![]() |
S-a Mai Stins O Stea !!! (Sambata 9.00 Casa mortuara Niculescu)
Cu Regret Anuntam Ca S-a Mai Stins O " Stea " ... Un Baiat De Doar 23 Ani ......................
George GXG - A Decedat Un Urma Unui Accident Cu Motorul ... Condoleante Familei Si Celor Apropiati Lui !!! Curand Se Va Face Anuntat Locul De Priveghi, Data Si Ora Imormantarii Dumnezeul Sa-l Ierte Si Sa-l Odihneasca |
Re: S-a Mai Stins O Stea !!!
Propun Ca In Ziua Imormantarii Sa Il Conducem Pe Ultimul Drum Cu Toti
|
Dumnezeu sa il odihneasca in pace ...
nici acum nu imi vine sa cred ... dar cateodata trebuie sa infrunti realitatea .... condoleante familiei inca o data Dumnezeu sa il odihneasca in pace. |
Dumnezeu sa-l odihneasca in pace!ce ar mai fi de zis?:((((((((((Condoleante familiei si prietenilor!
|
in asemenea momente nu potzi sa mai zici nimic .
CONDOLEANTZE GXG(DUMITRU GEORGE ) |
Dumnezeul Sa-l Ierte Si Sa-l Odihneasca
|
condoleante
|
Condoleante....vom fii alaturi de el pe ultimul drum.
|
condoleante...
el avea un opel astra CT xx GXG albastru inchis ? |
avea un pasat bk CT-55-GXG
|
condoleante!
|
Dumnezeu sa il Ierte si sa-l odihnesca in Pace ...
R.I.P. George GXG . |
R.I.P. (GXG) George :( , prea tânär pt aceasta soarta, am pierdut toti un prieten !!! :(
|
Dumnezeu sa il Ierte si sa-l odihnesca in Pace ...
|
1 Attachment(s)
In memoria bunului nostru prieten , sa ne amintim de o stea , R.I.P. George
|
Pacat si iar pacat ! Parca prea multi se duc cu motoarele astea ! Cu toate ca nu am suferit niciodata motoarele in ultima vreme am inceput sa le urasc ! Dumnezeu sa-l odihneasca in pace !
|
Cuvintele sunt de prisos acum ... un prieten de-al nostru s-a dus prea devreme acolo SUS ...
Hai sa facem un lucru de etica si morala, un lucru omenesc si sa ne mobilizam cat mai multi sa il conducem pe ultimul drum ... Asteptam BYG-ule sa postezi Locul si data inmormantarii si locul priveghiului ptr cei ce vor sa vina . Sincere Condoleante Familiei Indoliate ! |
....:( ..... https://www.youtube.com/watch?v=7tCm1_1Bqo0
|
Dumnezeu sa il ierte. Voi fi prezent pe ultimul lui drum alaturi de voi. Sa anuntati locul si ora va rog
|
maine seara va fi depus la casa mortuara .va asteptam pe totzi pentru ca era unu de-al nostru si macar atatta merita sa facem si noi ptr el.
|
din ce motiv a murit ?era tanar doar
|
dumnezeu sa-l odihneasca in pace ....chiar nu-mi vine sa cred ...parca prea multzi in ultima vreme sa-u stins din cauza motoarelor....inca o data rip gxg :(((
|
R.I.P Geoge (GXG) DUMNEZEU SA TE ODIHNEASCA IN PACE GEORGE..NU TE VOI UITA :(((((((((((((( condoleante familiei.
|
Am auzit si am vazut locul ! Nu l-am cunoscut dar imi pare rau sa aud asa ceva la noi ! Condoleante familiei !
|
Quote:
|
Maine dupa ora 6 va fi depus la Casa mortuara NICULESCU (Strada cu cimitirul la 10 m de intersectia cu Baba Novac) IAr inmormantarea va fi SAMBATA . Nu Stiu inca ora dar cum o aflu am sa postez.
Dumnezeu sa-l IERTE |
Aprinde-ti o lumanare si o amintire pt George ... site memorial .... http://george-dumitru.memory-of.com
|
inca un montaj in memoria lui George GXG din partea unui prieten ... Dumnezeu sa il odihneasca in pace ... https://www.youtube.com/watch?v=TkhqgvcLICw
|
Nici eu nu l-am cunoscut doar am auzit de el, condoleante famililor sincere regrete :(
|
R.I.P. George GXG
|
imi pare rau pt ce sa intamplat :( ... condoleante familiei ... deja vara asta a fost dea dreptul neagra :(
|
Dumnezeul sa-l odihneasca! Am pierdut un om minunat,a plecat mult prea devreme, iubea mult prea mult viata ca sa merite asa ceva....
|
:( pakt .. sa se odihneasca in lumea celor drepti
|
Stitzi .. straziile sunt din ce in ce mai goale ... Dumnezeu sa aiba grija de el acolo sus .. El are nevoie doar de oameni buni .. poate d`aia L-a luat ... dar L-a luat prea devreme ... cand am primit telefonul nu-mi venea sa cred :( ... Dumnezeu sa te aiba in PACE
|
prea tanar sa nu mai fie cu noi dumnezeu sa-l ierte
|
O vara in care motoarele siau luat un tribut numeros .. ....mult prea numeros .....Dumezeu sal ierte ...nu lam cunoscut ...dar ..R.I.P.
|
La doar 23 ani,Dumnezeu a hotarat sa-l ia dintre noi,este acum undeva sus,zambeste la noi si sunt mai mult ca sigur ca ii este bine,acum ruleaza pe un drum fara cusururi,acolo sus,unde nici macar benzina nu i se termina niciodata. Sper ca familia sa treaca cat mai usor peste aceasta nenorocire...a plecat dintre noi un baiat excelent,care nu a gresit cu nimic nimanui...inca o data:
DUMNEZEU SA-L IERTE SI SA-L ODIHNEASCA IN PACE GEORGE (GXG)! |
familia nu trece niciodata usor peste asa ceva....asa ca ganditi de 100 de ori inainte sa baga-ti mana-n gaz...valabil si ptr conservari cat si ptr motociclisti si atevisti
|
Quote:
maine seara la ora 20:45 - 21:00 ne vom aduna la Sala Sporturilor si vom pleca in coloana la priveghi !!!! cine doreste sa ne insoteasca este asteptat sa mergem impreuna sa aprindem o lumanare la capul lui si sa-l plangem impreuna !!!!!!!!!!!! .............. DUMNEZEU SA AIBA GRIJE DE EL ...................... |
Dumnezeu sa il aiba in paza!!.....sa dus intr-un loc mai bun.....condoleante familiei si prietenilor.....e trist ce se intampla
|
| All times are GMT +2. The time now is 03:03. |
- Copyright 2026 4Tuning