![]() |
Ce mp3 sa imi aleg ?
Am o simpatie pentru pioneer si cred ca unu din modele astea mi s-ar potrivi !
http://www.onlinecarstereo.com/CarAu...ms=14534,14118, care ziceti ca ii mai bun ! Sau recomandati-mi altceva mai bun poate si mai ieftin ceva frumos ! Mersi mult |
mie imi plac....si cred ca suna si bine...
vad ca nu te intereseaza dvd-urile.... ar mai fi alpine d vazut...si mai sunt si altii dar ei sunt grosul in tuning acuma...poate printre cei mai implicati. A, si mai e si Sony da sunt asa scumpe de nici nu ma mai uit la ele... :wink: |
|
eu sunt fan inraint al lui JBL
pretu este bun iar firma este buna .... dar dupa parerea depinde si daca itzi place un player complicat sau unu doar pentru muzica |
Pai eu vreau sa imi iau ceva mai complex !! dar nu stiu ce sa aleg
|
Eu daca ma hotarasc sa imi iau ma duc la Cernauti in Ukraina ca acolo is preturile mult mai ieftine daca la noi ii 360 de euro de acolo il iau cu vreo 300 de dolari
|
http://www.aoy.ro/customer/product.p...9bbda2069f45ce
dute la pagina asta este ce vrei tu :D parerea mea :)) |
la HU: eu merg pe alpine, nu stiu de ce dar peste tot am citit numai lucruri bune depsre fidelitatea sunetului la gama alpine.
|
Re:
Quote:
|
Da dar un Alpine\\\\\\ bun ii mai scump decat un pioneer !!
|
pioneer e miezu ... pana si negri aia in muzica aduc aminte de pioneer :P
|
Care negrii? Aia care nu stiu cum se scrie Pioneer. Respect pt ei :lol:
|
cam asa ceva .. nu stiu eu cum se scrie , nici cum se seteaza , da stiu ca e cel mai scump si cel mai bun , de aia il baga in masinile lor :D
|
Re:
Quote:
HU alpine care in state l-am gasit la 160$ (cu transport ... il scoti pe la 200$) l-am gasit aicea (cel mai ieftin posibil) la 300$ asa ca daca ai pe cineva care sa ti-l aduca iesi la pret bun mai precis de asta e vorba (e cam 8 mil jumate la noi in magazin) Alpine CDA-9847 |
si poti sa imi faci si mie rost ? de unu dar nu ca al tau ceva mai avansat cum ar fi Alpine\\\\\\ CDA9855R
|
Deci ?? Fratilor !! Care ii un cas bun ???
Alpine\\\\\\ Sony sau Pioneer ??? Si ce modele !! Haideti mai nu fiti rai cu cei mai mici !! :)) |
Daca ai ceva banuti pusi deoparte si vrei sa-ti iei un aparat bun eu iti recomand cu caldura alpine 9835 sau daca vrei ceva mai ieftin dar nu cu o estetica la fel ca la 9835 iti sugerez cda 9815. Stie sa faca cam aceleasi lucruri doar ca e cu un an mai vechi decat 9835. Parerea mea este ca Alpine are un raport calitate-pret mai bun decat Pioneer.
|
Eu sunt fan pioneer .... sunt printre cei mai tari.... (ei au cd playere profesionale... pe care se merg si la ora actuala in discoteci.... cdj800, s100 si cdj1000MKII(cele din kristal))... acu depinde si de gama si model..etc cu ce compari..dar pioneer rules :)
|
Chiar ai ceva bani pusi de-o parte
daca vrei ceva sa ia ochii si cu performante Bune iti recomand ALPINE dar daca chiar vrei ceva performant iti recomand DENON DCT-1 sau Nakamichi CD400,sau Nakamichi MB-100 cu amplificatorul lui , atat singurl dezavantaj destul de mare ca nu-s cititoare de mp3-uri uite-un link cu naka http://www.jkcaraudio.co.kr/product/product1-9.html nu arata cine stie c...dar-s scule profi e adevarat ca un pioneer sau alpine..face senzatie la cum arata..mai ales pioneer dar tu alegi |
La ce pret ma ajunge in alpine din ala !??? Si unde as putea gasi ???
|
ce alpine D_ALA??fi mai explicit
|
DA...jos palaria pt Nakamichi, are niste corectii de te baga in boala si o acuratete a sunetului rar intalnita. La capitolul profi poti sa mai cauti si Becker care la fel are un sunet de top.
Referitor la Sony......uita, nu are nici o legatura cu sunetul adevarat. singurul Sony care s-a apropiat de un sunet adevarat a fost un MEX 5DI DECK dar totusi era un cap de serie la vremea lui si scump de te durea ficatul. Pioneer-ul, scule fiabile cu un sunet bun dar totusi media este putin in spate fata de basul demolator si inalta cam stridenta. In mare merg bine iar varfurile suna binisor dar sunt destul de scumpe. Alpine-ul are un sunet egal cu o medie prezenta si inalte mult mai moi decat la pioneer. Referitor la pretul mp3-ului de la Alpine poti sa-l gasesti in Bucuresti in jur de 550-600 euro nou. Pioneer poti sa gasesti ceva grafic intre 400 si 500. Acum tu decizi ce ti se potriveste. Ce am spus mai sus sunt doar parerile mele si nu am vrut sa supar pe nici un fan pioneer sau sony. Am un Alpine 9815 si un 9835 dar pe masina demo va fi un Becker Mexico Pro CD. |
Re:
Quote:
Pe asta l-am ales acuma numai sa il gasesc ! si la un pret bun ! Cineva ? stie pe cineva ? care acel cineva ! are pe cineva care are ? :D |
vezi aici, poate gas mai ieftin in alta parte
sau dk vrei mai ieftin k-n mag vb cu LEU http://www.****************/prod_deta...?pid=CDA-9835R |
nu dau 600 de euro pe un cass !!! Sincer mi se pare mult de tot acolo !!! Daca mai are cineva mai ieftin sa imi zica
|
Heparu_Boy: tu vrei \"si frumoasa si desteapta si devreme acasa\" :D. Nu e mult pt. cel mai bun HU in 2004-2005 dupa cei de la EISA. Pot sa ti-l aduc eu intre 500 si 550. Si eu a-si vrea sa-l iau la 200 dar nu se poate. Decizia iti apartine.
|
Auzi daca ash avea nishte boxe foarte puternice si ash face linie audio pentru concursuri da ! Ash da si 600 de euro ca ii cel mai bun si imi place mult !! Dar numai asha pentru strada si pentru mine !!!
|
pai in cazul asta ia-ti un sony si ai terminat balciu :D. Eu daca imi cumpar o scula o cumpar pt mine nu pt concurs sau ca sa ma mandresc ca am multe beculte.
|
Ce sa faci cu sony !!! :)) !! doar sunt alpine \\\\\\ si mai mocca !!!
|
Heparu_Boy: iti iei ce aparat vrea al tau muschi. eu ti-am spus doar parerea mea.
|
Re:
Quote:
pana una alta...Deh80 mi se pare super ok, are putere mai mare si asta te poate eventual scuti de amplif pentru boxe...plus fidelitatea e super, l-am ascultat |
Re:
Quote:
|
chiar HEPARUBOY..ai intrebat ce mp3 sa-ti alegi..trebuia sa spui si tu o suma maxima si altfel nu ti se spunea de scule cu performante tari...
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:33. |
- Copyright 2026 4Tuning