![]() |
E30 - magnat VTM
4 Attachment(s)
Salutare tuturor . De ceva vreme urmaresc acest forum si sant incantat de ce vad aici ,multi pasionati de modelul E30 .De doua saptamani sant fericitul proprietar al unui 325 ex campion VTM .Las pozele sa vorbeasca deoarece sant intr-o fuga continua asa incat mai multe detalii in posturile urmatoare .
|
Re: E 30 - magnat VTM
3 Attachment(s)
un update rapid ,printre vizite la mecanici si alte chestii ,bmw ul a primit incaltarile de pe my other baby :) pana ma hotarasc la jante
|
mda....probleme cu paleta si bimetalul ............100 E mai tarziu
|
3 Attachment(s)
acum cate ceva despre masina ......a alergat la vtm printre campioni , cu carburatoare (deacolo capota taiata si priza mizerabila care evident vine schimbata) a fost modificat motorul intr o gramada de feluri ,fostul proprietar a montat pe caroserie un kit original kamei , volan de curse momo scaune sport dar din pacate vremea si a pus amprenta asupra lor oricum intentionez sa i refac interiorul original retapitat suspensie joasa ,in zilele urmatoare sper sa achizitionez niste jante late de 17'' alte faruri cu lupa xenon remontata instalatia de are conditionat si altele...oricum la cum e facuta masina locul ei e pe coasta sper pana la urmatorul vtm sa ma cunosc mai bine cu ea
|
salut foarte frumoasa masina . dar dai jos colantul ala dp luneta . si punei o ploapa originala .:-P si fai stopurile negre .
|
Ai dat rollbar-ul jos de pe masina, ca imi imaginez ca a avut asa ceva daca a alergat la vtm?
|
masina se prezinta bine de inceput... arata si bn ;)
Ce urmeaza?? :D |
masina nu a avut rollbar ci doar intarituri pe sub ea numai proprietarul stie ce a facut plus ca are amortizoare bilstein si faza cu autocolantul e mizerabila stiu dar e ceva doar temporar ,normal ca vine pleoapa iar stopurile rosu complet
|
frumos, sa il stapanesti sanatos si fara incidente
|
da jos "chestia" aia de pe capota.....e urata rau!!!!!
niste distantiere pentru roti nu te intereseaza....30mm pe spate si 20mm pe fata+prezoane!!!! |
sal .dupa cum ai mentionat masina e deja modificata ....asteptam urmatoarele modificari.bafta !!!
|
cam tarziu da` Felicitari George pt achizitie rupe tot,sper s`apuc s`o vad si io pe la meeting`uri nu tot in fatza blocului stand :)
BTW, io`s Hori,ala cu Vtuning`u de la Sandu de la atelier :) Peace |
2 Attachment(s)
multumesc pt aprecieri la masina mai trebuie reglate o gramada si dupaia nu o iert pt ca nu mi am luat bmw sa l tin parcat , azi un mic update folie si pe geamurile din fata ca arata tzaranesc numai cu spatele ormeaza altele maine
|
4 Attachment(s)
update ----stopuri vopsite (doar semnalizarea) , noua capota e in lucru si pleoapa spate miercuri + mici retusuri la un 320 proprietate a unui vecin
|
da ce culoare are ca nu se vede prea bine......perlat?
|
bravo bravo... arata frumos ... exact cum ii trebuie unui "urs".... mici retusuri la exterior si o sa arata eccelent ... FElicitari pt achizitie si sa aveti grije unul de celalalt !!!!!!!!!!
|
multumesc pt apreciere
auzi ''Calin'' nu tu erai ala cu cazanu de 3 tone v8 care atentai la comunitatea de ursulete SHAME ON YOU varza ii benzinaria ta :)) |
2 Attachment(s)
care ma poate lamurii cu o treaba ? de 2 zile am oscilatii de turatie care duc si pana la oprirea motorului uneori , am scos mufa de la pompa mica de relanti si nu mai face chiar asa , cine imi poate spune daca chiar am treaba cu pompa aia mica sau este defapt debitmetrul ? multumesc anticipat---pun poze cu pompa sau cel putin cred ca este o pompa (nu ma pricep):)
|
eu zic ca e debitmetrul 100%
da intreaba-l pe domy, ca doar e langa tine:):) |
Quote:
daca o scot merge ok.. mai mult ca sigur e regulatorul.. eu o sa-l scot sa-l spal cu benzina sa vedem daca mai face.. incearca cu unul de la altcineva sa vezi cum e.. |
posibil sa fie regulatorul pt ca am dat in el acum 4 zile cu spray de contact si nu am mai avut treaba , astept si alte pareri plus ca nu incepe sa oscileze decat dupa ce e cald motorul
|
Quote:
verdict:debitmetru |
acuma seara mi am dat seama ca debitmetru e varza , multumesc oricum , marti merg in ungaria sper sa mi gasesc unul ok sau poate aveti voi ceva ok astept oferte
|
si ai gasit ceva prin ungaria?
|
2 Attachment(s)
mda....doua carute de bani mai tarziu si motorul merge de rupe , evident problema electrica ...calculatorul prajit , debitmetru reglat ca pixu si electricieni care nu au nici o treaba cu bmw -urile DAR noroc cu un amic de al meu venit din concediu a rezolvat tot RESPECT TO THE MASTER ,urmeaza directia , acceleratoare de gaze , interior deja under construction suspensia 60/60 e pe drum si un cip suparat de tot
|
2 Attachment(s)
o vizita la mecanic mi a stricat toata ziua acesta constatand faptul ca am o caseta de directie de toata frumusetea (VARZA) plus capete de bara pivoti si altele asa incat in semn de razbunare am facut o vizita la piese auto si am cumparat toata directia noua si cu ajutorul lui Domy za mekanik si Sineta za parts suplier punem pe picioare bmw ul curand pt niste linii:P pana atunci I will ride with za diesel one - my other bitch
|
salut..superb ursu...la fel si golfu...dar cu ce mai merge golfu...ca din cate am vaz jentziile lui sunt pe urs :D si neaparat sa dai jos colantu ala rosu de pe luneta :D
|
frumusica masina..bafta cu ea si fara incidente!o neregula am la exterior si sper sa nu te deranjeze..mai frumusel ar fi un m-technik decat eleronul pe care`l are! te salut
|
felicitari pt masinuta,dar dak vrei sa te mai dai la VTM.....pune in masina un rollbar si vei fi mai sigur p tine
|
kezz sa stii ca tot kit-ul de pe masina e original ,e din plastic KAMEI iar eleronul imi place la nebunie inafara de priza de pe capota pe care o detest dar nu am timp sa o rezolv pt ca acea capota e taiata am mai mentionat ca masina a participat la VTM uri si nu a fost taiata degeaba ,doar azi am scos masina la lumina dupa ce i am schimbat debitmetru ,injectoare ,filtre , directie complet si tot imi creste temp la apa prea mult poate e ceva electric na oricum masina trage suuuupeeeerrrrr si dupa capota ma apuc de interior BTW azi am achizitionat faruri cu lupa cat despre rollbar vedem in functie de buget , o sa o mai cob0r cu arcuri 60/60 si pastrez linia STAS imi place mai mult asa vreau sa vad ceva clasic si cu putere nu masina de circ
|
te`am vz azi prin fatza scolii mele (a.lazar) nice sound :)
|
2 Attachment(s)
farurile cu lupa au fost montate , urmeaza proiectoarele noi , ceva simeringuri pe la motor ,garnituri (detalii) si un castrol RS , arcuri sper cat de curand priza de pe capota scoasa pt ca nici eu nu o mai suport :P bordul inlocuit tapitata in interior etc dar din pacate bugetul este destul de redus nu doar masina e importanta atunci cand nu te mai tin parintii :)) DA deci mai este cale lunga pana la un clasic reborn
|
2 Attachment(s)
intr-un final alta capota , nu mai puteam suporta priza de aer , sper ca in scurt timp sa o vopsesc culoarea masinii BTW acum 2 zile sineta mi a adus un alt bord iar azi au ajuns si arcurile 60/60 asa ca LA TREABA!
|
cine e domnu de langa masina?
|
lol acuma vad ce poza am pus ... e un prieten
|
deci cum arata masina asta....pfoai!!
tu cu domy cred ca vreti sa trec de la olteanca la bmw:):) noroc ca nu ne vedem aproape deloc, ca altfel cred ca era bai mare:):) |
Felicitari domnu vecin... aproape in fiecare zi cand trec pe langa blocul tau incetinesc sa vad ce ai mai facut pe masina. Imi place atat ursul tau cat si a lui vecinu ala visiniu.
Felicitari si bafta in continuare, poate intr-o zi ne cunoastem mai bine. |
Re: E30 - magnat VTM
3 Attachment(s)
Din Nou In Service , Lol Problema Minora La Un Simering Dar Munca Cu Gramada .in Schimb Ieri Am Dotat Masina Cu 2 Acceleratoare De Gaze Si Sunt Foarte Multumit Si De Sunet Si De Felul Cum Trage Masina Si Daca Tot E Acolo Mici Rectificari Flansa Cardan Simeringuri Cutie Schimb Ulei In Cutie Stuff
|
fa'i pleoapele alea negre..ca nu prea da bine capota neagra si ele rosii...
arata bine masina :) |
Salut.Ce rol au acceleratoarele de gaze si cum sunt realizate ele? Numai bine.
|
| All times are GMT +2. The time now is 09:42. |
- Copyright 2026 4Tuning