![]() |
S I T E
Dupa cum unii dintre membri stiu de vineri, se coace un site care este cam 70% terminat. Pana una alta, forumul este gata si puteti sa il accesati la
Am rugamintea la membri sa isi faca aparitia cu un post, in care sa puna o poza cu masina... sau sa ne vorbim sa facem o sedinta foto candva sa va pot adauga pe site. Best Regards Pavel |
Re: S I T E
1 Attachment(s)
Era sa uit.... un mic preview la ce va urma...
|
sa mor de nu am crezut ca va referiti la site nu la sait :))...bafta baieti dar prea arata a NFS ;)
|
Mie imi place foarte mult cum arata :) good goin` cr0n0s ;)
|
merci de aprecieri... oricum, mult de munca, putin timp :( o sa imi ia ceva timp sa finalizez tot tot... insa e super misto ce am in cap sa fac :)
|
cronos si ai de gand sa il lasi pe lx ? si noi il avem pe lx.. facut in php.. dar pana se misca.. vaii imi vine sa imi tai gatu
|
Quote:
|
|
Foarte tare site-ul. Singura problema ar fi sedinta foto. Cand, unde....?
|
ooo misto sedinta foto :D
ziua ar fi misto ar iesi mult mai clar masinile locatie ? trebuie sa gasim o zona misto rau |
1 Attachment(s)
Quote:
|
Hai Mai Repede Cu Sedinta Aia Foto Ca Sa Putem Pune Pozele Pe Site...
Si Apropo.... Sa Incepem Cotizatiile Pentru Site, Parasolare, Tricouri, Etc... Ce Ziceti ???? |
Quote:
|
Quote:
merci de ajutor, si de bmw stiu... nu am avut rabdare sa il decupez ca lumea... si am pus umbra ca sa nu se vada chiar infect... e mult de lucru... saptamana asta o sa ma ocup. pana una alta... am fost plecat 3 zile.. si nu a postat nimeni nici o masina... eu pe 1 sept plec din tara... si stau o luna. daca vreti sa fie ceva facut, bine, daca nu... eu termin scheletul si va astept cu pozele cand ma intorc. cheers |
Quote:
|
felicitari pt site baietii ma bucur foarte mult pt voi si cei care ma cunosc stiu asta bafta in continuare ;)
|
Quote:
Pavelica termini site-ul pana pleci in alemania? |
se pare ca sunt primu care a postat pe forum :D ...DVD cand te alerg:D
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
mereu m-am intrbat cum se poate schimba culoarea unei masini negre gri sau albe? mie nu imi iese decat galben din alb... restu.. imi cam prind dejtele :P /edited: vii diseara la intalnire? daca da, poate merem impreuna... ca eu stau la lujerului. |
Quote:
PS. vezi ca ti-am lasat privat cu numarul meu, dai un sms daca vii sau nu ca sa stiu ;) |
defuleeee sper ca ai facut lista cu membrii, articole etc. sper de asemenea ca ati facut sedinta foto.
dooh.. stiu ca nu... da mai ziceam si eu asa ca nu a mai scris nimeni de 2 zile nimic :P abia astept sa ajung acasa. |
Quote:
|
Hai ma copii ma, ne apucam si noi serios cu site-ul asta? Sa-l punem pe picioare... sa fie stabil si permanent?...Propun ca fiecare membru sa posteze o poza cu a dansului masina care vrea sa apare pe site (pana facem o sedinta foto cu toate masinile)...si detalii despre masina + modificari prezente/viitoare trimise lui cronos intr-un private message.
|
1 Attachment(s)
iaca'asa si pe puntache... ca sa nu ziceti ca nu contribui la site :))
|
bai baieti.. hai ma sa nu ne lungim aiurea...
facem odata treaba si o facem bine... ca fac asa o versiune, dupa aia o mai modific odata... e labareala... facem o treaba si o facem bine... |
Quote:
|
pm sau posteaza aici.
bogdane tu esti? :) |
Domeniul a fost cumparat si in prezent se lucreaza intensiv la site! www.sunracers.ro
|
ce m-a dat asta pe gheata....
|
hai frate.. ca vad ca aveti poze... terminam site-ul?
|
e in lucru siteul, si de data asta pe bune:)...se lucreaza la scripturi acum, in cateva zile va fii gata forumul, iar pana la 4 Tuning Day, speram sa fie gata si siteul cu toate sectiunile aferente...stay toon...great things happen ;)
|
Forumu e up...va asteptam pe www.sunracers.ro/forum
|
Volkswagen Golf V GTI Edition 30
Colour - black Wheels colour - black Engine - 2.0 TFSI 230 HP - 300 N/m @ 6.400 rpm Ai uitat sa scrii... SOFER INCEPATOR. :peace: |
:)) hai ma nu fii rau, aseara l-a luat si militia cu radarul
|
nu ma luat radaru :|...
|
eh, macar am scapat eu :) si asa aveam sesiune... totusi vreau sa vad si eu psd-ul ca sunt curios cum o sa arate.
|
|
Quote:
sofer incepator...am carnetul de 2 ani, plus ca te dau cand vrea inimioara ta ;) |
| All times are GMT +2. The time now is 20:15. |
- Copyright 2026 4Tuning