Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Evenimente Auto (https://forum.4tuning.ro/25-evenimente-auto.html)
-   -   Auto-tuning Show 1 Satu Mare (https://forum.4tuning.ro/25-evenimente-auto/50539-auto-tuning-show-1-satu.html)

juana_man 04-09-07 14:07

Auto-tuning Show 1 Satu Mare

1 Attachment(s)
Comunicat de presă
Auto-TuningShow 1. Satu Mare
16 septembrie 2007

Venind in intâmpinarea cererii mari a comunităţii locale, in special a pasionaţilor de sporturile cu motor şi tehnologie, Tuning & Sound Identity S.R.L. şi Ger-Bog S.R.L. organizează primul eveniment local in acest domeniu, respectiv

AUTO – TUNING SHOW 1 SATU MARE

Evenimentul, fiind in premieră in oraş, va avea loc in data de 16 Septembrie 2007, de la ora 12.00 pana la ora 21.00 pe platoul din P-ta 25 Octombrie si B-dul Transilvania, incluzând următoarele programe :

1) Expoziţie de autoturisme personalizate, in cadrul căreia vor putea fi admirate modificările / personalizările aduse din punct de vedere audio, exteriorul si interiorul auto din punct de vedere al designului şi al transformărilor motorizărilor. In acest sens urmărim să invităm proprietari (persoane fizice si juridice) ale autoturismelor astfel modificate din Judeţul Satu Mare, din alte judeţe din Romania, precum şi din Ungaria. Expozitia va incepe de la ora 12.00 pe platoul Centrului Nou, intrarea fiind liberă pentru vizitatori.

2) Spectacol de derapaj controlat (drift show), prezentat de personalităţi proeminenţi din Ungaria ai acestui nou sport automobilistic, oferind vizitatorilor un spectacol plină de adrenalină.

3) Concurs de accelerare pe o distanta de 300 metri, program sportiv deschis pentru participanţi locali şi naţionali, cu intrare liberă pentru vizitatori şi suporteri. Inscrierile se pot face pe adresa de email [email protected], sau la inceperea evenimentului, de la ora 13.00 la secretariatul de concurs, taxa de inscriere fiind de 30 de RON. Concursul se derulează după regulile sportive şi de securitate internaţionale. Informaţii privind categoriile de concurs, inscrieri şi alte detalii, vă stăm la dispoziţie pe adresa de email de mai sus sau pe numărul de telefon 0740-902496.

Evenimentul se derulează cu sprijinul Primăriei Municipiului Satu Mare, a Serviciului de Politie Rutieră, a Serviciului de Ambulanţă şi de Pompieri, având ca sponsori: Bomba! (sponsor principal), RCS/RDS, Florisal SA, Complex Philadelphia, AutoTact, Edmeea Trans şi House of Travel.

Partenerii media ai evenimentului: Informaţia Zilei, Szatmári Friss Újság, City Radio, KissFM, Radio Transilvania, 4Tuning.ro

În curând va fi publicată regulamentul concursului de accelerare.

Va aşteptăm!

SEBASTIAN 04-09-07 22:52

Re: Auto-tuning Show 1 Satu Mare

Quote:

Originally Posted by juana_man (Post 1080798)
Comunicat de presă
Auto-TuningShow 1. Satu Mare
16 septembrie 2007

Venind in intâmpinarea cererii mari a comunităţii locale, in special a pasionaţilor de sporturile cu motor şi tehnologie, Tuning & Sound Identity S.R.L. şi Ger-Bog S.R.L. organizează primul eveniment local in acest domeniu, respectiv

AUTO – TUNING SHOW 1 SATU MARE

Evenimentul, fiind in premieră in oraş, va avea loc in data de 16 Septembrie 2007, de la ora 12.00 pana la ora 21.00 pe platoul din P-ta 25 Octombrie si B-dul Transilvania, incluzând următoarele programe :

1) Expoziţie de autoturisme personalizate, in cadrul căreia vor putea fi admirate modificările / personalizările aduse din punct de vedere audio, exteriorul si interiorul auto din punct de vedere al designului şi al transformărilor motorizărilor. In acest sens urmărim să invităm proprietari (persoane fizice si juridice) ale autoturismelor astfel modificate din Judeţul Satu Mare, din alte judeţe din Romania, precum şi din Ungaria. Expozitia va incepe de la ora 12.00 pe platoul Centrului Nou, intrarea fiind liberă pentru vizitatori.

2) Spectacol de derapaj controlat (drift show), prezentat de personalităţi proeminenţi din Ungaria ai acestui nou sport automobilistic, oferind vizitatorilor un spectacol plină de adrenalină.

3) Concurs de accelerare pe o distanta de 300 metri, program sportiv deschis pentru participanţi locali şi naţionali, cu intrare liberă pentru vizitatori şi suporteri. Inscrierile se pot face pe adresa de email [email protected], sau la inceperea evenimentului, de la ora 13.00 la secretariatul de concurs, taxa de inscriere fiind de 30 de RON. Concursul se derulează după regulile sportive şi de securitate internaţionale. Informaţii privind categoriile de concurs, inscrieri şi alte detalii, vă stăm la dispoziţie pe adresa de email de mai sus sau pe numărul de telefon 0740-902496.

Evenimentul se derulează cu sprijinul Primăriei Municipiului Satu Mare, a Serviciului de Politie Rutieră, a Serviciului de Ambulanţă şi de Pompieri, având ca sponsori: Bomba! (sponsor principal), RCS/RDS, Florisal SA, Complex Philadelphia, AutoTact, Edmeea Trans şi House of Travel.

Partenerii media ai evenimentului: Informaţia Zilei, Szatmári Friss Újság, City Radio, KissFM, Radio Transilvania, 4Tuning.ro

În curând va fi publicată regulamentul concursului de accelerare.

Va aşteptăm!

Cine e partenerul cu rosu?

bmw_fear 04-09-07 23:10

este un ziar maghiar din Satu Mare

SEBASTIAN 05-09-07 08:53

foarte tare, o cursa in plus

juana_man 05-09-07 10:00

Quote:

Originally Posted by SEBASTIAN (Post 1082223)
foarte tare, o cursa in plus

adik???????

peter 05-09-07 10:44

cursa pe 300 m ? :rolleyes2:no:

juana_man 05-09-07 11:13

Quote:

Originally Posted by peter (Post 1082371)
cursa pe 300 m ? :rolleyes2:no:

am inteles de la organizatori ca ar fi dorit sa organizeze prima data pe aeroport unde se putea face si pe 800 m ca in alte orase a fost posibil, dar scorul cerut a fost de 7500 euro !...... asa ca nu le-a ramas decat sa faca un efort MARE de a obtine autorizatiile necesare pt. inchiderea unui drum public intens circulat unde calculand si distanta de franare se poate organiza pe maxim 300m

gergo 05-09-07 13:30

Drumul este un bulevard cu patru benzi, de calitate OK, este exact care se vede pe afis. In momentul actual, este singura portiune in Satu Mare unde poti organiza liniuta, legal.

CZR 05-09-07 16:17

de data asta cred k o sa am masina gata
este sigur sa inteleg...cine mai vine din bucuresti?

SEBASTIAN 05-09-07 18:01

Quote:

Originally Posted by juana_man (Post 1082431)
am inteles de la organizatori ca ar fi dorit sa organizeze prima data pe aeroport unde se putea face si pe 800 m ca in alte orase a fost posibil, dar scorul cerut a fost de 7500 euro !...... asa ca nu le-a ramas decat sa faca un efort MARE de a obtine autorizatiile necesare pt. inchiderea unui drum public intens circulat unde calculand si distanta de franare se poate organiza pe maxim 300m

Decat jumatati de masura mai bine deloc.
E riscant daca nu e franare suficienta. Cat are bucata in total o schita exista e drum cu curbe, aliniament...?

CicioNE 05-09-07 19:06

man pls nu faceti accelerari sub 400 m ca nu merita...........si daca nu este cel putin 100 m de franare...multi nu o sa vine:((.......pls mai zbateti-va

gergo 05-09-07 21:45

Domnilor, mulţumim pentru sfaturile utile. Mâine veţi primi o schiţă a locaţiei. Referitor la întrebarea "de ce 300m", răspunsul este: decât nimic, mai bine 300m. Trebuie să vă inchipuiţi că suntem într-un oraş unde ultima cursă legală de accelerare s-a organizat in 2005, iar posibilităţile noastre financiare nu ne-au permis inchirierea unui spaţiu ca aeroportul SM sau Parcul Industrial. Principalul scop al evenimentului este promovarea IDEII de modificare a maşinilor, sau in general a sporturilor de motor, nu este scop ca Johnny sau Vasile să se înfrunte încă o dată pe pistă.
Altfel, vom face tot posibilul pentru a asigura siguranţa maximă a spectatorilor şi a concurenţilor, există contract cu firmă de security, va fi ambulanţa, pompieri-descarcerare, jandarmi, pentru concurenţi va fi verificare administrativă şi tehnică. Directorul de concurs, precum şi arbitrii provin din "clasa" cealaltă, a sporturilor de tip rally, rallycross etc.

După cum vedeti si pe afiş, este TuningShow numărul 001, să nu aşteptaţi concert Rolling Stones sau Festival de Tuning cu 23531461346 de maşini ultramodificate, insă, vă aşteptăm în Satu Mare

SEBASTIAN 05-09-07 23:08

Eu va fac o superrecomandare si-mi permit pt ca vad ca nu prea va pricepeti.
Ar fi f interesant sa incepeti acolo un nou tip de curse pe 200m adica cele pe optimea de mila.
Curse pe 300m nu insemna chiar nimic mai bine un standard solid adica 200 si faceti in timp traditie cu asta.

gergo 06-09-07 08:51

Quote:

Originally Posted by SEBASTIAN (Post 1083901)
Eu va fac o superrecomandare si-mi permit pt ca vad ca nu prea va pricepeti.
Ar fi f interesant sa incepeti acolo un nou tip de curse pe 200m adica cele pe optimea de mila.
Curse pe 300m nu insemna chiar nimic mai bine un standard solid adica 200 si faceti in timp traditie cu asta.

Okay, mersi, vom propune la directorul de concurs.
Referitor la "nu ne pricepem la aşa ceva", aşa este. Probabil al a zecea liniuţă, vom pricepe.

Insă cei care vor fi arbitri, şi organizatorii de ani de zile se ocupă cu organizarea curselor de rally-sprint, viteză pe traseu montan, rally raid şi alte evenimente automobilistice pe plan local, încă de când mulţi dintre noi nici nu a ştiut, ce este supapa de la turbocompresor :) şi au organizat liniuţe încă inaintea mişcării mari de tuning, in vremurile când cursa a fost câştigată de un Peugeot205GTI :)

FantomaSM 06-09-07 09:02

Quote:

Originally Posted by gergo (Post 1084338)
Okay, mersi, vom propune la directorul de concurs.
Referitor la "nu ne pricepem la aşa ceva", aşa este. Probabil al a zecea liniuţă, vom pricepe.

Insă cei care vor fi arbitri, şi organizatorii de ani de zile se ocupă cu organizarea curselor de rally-sprint, viteză pe traseu montan, rally raid şi alte evenimente automobilistice pe plan local, încă de când mulţi dintre noi nici nu a ştiut, ce este supapa de la turbocompresor :) şi au organizat liniuţe încă inaintea mişcării mari de tuning, in vremurile când cursa a fost câştigată de un Peugeot205GTI :)

dc zici k nu ne pricepem?au fost organizate dja cateva liniute de ProMotorsport si toate au fost reusite si sa nu uitam de circuitul de la madaras!!!

nu inseamna k dak am stat pana acuma in umbra nu am facut si nu ne pricepem.organizatorii au chiar experienta in asaceva numai k ei nu stau sa se LAUDE asa cum fac unii .
referitor la cei 300 m.... bineinteles k toatalumea prefera 400 m dar nimeni nu baga in seama k acest event va fi in centrul orasului!!!

SEBASTIAN 06-09-07 09:10

Voi aveti aprobarile luate ca de obicei acestea se pun pe site ca sa arate ca e treaba serioasa.

gergo 06-09-07 09:25

Să nu fie întrebare, astăzi scanez următoarele documente:
-acordul favorabil al Primăriei Municipiului SM
-acordul favorabil al Politiei Rutiere, cu planul de inchiderea bulevardului
-cererea acceptată a Ambulanţei Judeţene
-cererea acceptată a Institutiei Pompierilor
-o schiţă a locaţiei
-imagini satelit :)))

Sper să fie OK

Byrons13 06-09-07 09:36

Domnilor, domnilor: sa ne lamurim: se pare ca exista o problema de traducere din ardeleneasca in regateana: cursa are loc pe 300 de metri. Distanta de frinare + 300m= distanta de care dispun colegii nostri de la Satu Mare.
Drumul a fost asfaltat in vara anului trecut, iar pe acolo nu circula masini de mare tonaj. Din fraza de mai inainte rezulta faptul ca drumul e intr-o stare excelenta pentru o sosea. A nu se face confuzia cu un circuit de drag, cu care nu se poate compara. Pentru cei care se tem ca acolo, unde intorc vulturii, dar mult mai vestici decit multe alte zone, nu s-a inventat asfaltul, va recomand sa va interesati, inainte de a arunca intrebari gratuite, despre starea drumului. Nu te va pune nimeni sa alergi pe pasune cu masina. Va doresc o zi buna...

Byrons13 06-09-07 09:44

mai adaug si pista de aliniere, la distanta de frinare+300m. de aceea am uitat

SEBASTIAN 06-09-07 10:00

Quote:

Originally Posted by juana_man (Post 1084369)
sincer ink nam vazut niciodata sa fi pus asaceva p forum dar nu cont,dak organizatorii o sa aiba timp o sa puna pt a satisface zeii curselor lagale si carcotasii kre se trag p c... si se oftica numai

La cursele serioase a fost si daca puneti astea o sa aveti mai multi participanti pt ca creste increderea.
Cat e distanta de franare?

MIG_racer 06-09-07 11:40

Lasa Gergo ca o sa iasa bine, nu baga de seama carcotasii, fa cum stiti voi ca e bine in conditiile date. Ma bate tare gandul sa vin si eu de la Timisoara cu noii mei prieteni timisoreni. Cine stie, cunoaste! :twisted:

gergo 06-09-07 11:51

1 Attachment(s)
Domnilor, am desenat planul locaţiei.
Nu am reusit să obtin de la Primărie Extras de Carte Funciară, sau Plan de Situatie, dar sper că este de ajuns

Sper că este de ajuns, dacă nu, postez imaginile Google Earth.

szambi77 06-09-07 12:13

Deci, in calitate de organizator principal, va aduc la cunostinta (dupa cum zicea si Byrons13) ca distanta de 300m nu va cuprinde distanta de accelerare, franare si "parcul rece", toate intr-una, adica 300m ! Distanta de 300m reprezinta strict distanta de accelerare. In total dispunem, in cadrul concursului de accelerare, de o distanta totala de aprox. 600 m. Sa fie clar pt. toata lumea : acest event va fi organizat in limtele legii, in cadru legal, cu avizul Primariei Municipiului Satu Mare si al Serviciului Politiei Rutiere al Municipiului Satu Mare !!! Nu ma vad obligat, ca pe langa multitudinea problemelor privind rezolvarea event-ului sa postez si aprobarile obtinute INSA detalii si informatii privind locatia, distanta de franare, inclusiv poze despre locul eventului, promit ca in cel mai scurt timp sa postez pe acest forum si nu numai ! Pt. inceput, inainte de asta, arat ca poza despre b-dul respectiv unde se va desfasura concursul de accelerare se afla pe afisul postat si pe forum ! Totodata, mentionez ca e foarte usor ca "de pe margine" sa se faca tot felul de comentarii (lucru f. obisnuit) insa cei ce fac aceste comentarii "de pe margine" se vede ca nu stiu ce inseamna sa organizezi un asemenea event...
Vom reveni in cel mai scurt timp cu informatii, poze privind locatia !

ZoliaT 06-09-07 12:46

baieti mai usor cu orgoliile pentru ca toata lumea vrea un eveniment reusit.

juana daca o mai tii pe tonu ala ne suparam

sunt sigur ca puteti fi mai diplomati

juana_man 06-09-07 13:14

Quote:

Originally Posted by ZoliaT (Post 1084763)
baieti mai usor cu orgoliile pentru ca toata lumea vrea un eveniment reusit.

juana daca o mai tii pe tonu ala ne suparam

sunt sigur ca puteti fi mai diplomati

ai dreptate si mi cer scuze de la toata lumea p kre lam jignit intrun fel sau altu.
tin sa mentionez k NLR nu face parte din organizare si vom fi doar participanti.

bogo4all 07-09-07 00:07

Cred ca vin si eu din Bm cu ceva prieteni (spectatori), vad ca pe langa asta totul e gratis :-?. Bafta sa aveti!!

GMan 07-09-07 10:43

Clujul va fi prezent fara doar si poate !

szambi77 07-09-07 11:07

Quote:

Originally Posted by GMan (Post 1086662)
Clujul va fi prezent fara doar si poate !

Va asteptam ;)

CZR 07-09-07 18:17

cine se anunta din bucuresti?

3SGE 08-09-07 11:22

Eu voi fi! De fapt noi vom fi! :D

szambi77 08-09-07 17:24

Poze despre locatia event-ului gasiti pe https://forum.4tuning.ro/195-satu/50436-auto-tuning-show-1-satu-poze-filmulete.html

szambi77 08-09-07 17:27

In a 5-a poza (locatia concursului de accelerare) se poate vedea o intrare sub pasaj (se poate intra cu masina) care da spre platoul din poza a 6-a (locatia expo-ului).

sebi{ 09-09-07 17:04

cit despre tuning show.......facetzi voi invitatzile sau trebuie sa ne anuntzam noi prezentza?si in cazul in care venim,ne putem baza pe voi sa ne rezervatzi cazare pe o noapte?

MIG_racer 09-09-07 20:10

Cu atat mai mult o sa merg, noi sa fim sanatosi 8)

gergo 09-09-07 21:25

8 Attachment(s)
Imagini despre locatia "pseudocursei":

Bineinteles, fără maşini parcate, cu benzi separate:
Attachment 340621

Attachment 340622

Attachment 340623

Attachment 340624

Attachment 340625

Attachment 340626

Attachment 340627

platoul de expoziţie a maşinilor:
Attachment 340643

In legătură cu cupe şi premii: vor fi atât pentru expozanţi cât şi pentru câştigătorii categoriilor concursului de accelerare. Mâine seara vom publica regulamentul, care va conţine toate "pseudoinformaţiile" despre acest "pseudoeveniment".

szambi77 09-09-07 22:19

Subliniez faptul ca acest show va avea loc (se pare ca nu am fost destul de explicit) in plin centrul orasului langa Primaria, respectiv Prefectura SM. Acest lucru presupune fixarea datei si orelor in care :
- nu se oficiaza nunti pt. a nu obstructiona activitatea primariei ;
- nu are loc nici un eveniment (nunta, botez etc.) la restaurantul care se afla chiar pe marginea "pistei" de accelerare ;
- nu este trafic de varf pt. a nu ingreuna circulatia in oras ;
- se pot obtine autorizatiile de la : primarie (cu acordul primarului insusi), politie, salvare, pompieri ;
- nu se suprapune cu alte evenimente automobilistice despre care am avut cunostinta ;
- s-a terminat vacanta dar inca nu a inceput "in forta" totusi scoala ;
- si as mai putea enumera cateva lucruri ...
Deci, pe langa toate astea, arat ca daca as fi avut interes eu sau oricine altcineva in cadrul organizarii sa nu vina nimeni din Buc. sau din alta parte sau nu stiu exact la ce te-ai mai fi referit, atunci nu am fi postat link-ul pe forumul fiecarui oras in parte privind evenimentul respectiv ci am fi ocolit de departe aceste forumuri si nu am fi facut decat mediatizare locala si si aceea cu 2 zile inaintea evenimentului... Imi pun intrebarea : (din punctul tau de vedere) ar fi fost mai ok daca nu am fi facut invitatii nationale ???
In alta ordine de idei, acest eveniment are rolul de a introduce cultura tuningului si in orasul nostru (Satu Mare) deoarece la acest capitol noi inca stam destul de slab fatza de anumite orase. Pt. acest considerent vom face tot posibilul ca show-ul sa fie cat mai spectaculos, bine-nteles cu ajutorul participantilor. Am facut si facem in continuare eforturi f. mari in acest sens, motiv pt. care am si facut invitatii deschise catre toti pasionatii si proprietarii autoturismelor personalizate, dar se pare ca si in acest lucru cineva poate sa gaseasca motiv de carcoteala...
Sper ca m-am facut inteles ...

szambi77 09-09-07 22:25

Incercam maine sa postam regulamentul de participare, clasamentele concursului de accelerare si al expo-ului, precum si detalii despre premiere. Detaliile oferite maine vor fi cele finale !

SEBASTIAN 09-09-07 22:30

Caonsider o prostie sa nu folosesti standarde inalte internationale pt o posibila cursa care este la indemna acum.
PROBABIL CA ORGANIZATORII AU INTERES SA FIE 300M SI NU 200 CA ALTFEL FAVORITI LOR AU DE PIERDUT MAI MULT.

szambi77 09-09-07 22:36

Vom lua in considerare sfaturile tale ! multumim !

SEBASTIAN 09-09-07 22:38

Cu mare placere.
Asa o sa aveti voi primele curse de 200m care vor fi cele mai o****re pt masini de putere mica si medie.
Spectacolul v-a fi maxim si siguranta e mai mare datorita vitezelor mai mici.

All times are GMT +2. The time now is 06:33.

- Copyright 2026 4Tuning