![]() |
Poll BMW series 8 x10
14 Attachment(s)
Vote ur favorite :)
1. !41! 2,3,4. Ace Axel 5. Addo_streetracer 6. Clopotzel 7. Giubau 8. LKS 9,10. Maf 11. Pheerya 12. Sergiulik_best 13,14. Yackone Poll-ul este deskis 7 zile :) |
Re: Poll BMW series 8 x10
vot lks . :-P
|
vot Pheerya
|
votat Ace_Axel !
|
vot addo..
|
Vot Ace Axel. Imi place al treilea desen. Principalele elemente pentru care l-am votat: cum a facut rotile (inclusiv trecerea din roata in umbra) si umbra "incalcita" - imi place mult cum ai facut efectul ala.
|
ms de voturi :p votul meu merge la giubau .... kiar dak fata arata cum arata, imi place forma genereala a masinii si modul cum a lucrat :)
|
votul meu merge la spatele lui MAF ! :D ..fatza nu prea ma incanta ..
multumesc celor ce m`au votat ! |
Pheerya...
singurul care aduce a concept realizabil BMW, exceptand masca aia ciudata din fata... daca am cu ce sa scanez, postez si eu conceptul meu, in afara concursului. |
Pheerya si io...
|
vot ace..al 3-lea desen e prea tare
|
al 5-lea desen imi place cel mai mult
|
vot ace axel...primu desen.. chiar dak nu e terminat ideea e super...poate o sa-l termini si faci si spatele..
|
Quote:
|
As fi ales mai multi, dar... in final am votat Giubau.Imi place foarte mult masina desii grila e singuru lucru care nu`mi place unde a fost pozitionata,but... good work :-) . [Si totusi imi reprosez ca am folosit o imagine suport... am folosit cam mult chiar... :anger: :sadblinky ]
|
vot lks :P .....
nici mie nu-mi place a mea :)) |
Quote:
|
eu am votat yackone........imi place foarte mult ideea cu rotile......:P .......bafta.......
|
Votat axel ...Defineste cel mai bine ideea de concept ....si ...mersi ptr vot ....
|
votul meu se duce la giubau...dar am votat din greseala cu id prietenului(tru_astra) sry :P
|
giubau...mi se pare ca aduce si cu seria 6 si cu z1...superba combinatie:D
|
votul meu merge la Giubau... mergea grila aia mai mare dar per total arata bn...:D :D :D
|
ce se intampla la egalitate?...
|
la egalitate e egalitate :lol:
|
oricum mai sunt 4 zile...
si incercati si voi sa mai aduceti votatori...mai ales tu ace dak esti moderator poate poti sa faci ceva.. bafta tuturor... |
Quote:
|
LkS ..ai votu` meu ;)
|
merci de voturi! daca nu treceam de zero ma lasam de postat desene ....:)
|
designu de la cel al lui pheerya mi se pare cel mai interesant !!!
|
maf
mi-a placut cel mai mult :) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
no way... daca vreau neaparat duc userii de pe arad pe care i cunosc sa ma voteze sa trec de zero ...nu vreau sa influentez pe nimeni cu nimic :)
|
Quote:
|
vad ca poll`ul s`a inchis ...
cu ocazia asta as vrea sa ii multumesc mamei mele ...lui dumnezeu ca m`a ajutat ..si tuturor fanilor mei ! Va iubesc !!!! :D :D :D |
tiai kemat amicii sa inteleg ... :p kiddin ... hai ... baga tema pt urmatorul challenge
|
Nu mi-am chemat amicii :D chiar am ramas mirat cand am vazut ca am cele mai multe voturi (inseamna ca a meritat cate lumanari am aprins la biserica :D :D )
Ca tema urmatoare propun sa ramana cea cu WRC`u ..si sa mai discutam eventuale detalii |
daca am timp o sa ma chinui sa fac un logan wrc....si asa nu am desenat logan pana acum..decat cel mcv
|
Quote:
si oricum parca s a mai facut cva asemanator intr un alt chalange pe 4t...altcva mai inspirat nu gasiti si voi...:( |
| All times are GMT +2. The time now is 10:14. |
- Copyright 2026 4Tuning