![]() |
Sportiva oldschool
3 Attachment(s)
Sa va prezint super-car-ul meu: Dacia 1410 Sport '88 :)
Prima poza e recenta, masina plina de praf si nisip de la un drum pe litoral :) Celelalte sunt din tinerete, adica de anul trecut :) |
Re: Sportiva oldschool
se prezinta bine .. cred ca i ar sta foarte bine cu niste jante si o alta culoare .. asta depinde de tine .. bafta .. si fara incidente
|
Nu mai pot sa editez ... :(
Pentru cei care nu o stiu de pe alte forumuri :), raspund d-acum la intrebari (daca or fi):
- nu-i pun spoiler, eleron si dungi - motorul e 1.6 cu-chiulasa :) de 1.4 - carbelitoru e dellorto dhla 40 - amortizoare tari (a la R5 de curse :) ) - arcuri taiate - interior: gol :) bord, volan si 2 scaune - jante standard superbalon :) Ce mai are in plus: axul de la furca bendixului facut dintr-un imbus potrivit, turometru de lada, vas de lichid de parbriz de frantuzoaica 1300, 5 butoane ca la gordini pe bord, pivoti de la batranii de la armata :), punte spate stramba de stau rotile ca la bmw, proiectoare maxell din vitan, filtru din vitan, evacuare conex taiata, radio philips mai vechi decat masina, suport de telefon super tare, s-a stricat dupa 2 zile ... si mai sunt ... daca imi mai amintesc va spun :)) |
Arata chiar foarte bine! Nisto pozele din spate ai?
|
1 Attachment(s)
Vrei sa vezi cum scrie "sport" pe spate ? :)
Poza cu tobele sport: |
alea din portbagaj sunt niste tobe :P .. ??
|
2 Attachment(s)
Motor cu filtre peste tot, nu scapa nimic nefiltrat :)
|
Frumoasa.
Simpla. Bravo. |
1 Attachment(s)
Bordul (pe la inceput, au mai fost adaugate lucruri)
|
Salutare KTA.
.poza cu tobele din portbagaj circula de mult,dar m-am amuzat si acum cand am vazut-o:lol: Imi place combinatia pe care-ai ales-o tu pt aceasta Sportiva,e super ok;) Ce zic eu ca ar avea loc pt mai bine este culoarea masinii si sa faci ceva cu jantele alea,caci culoarea lor in combinatie cu acel bleu urat nu da deloc bine..parerea mea(si vad ca ti-a mai spus cineva). Daca vrei ceva Old si Sport in acelasi timp incearca niste Gotti(cred ca te-ai gandit si tu la asta) sau dau bine si unele de Aro 10 exteriorizate;) In rest,imi place interiorul,"inima" Sportivei si partea fata(spatele nu l-am vazut inca). |
arata bine masina, felicitari.........
pacat ca nu sunt mai multi proprietari de dacii care sa reconditioneze masina nu sa isi bata joc de ea........ |
Ti-am vazut masina mai demult prin iunie pe la Politehnica parca pe strada Baia de Aries pe la garaje(acolo stai?) si am ramas uimit cat de bine arata.:-)
P.S. - Stiu masina si dupa daciaclub.:-) |
frumoasa rau sportiva ....
ce carburator e ala ? ca nu-l recunosc |
un corp dellorto ...
|
Masina arata foarte bine insa cred ca inca un carburator dellorto ar imbunatatii performantele.Problema cred ca este galeria de admisie...
|
nu ai avut probleme cu capota neagra ??? yo nu puteam trece de politzie fara sa ma opreasca si sa ma intrebe de capota :((
|
Nu mi-au zis niciodata nimic. Ei doar studiau masina mirati :)
|
dupa cum ai spus si u oldschool...mijto :)
|
salut . masina este foarte misto . simpla si cu gust . bafta cu modificarile in continuare :-P
|
este foarte misto masina...
bafta... si sa ai grija de ea... [este rara] :D |
Da foarte frumoasa masina,nimica de zis.E frumos sa mai vazi ceva de genul asta ashea de frumos!!!!
|
Masina trebuia sa fie la dacii speciale,chiar nu inteleg ce cauta pe aici.Pacat de numarul de pe capota.Eu zic ca arata foarte bine.Te-au lasat "baietii" fara el?
|
Felicitari pt o masina care arata cum trebuie !
Stai , acum presimt ca apare DJ care te va implora sa-ti pui un spoiler cat casa ! |
1 Attachment(s)
Multumesc pentru aprecieri :)
Culoarea a fost aleasa special sa arate ca in vremurile alea. La fel si capota neagru mat (ar fi trebuit sa fie din fibra, dar n-am gasit una facuta cum trebuie) Abtibildurile de pe usi si capota le-am scos pentru ca vreau sa pun altele, in acelasi gen. Poza artistica :) |
aaaaaaaa ai fost la mioveni :D pe la uzina ... marfa poza :D
|
de unde ai luat carburatorul ala? m-ar interesa si pe mine unul la fel dar cu galerie cu tot. se simte vreo diferenta cu el fata de cel obisnuit de dacie?
|
Quote:
|
buna faina sportiva....am si yo una....in curand intra la taiat...sudat and de astea...e super tare....Old School....
a mea va fi exact opusul la a ta....eu merg pe aspectul new design....faza cu carbu schimbat m-ar tenta si pe mine....bafta cu sportiva man... |
tot nu mi-ai spus de unde l-ai luat :-) (carburatorul)
|
Carburatorul era de pe o Alfa. Gasesti daca cauti mai bine. Problema e galeria, nu prea o sa gasesti o galerie pentru un dublucorp orizontal. Pentru doua poate mai ai sanse.
|
Am vazut azi masina si am constatat ca este lovita pe partea dreapta la aripa din spate.Ce sa intamplat?
Daca o mai prind in parcare ii fac si poze.:-) |
Dar cat de murdara e n-ai observat ? :D
Lovitura aia s-a petrecut cand cel de langa mine n-a stiut sa scoata masina din parcare :( |
Era si putin murdara.
Unde ai ascunso sau ai plecat cu ea ca chiar acu am fost sa ii fac poze si de unde ca nu mai era in parcare.:sad: |
Nuj dc mi se pare un pic ca infloresti , o dacie din 88 ar trb sa aiba farurile de 1310 adica 4 faruri rotunde , bordu la fel , in schimb a ta are si farurile si bordu de dacie 1300, in rest masina arata binisor
|
farurile se schimba in 20 de minute dc le ai pe alea de 1300 si ramele aferente......si eu am pus la cineva la o dacie de 1992......adica a vea 4 faruri....bot de 1300.....ca bat mai bine farurile...!!!
|
bine sunt deacord cu faza asta ca bate mai bine , eu as putea sa te contrazic, alea 4 faruri daca sunt reglate bine si ai becuri bune nu ai treaba cu lumina , dar bordu tot in 20 de minute l-a schimbat , si dc ca sa vada mai bine kilometraju ?
|
Nu..pt ca a vrut ceva clasic pt masina lui si pt ca bordul de 1300 cu acele cadrane rotunde este cel mai sportiv..multe masini din ziua de azi au adoptat acel design..vezi Mazda 3,Alfa Romeo,etc..
|
sportiv ca ce?LOOK?Buna asta!
|
Farurile si bordul au fost de 1310. Le-am pus pe cele de 1300 pentru ca imi plac mai mult si pentru ca la inceput voiam sa o fac sa arate ca un 1300. Adica lampi mici in spate, bare cromate de 1300.
Si ca idee, am vazut o Sportiva care avea din fabrica bord de 1300. Nu fusese modificat nimic. Nu stiu din ce an era. |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 13:29. |
- Copyright 2026 4Tuning