![]() |
Opel Astra OPC Nürburgring
3 Attachment(s)
Opel Astra OPC Nürburgring Opel a prezentat cu ocazia OPC Race Camp, editia limitata Astra OPC Nürburgring ce se distinge prin: |
Re: Opel Astra OPC Nürburgring
Criminala parca seamana cu Peugeot-ul ala din filmul Taxi.:-)
|
se vad clar diferentele si motoru de 240cp e tun:D:D,nu stiti cumva un pret?
|
faina culoarea....numa un pic de nerv sa ai sa ii dai...restul o sa vad steagul;)
|
Nice....oricum Astra OPC arata bestial albastra...:D
|
E criminala ... culoarea e bestiala, vinylul e facut chiar mijto, puterea e MAREEEEEE ... ce sa mai, criminala ...
|
Quote:
|
de cand a aparut modelu asta de astra mi`a placut...deja nu mai e fun sa`ti iei gti...sunt mai multe decat taxiuri...opc`u si st`u sunt in top
|
Imi place cum arata si cum se prinde pe masina e frumos
|
super mf masina,mie mi se pare k Astra H e cea mai buna masina raport calitate pret din clasa ei,io zic k bate GTi si ST si la design si la sportivitate,si masina prezentata pune capac,prea bazata e masina,felicit opel
|
ce deobicei albul face tot
|
crek la cata fibra de carbon au bagat pe ea o sa fie si pretul pe masura :lol: :lol: :!:
|
20.400 + tva !
o masina adevarata ! |
Quote:
In sfarsit un Hatchback fwd, care chiar imi place din toate punctele de vedere iar daca pretul nu va trece de 23-24 (fara tva) eu zic ca merita mult mai mult ca si GTI edition 30 ;) |
Pretul unui OPC pleaca de la 26800€ (cu tot cu TVA) deci nu cred ca aceasta va fi mai ieftin.
|
Quote:
17.143 fara T.V.A. SI 20.400 CU TVA ! |
Quote:
vezi ca aici esti pe topicul cu Astra :lol: |
Quote:
http://opel.ro/site/local_image/pricepdf/astra.pdf 22.521 fara t.v.a. si 26.800 cu t.v.a. |
pana acum 2 ani nu m-au impresionat deloc opel-urile!se cunoaste clar diferenta chiar si de mentalitate in conducerea firmei fata de acum 6 -8!Opel incepe sa impresioneze lumea din ce in ce mai mult cu modele diferite!acest astra este superb!ce ti-ai mai putea dori?aceasta masina m-ar pune serios pe ganduri daca ar fi sa aleg intre focus ST saui GTI
|
OPC si GTC arata f bn si merg deasemenea ! sunt impresionante !
|
Quote:
La capitolul sportivitate Fordul sta mult mai bine ca Opelul. So is VW. Nu cred ca ai apucat sa conduci masinile in cauza sa iti dai cu parerea. Nici in dreapta nu cred ca ai apucat sa stai ca sa vorbesti. N-arata deloc rau modelul OPC. |
Quote:
NICI TU NU CRED CA LE-AI CONDUS PE CELE 3 SA STII ! OPC-UL ESTE UN MODEL DE REFERINTA ! |
din mot de 2.0 opc-ul ar fii putut obtine mai mult de 240 cp, dar fiabilitatea era pusa mult sub semnul intrebarii !
oricum arata excelent ! |
ptr mustang mach one:io nu vb fara noima si nici ca sa ma am in treaba,am zis pur si simplu k astra H e o masina prea buna raport calitate pretz,si din punct de vedere al designului e cu mult peste golf si focus.....asa k nu mai spune kestii de genu asta k nu e frumos sa te certi aiurea ptr o tampenie...peace
|
Sa vedem masinile la testele comparative.
Vedem atunci ce si cum iese. ;) |
Quote:
|
Pe moment uitasem cati cai are OPC-ul.
Traiam cu impresia ca este la nivelul GTi-ului si al ST-ului. Sorry guys. Oricum sunt curios sa vad si testele comparative. |
se stie ca Astra OPC detine recordul la Nurburgring pentru clasa sa, reusind sa faca un tur de pista in 8 minute si 35 secunde..
|
Quote:
|
Quote:
scz de off topic |
Quote:
ontopic : cea mai rapida din clasa ei ! +arata fenomenal, mai putin beculetele alea, de..nu e padure fara uscaturi.. |
Care beculetze? :rolleyes2
|
Quote:
eu spre deosebire de altii nu am pus varsta falsa,sau sa bifez optiunea sa nu se afiseze varsta...fiindca nu vad nicio problema...am explicat cum sta treaba cu designu,asa ca shh |
Quote:
crezi ca daca are tactu audi...inseamna ca e cea mai bn masina? dar ce imi bat eu capul cu unul de la grupa mica, care face pipilica in izmene ! |
Quote:
|
nu e "cea mai rapida masina din clasa ei" si consider ca e departe de cea mai frumoasa; e doar mai frumoasa si rapida decat altele 10x
|
Quote:
daca stiai SIGUR dede-ai un ex concludent nu unul asa... ! |
exemple??
mazda 3 e mai rapida, audi s3, vw r32, seria 1, impreza 2008(si sa nu aud comentarii legate de pret ca era vorba de "cea mai rapida din clasa ei") |
Quote:
Tu stii ce inseamna a face parte din aceasi clasa!?!?!?!? |
Quote:
:)) :)) :)) :)) :)) bn spus...cheet..cheet...cheet... |
| All times are GMT +2. The time now is 05:08. |
- Copyright 2026 4Tuning