stau.In Ps-uri:D
|
2 Attachment(s)
pozele de mult timp promise de rak-u. sper sa va place. o sa revin cu cateva poze facute pe zi
|
cam exagerat de mare grila stil audi ,dar daca tie iti place.....unde ia facut bara,la pilot?oricum e unicata.bravo!!!poate ne intalnim prin pitesti vreodata,cine stie.
|
Woaw a iesit super misto masinutza am mai vazut una de Gorj la fel bara fatza da acuma cu noua bara tre sa o si unflii putin nijte jante mari etc . spor in continuare si ai grija sa nu dai cu bara de asfalt .....pateam cu fostul DMY
|
nu e exagerata e chiar frumoasa... la spate ai schimbat ceva??
|
bara este facuta pe comanda. o sa urmeze si o bara pe spate si cu 2 praguri.
|
oricum ai grija la caini,borduri si alte obstacole.ar fii pacat sa o faci praf.
|
4 Attachment(s)
am revenit cu cateva poze cu dacia berlina cu nr AG-88-RAK unicata momentan. bafta in continuare RAK-ule si sa ai grija la bolduri
|
nijte aripi umflate...nu ar strica..;)
|
nu vreau sa fiu rau dar o sa fie unicata pana o sa dea fatza in fatza cu RAR-ul...
si nu de alta dar iti ia talonu si cum nu ai nici bara aia de fier pe dedesupt...chiar daca te pune sa o scoti nu poti sa pleci fara bara aia de fier! :| multa bafta oricum arata super...;) |
Foarte frumoasa!!!! chiar k e unicata. si dak ii pui si bara spate praguri si niste jenti o sa fie si mai frumoasa!!
dai dracu pe aia de la RAR, ii sponsorizezi un pic si gata! inca ceva, cred k era mai bn dak faceai pleoapele din capota. |
Ai prins bara aia exact ca degetu` in ochi. Gaseste alta solutie in care sa maschezi mai finut suruburile, prinderea. Fara suparare.
|
ba ma lasi .. acu 2 3 zile knd l am vazut prin mioveni nu avea bara asta :-?
|
bv RAK-ule esti unicat . pune jantele alea de ziceai ca le-ai vaz pe 4 prezoane si dupaia bara pe spate. bafta la tunarit. ne intalnim maine in trivale sa facem 2 poze. bafta in continuare
|
fratioare acum o sapt erai in pitesti eu eram in spatele tau cu un seat cordoba rosu ti-am dat multe flashuri dar nimic.am vazut ca ai si stopuri model lexus si arata beton,dar nu te-am vazut si din fata pt ca am vrut sa vad stopurile cat mai bine apoi la euromol tu ai facut stanga eu am mers spre gaesti.arrata bine masina.
|
interesant concept bara aia fata , parerea mea....se merita sa o pui pe masina doar dc ai nevoie de muUUUUuuult aer pt racire pt cine stie ce motoras, sa fie atata placuta cat si utila ;) . mare atentie la sofat, cred ca e ceva banuti bara si lovitura din spate o plateste ala kre nu pastreaza distanta.
foloseste-te de o priza dinaia laterala si du un furtun spre filtru de aer , de la 60 in sus ai mai mult de castiga asa decat cu f de aer sport. st tare curios dc faci o deplasare spre brasov in forta daca atingi cu ea prin viraje, fa o proba cum cobori din craiovei de lasi in dreapta pe langa semafoare spre prundu imi zici si mie dc atingi cu ea st tare curios :D incearca sa ai si un pic de viteza nu 30-40 la ora numa bine:peace: |
[QUOTE=AG 80 BBI;1294808]nu vreau sa fiu rau dar o sa fie unicata pana o sa dea fatza in fata cu RAR-ul.
Off topic! NU exista genul feminin al cuvantului UNICAT. :twisted: "femeie unicata" se folosete doar in texte de manele :) Revenind la masina, e ciudata dar e draguta ;) Mare grija cu ea pentru ca plasa aia nu are in ce sa fie f f bine prinsa si-n plus se intinde pe o suprafata mare ceea ce nu implica o rezistenta mare la socuri. Barfa |
m-a oprit politia a doua zi dupa ce am pus bara si m-au intrebat, ai omologare la bara? ai omologare la folie ? si m-au pus sa dau bliturile jos. mi-au facut poze la bara la geamuri si la butonu de la blituri. ma lasau fara toalon . dar am dat si eu un trrrrr si sa rezolvat.
|
norocu incepatorului! :)
dar o sa folosesti masina doar in Arges!? sau ai pile si in alte judetze!? |
frumos.cat te-a costat bara fata?
..ncs.balauru...sa vb pe mess sa vedem cum imi iau si eu eleron pentru luneta..;)asta daca vrei sa ma ajuti |
misto scociul de pe faruri
ce rol are? |
Quote:
ce rol are scociul ala pe faruri: sa nu cada farul, nu-i asa alexutzu?. frate daca ai chef de mistouri du-te pe ********** |
| All times are GMT +2. The time now is 09:28. |
- Copyright 2026 4Tuning