![]() |
Pagina web a TRR !!!!
1 Attachment(s)
M-am apucat azi sa fac ceva da acum mi so dus chefu fiind 8:20 stiind ca voi stati la bere-m cargo da na nu ma supar da ca in totdeauna is rupt in toate punctele de vedere (fizic/financiar ...)
na urc sus o poza cam cum va fi inca nu lam gandit pana la capat vreau sa stiu ce va contine meniu paginni si tre sa nentalnim sa facem un photo seshiontoti intro zi cu soare sa facem poze la masini si la owneri :) etc .... na in timpul saptamanii astept sugesti ... fara bullshituri :evil: |
cei care nu au masini sunt nevoiti sa-si aduca scuterele, bicicletele, trotinetele, etc
fiecare membru RR tre sa aiba un mijloc de locomotie afara de cele 2 betze cu care a fost inzestrat de natura |
eu zic ca luni ar fi ok.
ne intalnim mai devreme ca sa avem lumina. sa zicem la 18.00 la Dracula ? si mai zicem fiecare cate o propunere pt site. |
rog seriozitate
ar fi ok
dar fiti atenti sa vina toata lumea daca facem foto session atunci facem toti. Vreau lista sub postu asta cine vine si cine nu vine ! |
Probabil vin. Ora 18, Dracula.
|
Re:
Quote:
eu inteleg ideea ta, dar daka trebe sa mergem in alta parte pt un decor mai placut. vrei sa pedalez pana akolo? PS: m-am gandit la un loc pt a face poze: Autostrada care e in constructie acuma. 4 benzi proaspat turnate [is peste 2000m (din care 1000 drepti)} si drumul se acceseaza foarte usor de pe drumul catre aeroport. eu zic ca a-r arata meserias o poza facuta putin mai de sus, noi in fata, putin mai in spate masinile, iar si mai in spate cei 1000m de drum . ce ziceti? |
Good idea :idea: Astia fara permis nu avem cum sa mergem cu motoarele sau bicicletele dar facem poze fiecare in parte :wink:
|
luni la 6 la dracula, daca e soare...
|
Si ce ne facem cu aia care au masiniile invalide ?! Cum se afishaza ei pah poza :) ?! :roll:
|
trucaje after BNZ cu a lui si eu cu :lemon:
|
Haa...funy guy ! This Lemon will FLY !
Dar sa nu uitam ca nu sunt singurul invalid ;) |
nu inteleg cum adika nu eshti singurul invalid(si eu am precizat k sunt) si de unde shtii tu k lemonul va zbura, nici makar eu nu sunt sigur :oops:
kred k ai incurcat oalele :lol: EMA |
Nu te mai gandi la tine,ca nu de tine era vorba,si One mai e membru si sta cu masina in cui,nu !?
MAsina va fi racheta,daca nu o arunc in BEga ! |
Re:
Quote:
ne vedem la 6 la dracula. |
Da mah,asa e...cum de nu e ?! :)
Apropo' mah NOS,ai ramas fara carnet 3 luni si te-ai mai si proptit in muma lu Popa Junior...acuma intzeleg de ce te-ai pus sa faci siteul...ai vreme de shedere ! :)) :twisted: Asa florine am mai gasit o consoarta cu masina invalida ! |
cei cu carnetu ?
hm ma confunzi sau ce ? infine cei care nu au cum sa ajunga sau nau cu ce ... vom face poze si alta data nu va faceti griji. Sa facem niste poze ca sa am cu ce lucra daca va mai intereseaza sa avem pagina ?? ok |
Pai ce alta dacie alba cu ~130 cai si NOS la numar mai e in TM.Si am mai vazut si buletinu,am apucat sa citesc...MIHAI...daca te incadrezi profilului atunci de tine era vorba !
Edit: Dupa anumite lamuriri aduse de Jeff am constatat ca intredevar nu te incedrezi profilului si nu esti tu acel adevarat NOS,omu cu 1.4 Turbo sub capota,sorry...de el era vorba,stitzi voi,lupu'n pielea oii ! :) |
sa va luati tricourile :twisted:
|
DECI ALL SYSTEMS OK
PHOTO SESSION IS A GO ! |
la 6
|
Oki Doki 8)
|
din pacate nu cred ca o sa fie toti membrii, dar asta e. sebi a spus ca nu poate la 6, dar incearca sa vina cat mai repede, horia sigur nu vine :twisted: . pt 1st shoot-out e ok.
|
eu lucrez putin(kam mult) la masina, e urgent, piesa returnabila in caz de nefunctionare so...ne vedem la 8 dk n-ajung la 6 :x
|
Nu vreau sa stric keful,dar s-a uitat kreva pe geam???Cred ca o sa toarne si nu iasa nimik din foto shooting!:(
|
dap, e intunecat rau, merg la 8
|
aporoporo , cum stam cu pagina de net ?
ati mai vb careva cu NOS-u' ? |
| All times are GMT +2. The time now is 23:01. |
- Copyright 2026 4Tuning