Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Comunicate cluburi (https://forum.4tuning.ro/54-comunicate-cluburi.html)
-   -   Conferinta de presa ...... un strigat de ajutor !!! (https://forum.4tuning.ro/54-comunicate-cluburi/48863-conferinta-presa-strigat-ajutor.html)

micutzu_mrc 16-08-07 10:05

Conferinta de presa ...... un strigat de ajutor !!!

Am tot stat si m-am gandit vazand ca in ultimul timp mor o gramada dintre noi TXA,GAM .... nu pot sta cu mainile in san asa ca eu m-am decis sa vb cu Politia si inpreuna cu ei sa facem o conferinta de presa in care sa discutam prb noastre si dar si prb lor sa vedem ce putem face pt a ne putea feri de aceste tragedi.....ONORIU DANIEL sa oferit sa vina in sprijinul nostru pt a ne vb si a ne arata poze si filme de la accidentul sau in care era sa moara..... alaturi de mine o sa-l mai invit pe Badulescu Florian,Sebastian Sandu ,Sonu Gratzian si nu in ultimul rand daca va fi de acord pe presedintele F.R.A.S.
Aceasta conferinta va avea ca unul dintre obiective(asta in caz daca politia va vrea sa ne fie alaturi) educarea in circulatie si desfasurarea in cadru legal a mai multor evenimente cu caractersitic auto-moto in care se avem sprijinul tuturor autoritalor .

P.s.Sper sa aprobati initiativa mea si astept sa vad parerile voastre si apropos cum spunea KWX ....GRATZIAN pune pozele cu TXA,GAM pe aceest sait la loc de cinste pt ca despre ei sau scris sute de pagini si pt ei oameni au intrat aici....multumesc anticipat.

F_L_R 16-08-07 21:46

Re: Conferinta de presa ...... un strigat de ajutor !!!

-Sunt alaturi de aceasta initiativa si pot aduce si eu nume mari in Motociclism , oameni cu experienta pe strazi. Si eu sunt Motociclist si mi pasa de oricare altul care urca pe 2 roti si poate reusim sa facem ceva pt cei ce urca pt prima data pe motor.
-Sper ca aceasta initiativa sa se realizeze sa nu ramana doar un simplu post. Cu siguranta astept si parerile lui Sebastian ,Gratian si de ce nu Bogdan KWX pt ca sie el este motociclist si ale voastre.

peter 16-08-07 22:08

foarte buna initiativa.....asteptam sa coopereze politia...si sa nu uite de noi dupa conferinta.

Gratzian 17-08-07 01:24

nu am nici o indoiala ca politia nu va colabora in realizarea acestui tip de intentie

MARI_NSL 17-08-07 02:55

o idee foarte buna . sper ca politia sa fie de akord . si sa ne ajute .

Sindrom 18-08-07 00:12

parerea mea....repet parerea mea este ca trebuie sa fiti sustinuti si de mass-media...pentru ca degeaba faceti o conferinta care apare 30 de secunde intr-un jurnal. Lumea trebuie sa stie realitatea de la voi cei implicati in acest fenomen si nu de la nea gogu de la colt sau de la vreun pusti de 14 15 ani care citeste pe forum si vb cu "baietii" de la bloc. Cum la noi, in tara noastra orice lucru care tinde sa progreseze atunci tre sa-i dam in cap....iar oamenii acestia pot fi schimbati doar prin mass-media care se stie foarte bine ce impact au asupra oamenilor. Numai de bine si mult noroc in demersurile voastre!!!

SEBASTIAN 18-08-07 21:57

Poate o sa vi se para ciudata parerea mea dar va rog sa ma credeti ca m-am gandit bine.
Sincer nu vad finalitatea.
Singurii care au de castigat sunt politia.
O astfel de actiune este ca un bat cu doua capete, ce se poate intampla intr-un stat de tip politienesc?
Masuri mai dure!
Daca va asumati acest risc e in regula.
Sa nu-mi luati in nume de rau ce spun insa aici e nevoie de mult tact.

SEBASTIAN 18-08-07 22:00

Quote:

Originally Posted by peter (Post 1050661)
foarte buna initiativa.....asteptam sa coopereze politia...si sa nu uite de noi dupa conferinta.

Nu nu vor uita ci vor face planuri si planulete sa stranga mai mult surubul.:cry:
Conferinta e prea putin, am un plan mult mai complex in care conferinta are locul ei, dar doar conferinta e periculos.

blazeyblaze 19-08-07 04:49

momentan aici s-a deshis topic despre conferinta de presa nu planuri de viitor
o initiativa FOARTE buna si LAUDABILA de altfel
bravo

B|shOp-VR6 19-08-07 16:25

Eu unul sunt de acord cu Sebastian. O simpla conferinta nu o sa rezolve nimic. Cine intelege la ce riscuri se asuma cand calca acceleratia sau cand fuge cu motorul, le intelege si fara aceasta conferinta.
Noi o sa pledam pentru a se realiza spatii special amenajate pentru astfel de competitii (iar ei nu vor fi niciodata de acord cu asa ceva, la primul accident cu decedati intr-un astfel de spatiu toata lumea o sa le sara in cap ca de ce dau nas acestor "pustani teribilisti") iar ei vor pleda pentru introducerea unor legi si mai aspre de o sa iesim cu bicicletele sa ne plimbam pe strada.

PS. Referitor la problemele noastre cat si ale lor.. cu siguranta cum pe noi ne intereseaza de probleme lor la fel ii intereseaza si pe ei de ale noastre.

AzzKikR 20-08-07 00:25

Quote:

Originally Posted by B|shOp-VR6 (Post 1054340)
Noi o sa pledam pentru a se realiza spatii special amenajate pentru astfel de competitii (iar ei nu vor fi niciodata de acord cu asa ceva, la primul accident cu decedati intr-un astfel de spatiu toata lumea o sa le sara in cap ca de ce dau nas acestor "pustani teribilisti") iar ei vor pleda pentru introducerea unor legi si mai aspre...

Subliniez ce ai scris in paranteza si zic asa...Cel ce face accident la cursele legale PLATESTE(nu stiu cum dar sa plateasca),iar inainte de a intra in acest spatiu "amenajat" dai cu subsemnatul ca nu faci prostii prin parcare...o solutie ar fii ca echipajele de politie prezente la fata locului(Dragonul Rosu)sa aiba radare sa filmeze si sa ii amendeze conform codului rutier pe cei care alearga prin parcare(limita era de 30km/h) si pe cei care fac cerculete...si sa ne vedem doar de liniute...
In rest,militia nici nu o sa ne bage in seama.
PS.Sau amenajezi o parcela de 50 pe 50 de metrii cu gard de beton inalt de 1 metru si gros tot de 1 metru unde pui tribune si dai drumu la "nebuni" sa isi faca treaba...acolo da,nu se aplica nici o regula de circulatie.Dar in parcare unde e atata lume si atatea masini...totusi putina decenta nu strica.

SEBASTIAN 20-08-07 02:31

Scoaterea in evidenta a unui fenomen social fara o alternativa viabila cere masuri drastice.
Asa acum curse mai rar ei se fac ca nu mai sunt si ... dar daca oficial li se recunoaste sau voalat se da de inteles...
Vor primi mai multe ordine si de la buget li se vor da mai multi bani, bani din bani vostri, nostri impotriva cui pica ca de obicei cei care misca scapa si turma ramane.
Conferinta de presa e aur dar atunci cand e cazul si trebuie mediatizat ce vrei nu ce vor altii, ajunge nu vrem carne de tun.

micutzu_mrc 20-08-07 15:04

Totul este inca in faza incipienta,d-aia am si facut acest post,pt a vedea parerile voastre.Tot ce am sugerat a fost ca , aceasta conferinta va veni in sprijinul tuturor participantilor la trafic,indiferent ca sunt motociclisti sau automobilisti.Romania nu este inca pregatita din punct de vedere al mentalitatii soferilor si a strazilor pt a face fata acestui val mare de noi posesori de motoare.Ei ne acuza pe noi Racererii :) ca am fi terebilisti,dar de fapt toti participanti la trafic sunt de vina pt producerea acestor evenimente neplacute.

AzzKikR 20-08-07 15:29

Quote:

Originally Posted by micutzu_mrc (Post 1055897)
...dar de fapt toti participanti la trafic sunt de vina pt producerea acestor evenimente neplacute.

Esti sigur???

micutzu_mrc 20-08-07 17:01

Quote:

Originally Posted by AzzKikR (Post 1055937)
Esti sigur???

Da sunt sigur pt ca ....... micutzu_mrc Romania nu este inca pregatita din punct de vedere al mentalitatii soferilor si a strazilor pt a face fata acestui val mare de noi posesori de motoare. ........ acuma intelegi???

200SX 20-08-07 18:51

Cati motociclisti ai vazut stand pe mijlocul benzi asa cum scrie in regulament?

cati ai vazut mergand pe dunga strecurandu-se printre masini, cati motociclisti ai vazut respecand limita de viteza?

cati soferi ai vazut sa se asigure atent cand ocolesc gropile/canalele.

parerea mea e ca vina e impartita in 3 locuri,

- sosele necorespunzatoare.
- soferi neobisnuiti cu participanti la trafic pe 2 roti
- motociclisti/soferi care nu respecta regulile de circulatie

SEBASTIAN 20-08-07 20:27

Quote:

Originally Posted by micutzu_mrc (Post 1055897)
Totul este inca in faza incipienta,d-aia am si facut acest post,pt a vedea parerile voastre.Tot ce am sugerat a fost ca , aceasta conferinta va veni in sprijinul tuturor participantilor la trafic,indiferent ca sunt motociclisti sau automobilisti.Romania nu este inca pregatita din punct de vedere al mentalitatii soferilor si a strazilor pt a face fata acestui val mare de noi posesori de motoare.Ei ne acuza pe noi Racererii :) ca am fi terebilisti,dar de fapt toti participanti la trafic sunt de vina pt producerea acestor evenimente neplacute.

INTENTIA TA E GRANDIOASA SI NU TREBUIE DATA LA SPATE CI TREBUIE SA FIM MAI SIRETI DECAT VULPILE;) , VANATUL CARE VANEAZA.

AzzKikR 21-08-07 00:29

Quote:

Originally Posted by 200SX (Post 1056244)
Cati motociclisti ai vazut stand pe mijlocul benzi asa cum scrie in regulament?

cati ai vazut mergand pe dunga strecurandu-se printre masini, cati motociclisti ai vazut respecand limita de viteza?

cati soferi ai vazut sa se asigure atent cand ocolesc gropile/canalele.

parerea mea e ca vina e impartita in 3 locuri,

- sosele necorespunzatoare.
- soferi neobisnuiti cu participanti la trafic pe 2 roti
- motociclisti/soferi care nu respecta regulile de circulatie

As mai adauga si Politia Rutiera care ziua sunt inexistenti(mai ales dimineata la primele ore) si noaptea stau ascunsi prin parcari si boscheti cu masinile de radar.
Oricum.Micutzu,Sebastian nu stiu ce va rezolva aceasta conferinta(asta daca va avea loc) atata timp cat vad(aud) la stiri ca nu stiu ce pustan care a luat permisul de 2 zile si-a luat nu stiu ce Hayabusa si si-a imprastiat creierii pe asfalt sau ca i-a luat BMW lu tasu' si a culcat nu stiu cati pomi la pamant...
Astea sunt argumentele cu care vor veni ei sau daca vorbim de curse legala sunt altele.Ala cu BMW a intrat in public...unu a intrat in SGM la cursa de la Casa Porului...sa nu ami zicem de Dragonul Rosu...
Politia are o gramada de motive sa sa nu ne bage in seama si sa impuna legi si mai aspre.

peter 21-08-07 02:10

pai tocmai asta e chestia.... sa se faca pista...ca sa numai existe astfel de accidente... eu zic ca numarul accidentelor va fi redus daca se va faca o pista..unde toata lumea poate sa-si "incerce" masina...

SEBASTIAN 21-08-07 07:06

Cu tact facem treaba dar sa nu folosim munitia in gol sau sa prindem muste cu tunul ca nu e rentabil si ne descoperim.

George_P. 22-08-07 00:31

Sebastian a zis ca are un plan, ascultati-l ca omu chiar stie ce vorbeste si stie ce vrea, mai multe detalii aflati si pe alte "plaiuri".

SEBASTIAN 22-08-07 08:53

avem in primul rand nevoie de o reuniune a tuturor pasionatilor

Hondarul 22-08-07 23:39

Ganditi-va daca nu cumva faceti mai mult rau cand asociati accidentele cu lumea curselor. Cei care nu mai sunt printre noi din cauza accidentelor erau din strada, dintre noi, din aceasta lume. Nu e oare posibil ca aceasta initiativa sa se reverse asupra noastra si sa aprindem un beculet cuiva care sa zica - VOI sunteti cauza accidentelor?

O conferinta de presa trebuie sa aiba o tema actuala si de interes public sau sa anunte un eveniment, un fenomen sau caz actual, de interes social. Care se vrea a fi tema acestei posibile conferinte?

Ma ofer sa asigur acoperirea in presa a acestei conferinte, pe toate canalele posibile, print, tv, online, dar pentru asta trebuie o tema, ceva de interes larg.

E pacat sa faceti ceva si sa nu aiba nici un efect. Este o chestie care trebuie gandita bine de tot daca vreti sa realizati ceva si sa trageti un semnal de alarma cu rezultate pozitive. Ganditi-va bine ce urmariti.

SEBASTIAN 23-08-07 06:13

Quote:

Originally Posted by Hondarul (Post 1060121)
Ganditi-va daca nu cumva faceti mai mult rau cand asociati accidentele cu lumea curselor. Cei care nu mai sunt printre noi din cauza accidentelor erau din strada, dintre noi, din aceasta lume. Nu e oare posibil ca aceasta initiativa sa se reverse asupra noastra si sa aprindem un beculet cuiva care sa zica - VOI sunteti cauza accidentelor?

O conferinta de presa trebuie sa aiba o tema actuala si de interes public sau sa anunte un eveniment, un fenomen sau caz actual, de interes social. Care se vrea a fi tema acestei posibile conferinte?

Ma ofer sa asigur acoperirea in presa a acestei conferinte, pe toate canalele posibile, print, tv, online, dar pentru asta trebuie o tema, ceva de interes larg.

E pacat sa faceti ceva si sa nu aiba nici un efect. Este o chestie care trebuie gandita bine de tot daca vreti sa realizati ceva si sa trageti un semnal de alarma cu rezultate pozitive. Ganditi-va bine ce urmariti.

Ba da tocmai asta am spus cu alte cuvinte cu cateva posturi inainte.

Kasp3r 29-09-07 11:41

Trebuie sa luati neaparat niste masuri...sa faceti ceva...vedeti bine ca acum chiar unul dintre cei care au fost cu Ideea aceasta...s`a stins aseara...(Micutu) deci va rog sa faceti ceva...

peter 29-09-07 19:50

Asa e...trebuie luate masuri ! nu se mai poate ,romania are nevoie de o pista !

83-FBJ 29-09-07 23:40

Trebuie lucrat la mentalitate, cititi un post anterior de-al lui micutzu (RIP) in care spunea ca toti participantii la trafic sunt de vina pt astfel de evenimente. Din pacate aseara s-a demonstrat total altceva...:(

k4r4 01-10-07 12:23

prea des intalnita mentalitatea: "nu mi se intampla mie"....uite ca se intampla...shi nu se skimba mentalitatea asta decat in momentul in care esti trezit la realitate de ceva care te priveshte direct...asta e partea rea.

Bogdan_ozzy 01-10-07 23:22

R.I.P. Micutzu:(!Oriucm poate cineva se va ocupa si despre asta,dar fara Micutzu:(

vladdaman 02-10-07 02:45

prea multe vorbe au fost aruncate pana acum in vant...ce trebuie sa se mai intample pana cand masurile vor fi luate??
sunt de parere ca oricate s-ar face tot ar exista incidente "izolate", nu trebuie adus in atentia politiei nimic, trebuie sa fim atentionati noi, cand oare o sa invatam ceva din ce vedem??
stau si ma gandesc ca nici o pista special amenajata nu ar face o mare diferenta, pana se ajunge acolo tot o sa fie o continua batalie pe strazi, este greu sa te abtii, chiar foarte indiferent de cat de tare esti constient de ceea ce se poate intampla...in seara asta cand mergeam cu totii am vazut niste manevre care speram sa nu le vad mai ales avand in vedere cele intamplate recent, bai fratilor treziti-va la realitate fiarele astea chiar ne omoara...
as vrea sa fac apel la fiecare individ si sa il rog sa se gandeasca de 2 ori inainte sa calce pedala pana la capat in trafic sau atunci cand nu este sigur pe masina sa stea in banca lui si sa nu se comporte ca si cand ar avea un porsche 0km...impuneti-va niste limite care nu va vor salva doar pe voi ci si pe altii, daca 30% din noi fac asta eu sunt sigur ca nu vom mai avea de condus lumea pe ultimul drum...
ganditi-va bine teribilismul asta e greu de oprit, dar trebuie macar incercat!

CoCaine 03-10-07 02:39

Quote:

Originally Posted by micutzu_mrc (Post 1049428)
Am tot stat si m-am gandit vazand ca in ultimul timp mor o gramada dintre noi TXA,GAM ....

Ciudata exprimare..
Scuze ca ma bag asa in acest topic,dar avand in vedere ce pierdere a avut recent lumea curselor cred ca a sosit timpul pentru ceva serios..
Oare daca se trag niste sfori nu se pot obtine niste fonduri?Ganditi-va ca pentru inceput e buna si o pista de placi (ca pe aeroporturi) care nu se compara la pret cu asfaltul (1mil Euro / km)..Cu putin noroc poate se gaseste un teren aflat in apropierea unor stalpi de inalta tensiune,care este ca pret mult sub nivelul pietei..iar ca amplasare,chiar daca e la cativa km distanta de Bucuresti,sunt sigur ca lumea va merge... (chiar si 100 de km sunt relativ putini)
E doar o idee,nu cunosc toate aspectele,dar trebuiesc gasite niste solutii cat de repede..
:rolleyes2

peter 03-10-07 12:26

trebuie gandit cat mai bine....

sa spunem ce avem de spus..pe orice post..de televiziune...radio etc..

daca aveti cunostinte pe la televiziuni..radio....sa anuntati...

TREBUIE FACUT CEVA !

SEBASTIAN 03-10-07 14:36

Vom depune diligentele pt un mioting de protest si cerere de pista.

SquadSoryn 03-10-07 15:34

Eu stau pe langa Bucuresti, mai exact Cornetu la 15 km...aici sunt mai ieftine terenuri de care se referea CoCaie...acuma nush...am dat si io o parere...ar fi bine daca ne-ar ajuta poilitia in privinta asta, sau vreo institutie publica...

Bebe4ever 03-10-07 15:56

Parerea mea este ca inainte de toate trebuie spus tot ce e de spus. Autoritatile ar trebui informate asupra doleantelor... ar trebui sa inteleaga ca nu prea au de ales si ca ar fi mult mai bine daca ar exista un loc special amenajat. Teama de expimare ar trebui sa dispara si cel mai important este sa fim uniti. Nu zic ca este usor de realizat dar nici nu este imposibil. Totul este sa stim ce vrem si sa ne expunem punctele de vedere clar si la obiect.

DaNuTzU' 03-10-07 16:49

Quote:

Originally Posted by SEBASTIAN (Post 1131018)

hai sa facem ca mitingul sa se desfasoare in mai multe orase din tara! in aceasi zi eu o sa vb cu baietii din cj care sigur sunt de acord...mai ales ca facem asta pt noi si mai mult de atat realizam unul din planurile lui Micutzu'!

peakhy2906 03-10-07 17:12

salut , nu prea am postat mare lucru pe aici dar la curse si de curse am parte mereu , sunt multe persoane printre care si eu am avut de suferit in urma acestei ingradiri , evenimente rutiere neplacute datorita inculturii si mai ales " barbatiei " unor mucosi , pacat de toti oamenii buni care se duc in cer pt ceea ce cred si pakt k nu se face nimik de atatia ani ! Va sustin intru totul si sper sa se reglementeze ceva , postati pe forum si pe site data si toate detaliile si vom fi kt mai multi la miting , la conferinta peste tot ! Succes si sa dea d-zeu sa nu mai se intample nenorociri , odihniti-va in pace frati ai vitezei :-(

slip 03-10-07 20:12

Quote:

Originally Posted by SEBASTIAN (Post 1131018)

Avem nevoie sa ni se acorde in primul rand atentie.. pentru ca am fost si suntem luati de fraieri...
Cei care trebuie sa acorde atentie .. nu realizeaza cati suntem si ce ne dorim..
Au impresia ca suntem doar niste teribilisti care vrem sa ne facem de cap..
Si nu ma mira faptul asta..atata timp cat traim in Romania iar gandirea a ramas la fel ca si inainte de 89....

In fine.. Old School Motorsport va sustine in tot ceea ce se numeste "Miscare automobilistica" !!! Si vom fi la manifestari fara comentarii...

Cu respect...

Sindrom 03-10-07 23:52

da ai dreptate....io azi era s-o patesc urat...pe trecerea de pietoni trec pe verde si aud niste frane....ma opresc si la 20 cm de mine trece unu cu o supernova cu 40 maxim 50 km (o viteza la care in cazul unui contanct intre mine si masina nu cred ca mai postam aici) pe rosu prin toata intersectie moghioros.....eu zic ca acestia sunt teribilistii....cei care si-au luat permisele pe bani...si fac asemenea inconstiente...
Trebuie facuta deosebirea foarte clar ca altfel se interpreteaza

Xel'Naga 04-10-07 01:23

un articol gasit pe net ... http://www.desteptarea.ro/articol_10559.shtml ... :idea: :arrow:

All times are GMT +2. The time now is 20:14.

- Copyright 2026 4Tuning