Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Curse necatalogate (https://forum.4tuning.ro/46-curse-necatalogate.html)
-   -   si ce echipamente imi ofera 4tuning pt etapa de pe 21?:) (https://forum.4tuning.ro/46-curse-necatalogate/501-echipamente-ofera-4tuning-pt-etapa-21-a.html)

bog88 18-02-04 13:32

si ce echipamente imi ofera 4tuning pt etapa de pe 21?:)

am primit mail pt membrii, ca e concursul...si ca ne ofera nu stiu ce echipamente la numai 450$...ma uit pe site, nu vad nimic. care-i faza?

vreau sa cumpar si n-am de unde;)

TYE 18-02-04 13:37

1 Attachment(s)
se pare ca asta este premiul .. 487$

polifem 18-02-04 13:52

ahahahahaha ... sweet
vreau shi yo ...

Gabi 18-02-04 13:57

Asta imi aduce aminte de bicicleta de am avut-o cand eram mic. Aveam roti d'astea, stabilizatoare la ea, ca sa nu cad :lol:

RoSonic 18-02-04 16:20

Super marfa echipamentul de siguranta :)

Asta cred k e pt golfurile care la etapele trecute o luasera pe 3 roti :)

b99sha 18-02-04 16:51

Care golfuri :?: :roll:

Gabi 18-02-04 16:54

Golfu' ala negru cu B-99-SHA, nu? :lol:

Hondarul 18-02-04 17:03

Dar eu nu inteleg unde se prind aceste doua roti ajutatoare...
Si nici de ce costa aproape 20.000.000...
Poate imi spune si mie careva.
:?: :?: :?: :?: :?:

b99sha 18-02-04 17:16

Hahaaaaaaaaaa!!! Asta chiar e tare :lol: :lol: :lol:

p.s. As vrea eu sa se ridice de-o roata - ar insemna k am niste suspensii cu adevarat tari :wink:

Hondarul 18-02-04 17:29

Sunt chiar curios daca o fi vreunul care sa dea atatia bani pe rotile astea de carutza marca Mercedes...
Si chiar as vrea sa vad daca le-o folosi careva la Prisma.
Sa vad eu cum face el gauri in caroserie... Asta da Tuning !!!
Si nu cred eu ca 2 suruburi pot tine greutatea din inertie a unei masini.
Ce parere aveti ?

b99sha 18-02-04 17:31

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ...parerea mea

Gratzian 18-02-04 17:45

gaurile le dam gratis in caroserie la cine cumpara echipamentul, si suruburile tin, ca sunt de titan, de unde credeai ca vine pretzul ala mare????
e?

Hondarul 18-02-04 18:18

LOL !!!
Vreau si eu dar 2 perechi, ca s-ar putea sa merg si in marsarier...
Sau poate imi imprumuta vecinul de la 2 camionul de lapte...
Oricum, sper sa fac rost de bani !!
Euro primitzi ???
:wink: :wink: :wink:

bog88 18-02-04 22:10

bah, sunteti copii? sha, ma dezamagesti. deci eu cu javra de dacie srn am fost de multe ori pe 3 roti, inclusiv la prisma. cred ca ai fost si tu da nu te-ai vazut:p

bog88 18-02-04 23:01

1 Attachment(s)
3 roti cu dacia, sori, mi-a fost lene sa caut cdu cu poza mare, oricum e srn mea la prisma, in spate erau spectatorii si cladirea aia mare rosie(?) parca

yo 19-02-04 08:36

Quote:

Originally Posted by \"b99sha\"
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ...parerea mea

si-a mea :D

mpa 19-02-04 08:50

:oops: :oops: :oops: :shock: :o :? :cry: :roll: :idea: :oops: :oops: :oops: parerea lui hondaru

Hondarul 19-02-04 09:22

Mpa, frate, ma lasi mah ?????
Ce caterinca de 3 lei ai pe tine...
:twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

mpa 19-02-04 09:25

1 Attachment(s)
Nu am nici o caterinka vb serios!!!
Daca vrei iti dau aceasta acesorie in 300$ pt masina ta!!!
Vine perfect!!!

B12ZMD 19-02-04 09:32

ce-i aia ba mpa ? limuzina de tuns iarba ?!? :D :D :D :D :D :D :D :D :D

mpa 19-02-04 09:33

Nu mah e un carucior ca sa se prinda mai rpd si sa nu cada si e pe bune va zic nu e caterinka deci e grav...........

Hondarul 19-02-04 09:34

Ce fatalau...
Fratioare, sa vedem daca mai esti smecher cand ne-om vedea...
Asta in cazul in care bagi carbuni la role sau te tarasti pe buci sa vii pana la Prisma...

:wink: :wink: :wink:

B12ZMD 19-02-04 09:35

sau carucior de handy ?!? :roll: :lol: :lol: :lol:

mpa 19-02-04 09:38

1 Attachment(s)
Frate io vin d am auzit ca ai pregatit masina special pt indemanare si mie cam frica!!!!!!

B12ZMD 19-02-04 09:43

terminati amandoi indiferent cine a inceput ca nu are rost. teoretic hondare esti mai mare deci hai...las-o...sau vreti sa va bateti pe forum? dc tineti neaparat, padurea aia din H e perfecta pt o \"harjoneala\"

hai ca nu-i frumos ... gata!

Mpower 19-02-04 09:48

2 Attachment(s)
FRATE EU ZIC SA NU MAI FACETZI NICI UNUL K-TERINCA AIUREA.
MAI BINE LUATI D-ACI NISTE MASINI MARPHA(~) APROPE DE POSIBILITATILE MATERIALE DIN RO :)

Hondarul 19-02-04 09:48

ZMD, frate, nu-mi place cand cineva e tare-n gura numai dupa sticla...

Mpa asta se crede cine de fapt nu este, si asta nu e bine.

Nu stiu de ce, dar vad ca il cam mananca in kur.

Si eu zic ca o sa-l scarpin, sa-i treaca...
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

mpa 19-02-04 09:50

Esti invitatul meu................

NO COMMENT

PT MPOWER

MERSI PT POZE

bogdan 19-02-04 09:54

hai terminativa!nu cred ca avem chef sa citim copilariile voastre!daca aveti chef de scandal dati-va PM sau intalnitiva in padure ca doi barbati ce sunteti ok?

B12ZMD 19-02-04 09:57

pai in padure am zis si eu bogdane....sunt si copaci multi si asta e avantaj pt amanoi...:)))))) :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Hondarul 19-02-04 10:02

Gata mah, io am terminat...
Daca vrea bulangiul asta sa se mai ia de mine, vorbim cand ne vedem.

Gata, aveti dreptate. N-are rost...

mpa 19-02-04 10:03

Quote:

Originally Posted by \"Hondarul\"
Gata mah, io am terminat...
Daca vrea bulangiul asta sa se mai ia de mine, vorbim cand ne vedem.

Gata, aveti dreptate. N-are rost...

ASA TERMINI TU CU BULANGIUL SI AM TERMINAT
LASAND LA O PARTE FAZA CU INDIENII DE IERI
ASTA E CE AM AVUT DE ZIS

Hondarul 19-02-04 10:11

Hai frate, lasa-ma cu vrajeala...
Ce faza cu indienii ??? Io zic indieni la toti prietenii, la toti romanii...
Daca te-ai simtit jignit, sorry frate, dar ziceai si tu si sa mor daca iti mai ziceam, ca doar n-am 11 ani...
Dar vad ca ai tu ceva cu mine si vorbesti aiurea.
Sper sa termini. Ca eu nu ma iau de nimeni fara motiv.

Hai ca i-am plictisit pe ceilalti de pe topic...
:roll: :roll: :roll: :roll: :roll:

aicad 19-02-04 11:55

offtopic: ???

ontopic: Din cate am vazut eu ecgipamentele sunt numai pt mercedes. Exista cumva si pt dacii ? La ce pretz sunt alea, si in ce culori vin? As dori si niste date tehnice in plus: dimensiuni, materialul din care sunt facute. Si in pretz intra si montarea lor ?

Multumesc anticipat,
Dan.

PS: :twisted:

Gratzian 19-02-04 12:12

sigur ca da, la dacii vin in pretul asta cu tot cu dacia

mpa 19-02-04 13:03

Ok accept scuzele si imi cer scuze la randul meu si cu asta gata si cand zici indieni explica ca e formula ta de adresare ca sa nu intelegem alte etnii..................

On topic in banii in care dati voi alea dau io masina... LOL
Nu ca ar fi masina..... LOL

Testul picat de clasa A se cheama testul elanului adika trebuie sa cotesti brusc stanga si apoi dreapta si masina sa nusi piarada stabilitatea si asta la 80 km/h!!!
Ma gandeam io ca mecanicii de la Merz fac economii la siguranta da nici chiar asa::::
LOALE

Poate la etapa a doua ne propuneti colace de salvare ca e pe chei/...............

ZerO_CooL 19-02-04 21:36

Ce chei? Nu e in Baneasa?

Turbo110 19-02-04 21:43

::D

:D Nu are rost sa fa certati ca la bataie oricum nu se va ajunge !

b99sha 19-02-04 23:13

Quote:

Originally Posted by \"bog88\"
3 roti cu dacia, sori, mi-a fost lene sa caut cdu cu poza mare, oricum e srn mea la prisma, in spate erau spectatorii si cladirea aia mare rosie(?) parca

:shock: frate, ai grija sa nu te rastorni :P .
Nu stiu dak am fost vreodata pe 3 roti - adik m-am simtit k si cum as fi fost dar...nu \"m-am vazut\" de afara asa k...
Marfa oricum poza :wink:

X-Ray-Eyes 19-02-04 23:49

Da mai .. cel mai bine ar fi sa va intalnitzi in padure , si care e mai bazat pe cocoshelul lui sa se ia la 13 -14 si sa faca talente la ursoaica cu pui sau macar la un mistretz ...
:lol: :lol: :lol: Si sa vedem si noi rezultatul ...
Lol .. oare mai avetzi varsta aia la care ne bateam ptr orice cacaturi ?
Eu nu cred ... acum nu mai avem sanii , avem de la trotinete cu motor la avioane de vanatoare ...asha ca datzi mana ca tot pe traseu sau pe pista se vede care e mai Gooooooooo ... nu in gura sau la bataie ...
:)
Peace & Love for all !
:wink:

All times are GMT +2. The time now is 23:30.

- Copyright 2026 4Tuning