![]() |
CURSE PE AEROPORTUL DIN ARAD (SPEED RACING) 14.05.2005
14.05.2005 DE LA ORA 13:00
De data asta va fi pe 400m,cu fotocelula functionala :) cine vine....? |
din pacate eu nu particip ma duc la bulgaria sper pt data viitoare
|
Timisoara va face din nou prezentza,k ne-au palkut vazele alea stralucitoare:)
|
Re: CURSE PE AEROPORTUL DIN ARAD (SPEED RACING) 14.05.2005
Quote:
Adica ce? acuma nu a fost pe 400 m? |
a fost pe 200m... :D
|
Re: CURSE PE AEROPORTUL DIN ARAD (SPEED RACING) 14.05.2005
Quote:
|
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
|
Ofcorz ca vine Timisoara cu mic cu mare (de la Lupo la Type R). Numa de s-ar departaja macar dizel de benzinar... :evil:
Criss, ne dam? :wink: |
oradea?cluj?altii nimik? :)
|
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
ajuta-mi cu o planetara stinga. pina atunci am si garnitura de chiuloasa. de abia astept. nu are nimeni un filmutez si cu mine? |
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
(creca ar trebui un topic de pariuri, de n-ar fi ilegal 8) ) |
Criss eu merg pe mana ta !!! :arrow: ...nu uitati fratilor un lucru...power by renault....!!!!!! :boxing:
|
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
pe mici si bere sau sucuri dupa caz? |
Re:
Quote:
|
Re:
daca te oferi voluntar sa ma impingi nu ii repar electromotorul! :lol: :lol: :lol:
planetarele le-am schimbat,elecromotorul e la reparat,doamne da sa apare garnitura de chiloasa pina atunci. stiti cine poate aduce mai repede? daca apare pina in 14 pariez 50 de mici ca ii fac praf la a4. |
gaju eu pariam cu tine dar din pacete nu manc carne de porc :lol:....... la a4 tu nu ai sansa.... in fata ta ii unu cu fiat cica are 300 cai..... am vazut masina ta cand te ai dat cu calin :wink:
|
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
asa ca vezi cu regimurile. :lol: :lol: :lol: fiatu a fost mai bun,recunosc dar masina mea nu a fost la 100%,asa ca eu ma declar multumit si cu locu3. ne vedem in 14.dati drumu la cote. |
Re:
Quote:
|
nu tin regim sunt musluman de aia nu manc carne de porc :lol: ma rog poate am mancat din greseala... deci daca vine fiatu pariez pe fiat ok... daca castig eu o bere si frigariu de pui 8)... daca castigi tu 5 mici si o bere :lol: merge ???
|
Re:
Quote:
5 mici si un suc sa faci un pic de economie. :lol: :lol: :lol: |
Re:
Quote:
|
se pare ca un 173cp se chinuie rau de tot si cu un 156cp...de 15 ani...
:paper: |
Re:
Quote:
|
akimoto....sa mor de nu-mi iau o masina pe jermania numa sa te fac.....
|
keep up the good work :rockon:
neeeeext |
hmmmm....... :wink:
|
Re:
Quote:
:D RCS, chill man...se pare ca nu io is ala cu focu |
bah...adevaru e ca e belea masina......a lu akimoto.....da prea multa lauda strica:)....totusi 200cp de fabrica.+chip+cold air intake+evacuare+omv100....:)).masina usoara...special de 400m ....nu e tot una....de ex cu masina mea....la 400m :D
|
akimoto....vezi ca vin la tm...sa masuram la mine ceva cu aparatu....:)mem la un suc:)poate maine....
|
Caline vin si eu cu tine la TM !!!! :lol: :lol: :lol:
|
one e individu cu celica
stiiiii ?? celica aia la care i-ai vazut spatele :lol: |
io n-am vazut nici o celica pe aerporpot ma...
|
Re:
Quote:
|
era una rosie, NFS are la numar, RCS tre sa stie... 8)
|
| All times are GMT +2. The time now is 00:50. |
- Copyright 2026 4Tuning