Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Fiat (https://forum.4tuning.ro/118-masina-mea-fiat.html)
-   -   Stilo - Coupe Tuning (https://forum.4tuning.ro/118-masina-mea-fiat/50304-stilo-coupe-tuning.html)

griffo.20cm 02-09-07 13:27

Stilo - Coupe Tuning

20 Attachment(s)
Hope enjoy it...see ya

Fiat Stilo Stock: 115 FWHP, VIT MAX: 220 KM/H
Final Tuning: 221 FWHP , VIT MAX : 246 KM/H DYNO TEST
Bara fatasi spate Carzone
Grila fata badgeless
Instalatie xenon 8000k
Jante GINO 18''
Arcuri sport BILSTEIN
Amortizoare sport BILSTEIN
Schimbator viteze ISOTTA
Frana mana ISOTTA
Ceas presiune ulei SIMONI RACING
Ceas voltaj SIMONI RACING
Carcasa motor carbon custom made
Intercooler + conducte APS
Rampa injectie individuala APS
Vujii BOSCH PLATINUM
Vas expansiune APS
Conducte radiator SAMCO
Conducte admisie SAMCO
Injectoare marite POWER ENTERPRISES
Oil catch can GREDDY
Supapa BOV HKS SSQV
Upgrade turbo GARETT VNT20
Resoftare ASPAD Stage 2
Soft MBM
Admisie carbon BMC CDA
Evacuare completa cu diametrul de 63 MBM
Discuri frana
Bare stabilizatoare fata/spate
Boxe fata Infinity Kappa Perfect 6.1cs
Boxe spate JBL T595 Limited Edition
Amplificator JBL 6 canale
Climatronic bi-zona + scaune incalzite,Oglinzi Electrice,Geamuri Electrice,Dezaburire Faruri-Luneta Computer bord plus, Cotiera

staticx 02-09-07 15:43

Re: Prezentare Fiat Stilo Coupe Tuning

e frumoasa..trage de acei 221 de cai ?

griffo.20cm 02-09-07 16:07

tu ce crezi? :P
oricum i'am dat in jur de 120 cu a dou'a deci....cred ca e ceva torque[/I][/I]

Cosmin* 02-09-07 21:49

wow...prea tare masina...si 221 de calutzi pe o masina relativ mica...cred ca trage de rupe :)...imi place la nebunie spoileru spate :)si ca e joasa...ash avea o intrebare cat au coborat masina amortizoarele ??? ms

griffo.20cm 02-09-07 22:09

Quote:

Originally Posted by Cosmin* (Post 1077609)
wow...prea tare masina...si 221 de calutzi pe o masina relativ mica...cred ca trage de rupe :)...imi place la nebunie spoileru spate :)si ca e joasa...ash avea o intrebare cat au coborat masina amortizoarele ??? ms

pai ~15cm....uite cam cum se duce:arrow: https://www.youtube.com/watch?v=415rb...pot%2Ecom%2F:D

esso2007 03-09-07 00:03

Foarte reusita masina.Cat te-a costat tuningul motorului?

griffo.20cm 03-09-07 00:06

Quote:

Originally Posted by esso2007 (Post 1077860)
Foarte reusita masina.Cat te-a costat tuningul motorului?

in jur de vreo 2kmii...cam asa

Cosmin* 03-09-07 00:16

se duce frumos :) si imi place cum se aude :)

r4mp 04-09-07 19:18

poze motor, interior?

si eventual baga niste filmuletze cu reprize.. de pe loc din mers etc.. filmand bordul

si btw amortizoarele nu aveau cum sa coboare cu 15 cm masina :lol:

monk 04-09-07 20:26

Quote:

Originally Posted by r4mp (Post 1081351)

subscriu... 15 cm e enorm... poate 7-8 cel mai mult... dar nu 15 ..

in rest frumoasa masina... bv !

ps. vreau si eu o poza needitata cu culoarea masinii...

zGb 04-09-07 20:48

eu ma indoiesc foarte rau de cifrele tale la motor si sincer cred ca te bat multe masini de 200cp...daca i-ai dat 120 cu a 2-a asta inseamna ca fuge? eu n-am auzit de vreun diesel in lume sa ia 120 cu a 2-a si oricum presupun ca tu ai 5 trepte...pune poza cu dyno te rugam ca suntem cu siguranta cu totii foarte curiosi

staticx 04-09-07 21:23

sa zicem ca am si eu aceleasi indoieli ca zGb...

griffo.20cm 05-09-07 05:59

Quote:

Originally Posted by r4mp (Post 1081351)
poze motor, interior?

si eventual baga niste filmuletze cu reprize.. de pe loc din mers etc.. filmand bordul

serios/:)
nu fii chiar asa de sigur...oricum era ~15cm

griffo.20cm 05-09-07 06:00

cine e zis ca e diesel? e 1.9 benzina

zGb 05-09-07 07:22

n-a zis nimeni ca e diesel doar mi-am dat seama din aberatiile care le-ai spus...si anume : Upgrade turbo GARETT VNT20
ori ti-ai pus turbina de tdi cu geometrie variabila? :lol: cum iti actionezi capsula pneumatica (actuator) ... foarte caterinca topicul

LE : si apropo nu ai scris nimic de pistoane dar ai scris un surplus de 106 cai putere iar ca sa scoti o asa putere fantasmagorica la un motor asa mic probabil ar trebui sa mergi cu cel putin 1.8bar iar asta inseamna ca motorul tau ar fi deja racheta pe luna

LE2 : sa stii ca poti sa faci un singur topic intra aceiasi oameni pe forumul asta si se pot concentra "informatiile" mai bine pe unul singur

Andrei Suzuki 05-09-07 07:41

Cat e de inalta masina din fabrica?Are...25-30cm? De ai lasat-o tu 15?
Iar volanul ala..schimbatorul,ceasurile suplimentare unde sunt?

Jimmy_slide 05-09-07 11:44

Te-au cam prins la fazele astea:rolleyes2

PYT 05-09-07 11:50

Quote:

Originally Posted by Jimmy_slide (Post 1082481)
Te-au cam prins la fazele astea:rolleyes2

nu stiti voi, o fi vreun SUV de la fiat undercover de are asa garda la sol... pardon, avea :|

r4mp 05-09-07 11:58

ai 1.9 benzina a? hai ca e din ce in ce mai bine :lol:

hai sa te mai luminez eu putin:

- Stilo in 3 sau 5 usi ( fara stationwagon ) are garda la sol undeva intre 14 si 15 centimetri in functie de versiune si motorizare; tu cu ai tai -15cm esti deja cu burta pe pamant daca nu chiar putin sub

- Din cele 2 filmulete postate de tine pe prima pagina in acest thread am ajuns la concluzia ca este un benzinar de maxim 1.6, lucru tradat de schimbatorul de viteze ( la JTD`uri, 1.8 si abarth difera - lucru care il poate confirma si Jimmy ); JTD nu avea cum sa fie dupa gradatia turometrului; am mai observat ca esti incepator ( nimic rau aici ca toti am fost ) cand te`ai lovit de claxon, dupa care ai patinat putin ambreiajul

- Benzinar turbo pe Stilo din fabrica nu exista, iar 1.9 nici atat;

Daca o sa incepi sa ma injuri pe mine sau ceilalti care te`am dat in fapt, nu ai decat... Dar cand vi cu aberatii de genul acesta pe un forum dedicat, trebuie sa te astepti si la replici.

Eu zic sa incerci sa ai grija de masina asa cum e ea, pt ca arata destul de bine la exterior; lasa naibii off-road`ul ca nu de aia ai -15cm ;) si o mica sugestie daca orgoliul te lasa sa ma asculti : punei distantiere pe spate

Daca ai dovezi contra TE RUGAM SA LE POSTEZI

Jimmy_slide 05-09-07 12:25

Quote:

Originally Posted by r4mp (Post 1082511)
ai 1.9 benzina a? hai ca e din ce in ce mai bine :lol:

hai sa te mai luminez eu putin:

- Stilo in 3 sau 5 usi ( fara stationwagon ) are garda la sol undeva intre 14 si 15 centimetri in functie de versiune si motorizare; tu cu ai tai -15cm esti deja cu burta pe pamant daca nu chiar putin sub

- Din cele 2 filmulete postate de tine pe prima pagina in acest thread am ajuns la concluzia ca este un benzinar de maxim 1.6, lucru tradat de schimbatorul de viteze ( la JTD`uri, 1.8 si abarth difera - lucru care il poate confirma si Jimmy ); JTD nu avea cum sa fie dupa gradatia turometrului; am mai observat ca esti incepator ( nimic rau aici ca toti am fost ) cand te`ai lovit de claxon, dupa care ai patinat putin ambreiajul

- Benzinar turbo pe Stilo din fabrica nu exista, iar 1.9 nici atat;

Daca o sa incepi sa ma injuri pe mine sau ceilalti care te`am dat in fapt, nu ai decat... Dar cand vi cu aberatii de genul acesta pe un forum dedicat, trebuie sa te astepti si la replici.

Eu zic sa incerci sa ai grija de masina asa cum e ea, pt ca arata destul de bine la exterior; lasa naibii off-road`ul ca nu de aia ai -15cm ;) si o mica sugestie daca orgoliul te lasa sa ma asculti : punei distantiere pe spate

Daca ai dovezi contra TE RUGAM SA LE POSTEZI

Asa e, ala nu e schimbator de 1.8.R4mp, trebuie sa te faci detectiv!:D

lascarica 05-09-07 15:10

griffo.20cm , te rog delimiteaza fanteziile de amanuntele/detaliile legate de masina ta !
Nu faci decat sa iriti "audienta" si eventual sa te faci de ras:(...pe forumul asta,sunt si multi copii ce pot "pune botu' " la orice,insa sunt si destui care au facut si mai fac tuning performance,cu rezultate bune. Si nu toti duc masina la un garaj unde se intorc peste o anumita perioada sa vada ce au facut altii la ea...ci sunt si unii care fac cu mana lor modificarile de care te-ai legat in fanteziile tale....
Incearca sa devii rezonabil...eu m-as fi asteptat la mai multa maturitate pentru varsta de 19ani....:(

griffo.20cm 06-09-07 13:20

plm am mintin...tot ce era pus la motor era de pe un 525d parca
sorry pt cei care au "pus botul"
in final HP are 125,doar atat...stiu ca am exagerat cu aberatiile si visurile mele...incepator nu sunt dar emotiile...era prima data cand eram filmat si trebuia sa dau impresie buna....sorry inca o data:(

monk 06-09-07 13:55

uraaat....

dar cum ramane cu ~15 cm ? :D ca aia clar nu se potrivesc la bmw... :D

griffo.20cm 06-09-07 14:10

Quote:

Originally Posted by monk (Post 1084926)
uraaat....

dar cum ramane cu ~15 cm ? :D ca aia clar nu se potrivesc la bmw... :D

nu sunt 15...daca sunt 2,3:P

BaFaNa 06-09-07 16:33

Pinochio :lol: :lol: :lol:
Oricum marfa masina...

bitzucv9 07-09-07 16:39

1 Attachment(s)
foarte greu fuge fiatul tau de 125 CP .... uita-te mai bine in certificat poate nici macar pe aia nu-i are :D ..... cand ma uitai la filmuletz avusei impresia ca nu are cai putere.... dar dupa citii toate aberatiile tale .... oricum masina e frumoasa .....

Jimmy_slide 07-09-07 18:04

pacat de masina aia...dar poate a imprumutat-o sa se bage pe utube:D :lol: :lol:

Andrei Suzuki 08-09-07 20:18

Ce penibil.Pacat de masina,ca pe-afara arata cat de cat bine.
Pana la urma ce motor ai? 1.2?1.4?

bitzucv9 09-09-07 20:41

1 Attachment(s)
dupa cum urca vitezometru se pare ca era un 1.2 ... care spargea asfaltu in doua:D..... mie unu mi-a placut masina , pacat de prezentator(sofer,prezentator) care nu e frumos ce a facut:shock: - cum si-a prezentat masina

Achim 11-09-07 15:26

Ba nu pot sa cred... ai luat toate alea de la noi de pe topicu DreamSquad - membrii :) :shock: :) :shock: Jenibil :oops: :rolleyes2

si cu topicu asta ce faci? https://forum.4tuning.ro/118-masina-mea-fiat/50108-prezentare-fiat-stilo.html

Si cand ma gandesc ca:
Quote:

Originally Posted by griffo.20cm 02-09-07 15:50
Dream Squad...dupa parerea mea cel mai tare grup...nush daca voi putea sa fac parte din el dar imi doresc mult...chiar si cu Ficatul meu Stilo Coupe:D

Andrei Suzuki 11-09-07 16:52

Si?Acum il primiti ca membru? :))))))

Achim 11-09-07 16:55

La "atentionarea" lui Lascarica o sa pun si link'ul catre topicul "de inspiratie" -> https://forum.4tuning.ro/368-dream-squad/38177-membri-dream-squad.html

Nu vreausa creez tambalau, dar nu am putut sa ma abtin sa nu trag un mic semnal de alarma, mai ales ca auzisem de la Monk de un topic "amuzant" la sectiunea Fiat, si coincidenta a facut sa dau de el cand am vazut cererile de aderare la grupul DreamSquad de pe 4Tuning (una era formulata chiar de posesorul topicului) :rolleyes2

Lucian 15-09-07 15:53

Achim ... fi atent ... "Speedline Motorsport...dupa parerea mea cel mai good grup...nush daca voi putea sa fac parte din el dar imi doresc...chiar si cu Ficatul meu Stilo Coupe:D"

Eugen_TL 15-09-07 15:56

in locul lui fugeam din tara =))) nu mai postam dadeam si masina si tot sa nu ma arate lume cu degetu :)

sez me 20-09-07 15:34

pacat de masina...

aditzuuuu 21-01-08 21:25

am si eu o intrebare! de unde pot sa imi comand spoilere si praguri pt stilo coupe?

matiu13 02-04-08 15:03

:))) de ras....:))

Meralvingi 20-06-08 00:57

looool. ce om:)))))) sa iti dai palme nu alta:)))))...cica ,am mintit ca eram filmat=)))):)))

Erros20 20-06-08 15:51

no comment !

vlad_VSV 20-06-08 17:14

va rog nu mai postati in topicuri moarte,doar ca sa fie pe prima pagina,initiatorul topicului nu a mai postat din septembrie 2007 , multumesc

All times are GMT +2. The time now is 20:47.

- Copyright 2026 4Tuning