![]() |
[propunere]- VOT Best looking car in Town(ARAD)
Daca s-a tot discutat pe tema stylingului,haideti sa facem un Poll:cea mai frumoasa masina din Arad.Rog domnul moderator de un pic de sprijin,ca sa lamurim problema celei mai frumoase masini pe zona.Cei ce doresc sa participe cu masina personala sint rugati sa posteze poze,oricit de avantajoase sau decoltate cu obiectul pasiunii lor.
|
Re: VOT-Best looking car in Town
Hopa!Nimeni,nimic?:D
|
masini frumoase sunt f multe in arad atat doar ca nu sunt pe forum, si nu asi vedea rostul unui vot atat timp cat nu sunt expuse (poti avea o masina care arata excelent in poze dar cand o vezi live observi valuri, fopsea gazata atentie la detalii scazute)
|
Quote:
|
Quote:
|
Re: [propunere]- VOT Best looking car in Town(ARAD)
3 masini propun eu: Porsche-le lui morghen, Honda lui TEKIN ,si BMW-u lui Calin
|
Bmw-ul lui Calin si Bmw-ul prietenului lui RLS. Superbe.
|
Audi-ul A6 al lui Oly.
|
A6 lui Oly e frumos, dar sub capota :)
|
Nu prea are sens un astfel de poll.....fiecare cu parerea lui.....cei care au PARERI care CONTEAZA sunt prea putzini ca sa influentzeze intr-un mod natural un astfel de sondaj. De ce ? pt simplu fapt ca sunt prea multzi ciobani care desfashoara activitatea de a exista.
|
Chiar daca are nevoie de tinichigerie si vopsitorie aleg Honda lui Tekin
|
criss nu vreau sa intru stii tu de ce :))
|
orice subaru impreza va participa eu subaru voi vota.....!!!!!!!
|
cred ca nimeni de pe forum nu vrea sa si inscrie masina aici..fiecare tine la masina lui si nu vrea sa fie criticata de unul sau de altul care nu i impartaseste pasiunea pt modelul respectiv!
|
1 Attachment(s)
e doar inceputut
|
pune si in fatza !!!!! :D:D
|
Ieri am vazut un A5 negru pe centru... mi-a stat inima in loc :shock: are votul meu. Ca aspect imi place mai mult decat ferrari-ul si porsche-ul carrera din oras.
|
chiar...RLS-ul imi place si mie cel mai mult.
|
Quote:
|
plm...audi a5 e un coupe sportiv deviat dintr-un 4door saloon.....ferrari shi porsche sunt mashini sport...sa nu conFUNDam o rasa pura cu alte cele.
|
Quote:
ferrari si porsche sunt supercar-uri |
Quote:
Din moment ce e vorba doar de aspect, de looks, eu vad situatia in felul urmator: Sa zicem ca suntem deja in octombrie si ne aflam la Salonul International de Automobile Bucuresti 2007. Imaginati-va expusa acolo Honda lui Tekin. Apoi imaginati-va RLS-ul. Bun. Apoi imaginati-va A5-ul. Sau chiar WRX STi-ul pe care l-am urmarit eu. Care masina va intoarce cele mai multe capete? In care masina se vor urca cei mai multi oameni? Care masina va aparea a 2-a zi in ziar la reportaj sau la tv la stiri? Raspunsul e castigatorul acestui poll. |
Morgan-ul expus la doua standuri mai in colo...:lol:
|
Da-mi un motiv pentru care ar trebui sa ma intereseze faptul ca cutare e model vechi si cutare e model nou. E vorba de toate masinile din Arad, pot sa aleg orice, nu?
RLS-ul e seria 5 aparuta in 2002, corect? Seria noua din 2005 mi se pare mai nereusita ca aspect. Nush de ce imi pare ca e de jucarie. Oh si ce cur are :shock: |
capuri..cele mai multe..intoarce tico ala cu neoane pe tavan care rupe audientza pe orice front....dar cand e vorba de frumusetze sau elegantza eu prefer un 997 carrera (este unu negru in arad un 911 Carrera4S) shi pt elegantza un jaguar dinala vechi verde inchis...fara nici o indoiala ca RS5-ul asta e superb......stateam la stop in dacie acum cateva zile shi am zis WOW simte ce mashina beton ! dar vei stii sigurat cand itzi intra in campul vizual un porsche sau un ferrari...itzi da alt fior :) ...ceea ce vreau sa spun e ca nu se compara...sunt chestii diferite...shi asha e greu sa compari porsche cu ferrari..dapoi un audi cu ele.
|
close topic =))
|
Quote:
|
Quote:
|
S5-ul e lui domn patron de la noi.Sincer,e prea americana masina aia pentru un audi.Daca e sa ma gandesc totusi la best looking car...hmmmm,parca tot Porsche-ul pomenit mai sus(si la asta cunosc posesorul).Nu stiu cum sa zic,dar reprezinta ceva de Cult pentru mine.3700 cmc de brutalitate sub o infatzishare de olog.Oh yeah,babyyyyy;)
|
"rls-ul e seria 3.nu 5."
Scuze, inseamna ca le confund. "nu-l inchide.de ce?" De ce? Pentru ca frumusetea e altfel pentru fiecare dintre noi. E ca si cand ar trebui sa se decida tot globul cine e mai frumoasa, Angelina Jolie sau Nicole de la pussycat dolls... poti sa argumentezi cat vrei, n-ai cum sa castigi din moment ce nu ai dreptate indiferent ce spui. Eu nu pot inchide topicul, a fost o gluma bineinteles. Dar sunt zeci de oameni aici, si zeci de pareri, nu cred sa se ajunga la o concluzie comuna prea curand :-) |
Uite, eu as putea zice ca masina ta e cea mai misto din oras, pentru simplul motiv ca are cei mai multi cai si, chiar si cand te strecori incet cu ea prin oras, scoate un sunet amenintator de parca ar zice "Aproprie-te de mine si mori ;) "
In cazul asta eu vad frumusetea masinii provenind din motor, altii o vad din neoane, altii din subwoofer, altii din aspectul ei oldschool, si asa mai departe. |
Sunt atatea masini frumoase in Arad,este greu sa ajungi la concluzia ca masina x este cea mai tare..nu mai vb ca unii apreciaza luxul,altii performantele.
|
votul se cheama Best looking car in town. Ce conteaza motorul la best looking car? Sau ii best looking car under the bonnet?
|
Quote:
|
o chestie care mi se pare mie interesanta e ca sant unele (putine)masini cara arata perfect stock si altele oricat si oricum le ai modifica nu se ridica la acelasi nivel .. pana la urma e best looking car restylizate sau stock sau nu conteaza?
|
Quote:
|
eu votez cu RLS la aspect ! :-)
|
cea mai faina un xantia alb...ca ii a mea:))) ....glumeam...corvettu ala argintiu modelu ala mai nou nuj cum ii zice :D
|
1 Attachment(s)
Propun pe TINY :lol:
|
mai e un Tiburon Coupe care arata misto
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:46. |
- Copyright 2026 4Tuning