![]() |
Fiat Regata Tuning
4 Attachment(s)
Cel mai tare fiat regata din tzara! Dati-va cu parerea :pistoles:
|
Masina arata foarte foarte bine cu o singura exceptie! Nu-mi place cum ti-ai pus numarul de inmatriculare pe fata! :wink: Ce motor ai?! Ceva modificari pe-acolo?!
|
Motor 2000 turbo diesel intercooler supraalimentat, Kit caroserie
, motor, interior piele, volan momo, CD Alpine CMD7861, Jante OZ 15\", Cauciucuri Noi, Evacuare Crom, Geamuri electrice si ionizate, inchidere centralizata, alarma, servodirectie, servofrana, suspensie sport, bari torsiune fata spate + bari de torsiune si bari praguri. ---- BTW. Decalsurile si vinilul e facut de JE 8) |
Dragut Fiatul. Numarul de inmatriculare este pus cam ciudat \" ALFA STYLE\" 8) 8)
|
1 Attachment(s)
:arrow:
|
Mie nu-mi place la numarul pe fata ca este indoit in rest cum am zis si mai sus masina arata foarte bine.
|
bah mie nu-mi place...mi se pare kitschoasa...
macar de o lasai mai jos...nu vreau sa compar mashinile dar parca e o dacie tunata...cu catzi bani ai bagat in ea itzi luai altceva mai fain.... |
Re: Fiat Regata Tuning
Quote:
dar.... asta arata bine, daca ii schimbi stopurile va fi beton de tot!!!! Nu va sti lumea ce mashina e!!! |
Bah nu fitzi rai ..... parca voi nu facetzi pasiune pentru mashina voastra... indiferent ce mashina e .....
Mie imi place ...... Eu am avut un Fiat Ritmo, si m-am tot gandit sa il fac ashe ca si Regata ta .... dar l-am vandut .... insa stiu ce ii poate motorul ... |
Re:
Quote:
|
A iesit chiar bine masina. Keep up the good work
|
faina masina.
da de ce o vinzi? |
Re:
Quote:
Oare de ce!!!!! :D :D :D :D :D :D |
Pai nu as vinde-o daca mi-as pune un motor benzinar mai tare pe ea! :arrow: Cam ce motor se potriveste pe ea!
Acum ii bag rollbar in ea :P |
Quote:
|
Destul de frumusica, bafta cu roll-ul.
|
mane,stopuri din alea cu led-uri sau cu clare ma indoiesc ca ai sa gasesti pt o masina mai veke de '90,orikat d mult ai fii dispus sa dai pe ele...sau cat d \"enervat\".
In rest...masina arata OK,daca nu ziceai c e ,la prima vedere as fi crezut k e NOVA. P.S:Asculta sfaturile si muta numarul k arata nashpa,atrage comentarii rautacioase si strika restul muncii... |
Masina a fost vopsita dupa ce s-a pus numarul si daca il da jos se vede urat si nu vrea sa mai vopseasca bara inca odata. Stopurile si le face el din leduri nu le cumpara :D
|
1 Attachment(s)
:arrow: Ultima creatie!
|
WOW cum draku merge cu volanu ala frate? :shock: :shock:
Ca nu e ca la F1 unde dintr-o miscare ai intors rotile la maxim, la ala daca vrea sa dea repede de volan a ramas fara cateva degete. :P Arata super marfa dar e de pus doar la tuning show sa mergi cu el zi de zi iti cam blestemi zilele. |
7 Attachment(s)
Poze cu ultimele modificari la Regata :D
|
Cati cai are masina?
|
in interior seamana cu masina lu Batman :)
|
S-o vezi noaptea :D
|
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
|
sal, am si eu o mare rugaminte la voi , stiti unde pot sa gasesc si eu 2 jenti originale de fiat regata???
|
Am eu 4 jante de Fiat nu stiu daca sunt de Regata, au fost pe un Punto al unui prieten ;) Da si tu un P.M. poate te pot ajuta.
|
sunt mai nou pe aici si cu limbaju asta "P.M" la ce te referi. eu am poza cu ele da nu stiu sa pe postez aici.
|
1 Attachment(s)
Cam asa arata sunt Borbet.
Attachment 706109 |
cum e suspensia de pe ea ?si eu am fiat regata si as vrea o suspensie sport
|
NUMARUL ESTE CAM INDOIT PE FATA DAR RESTUL ESTE MARFA BAFTA
|
Baiatul e plecat prin tari straine.... Suspensia e foarte tare, pe drum ala Romania te scutura in draci.
|
| All times are GMT +2. The time now is 15:58. |
- Copyright 2026 4Tuning