![]() |
Cumpar URS
Cumpar Bmw 316 , 318, 320...in stare buna de functionare, inmatriculat, nu ma intereseaza dotari doar sa mearga si sa arate bine. Ofer 3500 euro sau combinatie cu un Opel Astra F:
https://forum.4tuning.ro/191-bazar-auto-masini/32414-vand-opel-astra.html |
Re: Cumpar URS
up....si mai nou sa fie pana in 3000 euro fara combinatie pt ca am vandut masina:) nu ma intereseaza dotari, sa fie inmatriculat si sa fie drept la serii
|
3 Attachment(s)
te intereseaza? este 325i 170cp
|
cati bani ?
|
nimic?:((.......
|
Quote:
|
o frate e 3500 :( n`am atata sorry..oricum bafta la vanzare
|
pai u ai scris cu mana ta 3500 ca oferi.mai aes ca ursul asta are motorul original deci fara probleme cu actele si jantele care fac o gramada si scaune recaro eu zic ca e o baza f buna.
|
Quote:
|
Quote:
Hai fratilor nu-mi zice k nu aveti nici un urs la 3000 euro k nu cred.... nu toti ursii merita peste 3500E :) deci.......:-P |
multzam B-XX-NOX ca ma susti:))))) of Doamne ce bataie de cap e si cu urseii astia...
In lista de " request" mai adaug " cumar si calibra inmatr pana in 3000 euro:) of.... |
Quote:
|
hmm...dar nu gasesc acte macar? ca asa pot aduce unu din afara si sa fac recarosare...ce zici ?
|
Quote:
deci nu ai sanse cu asa ceva.. din pacate |
atunci semnez petitia din semnatura ta:)
|
mai adaug: vectra de la 1.6 in sus si fiat brava neinmatriculat...astept oferte:)
|
intra pe id`u meu ca poate iti dau un ursulet model 91, 316 alb frumos foc si roti de neam prost pe el :)) ps. are motor de pisicutza ( inmatriculat)
id: unqsapro18 |
ai PM!.....
|
Quote:
poate vi sa`l vezi in seara asta, pret super, piele, e mai bine sa vi sa`l vezi |
momentan nu am bani, am doar o astra la schimb !
|
325 in acte.....3000 euro........inmatriculat ro
|
1 Attachment(s)
daca te intereseaza vorbim mai multe detalii pe mess la [email protected] ... te incadrezi si cu bani ;)
|
repet, momentan nu am decat o astra la schimb. Thread`ul era din 2007 cand eram croit pe urs....
|
se poate inchide, anuntul era din 2007....
|
| All times are GMT +2. The time now is 03:50. |
- Copyright 2026 4Tuning