Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Botosani (https://forum.4tuning.ro/107-botosani.html)
-   -   Care sunt cele mai tari tobe??? (https://forum.4tuning.ro/107-botosani/48706-tari-tobe.html)

Wilgax 14-08-07 12:40

Care sunt cele mai tari tobe???

Eu daca stau bine sa ma gandesc,cele mai tari tobe sunt prototipurile........Am avut si noi asa ceva vara trecuta pe un BMW din Polonia (KN25341),unii dintre voi poate il stiti........a fost la o intrunire tuning in poligon acum cateva luni in urma...alea sunt mai tari si decat Remus.:twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Wilgax 14-08-07 18:01

Re: Care sunt cele mai tari tobe???

3 Attachment(s)
cateva fotografii cu tobele de care va zic si masina.......

energy52ro 15-08-07 03:25

"Tari" la ce te referi?..La performante sau la sunet?
Ca performante cele mai bune sunt Supersprint.Bineinteles ca aceasta calitate vine si cu un pret.....

Wilgax 16-08-07 10:03

Nu nu nu.......ma refer k si sonorizare.Nu ma refeream la putere ci la zgomot.

oliver 18-08-07 02:03

Quote:

Originally Posted by Wilgax (Post 1046114)
Eu daca stau bine sa ma gandesc,cele mai tari tobe sunt prototipurile........Am avut si noi asa ceva vara trecuta pe un BMW din Polonia (KN25341),unii dintre voi poate il stiti........a fost la o intrunire tuning in poligon acum cateva luni in urma...alea sunt mai tari si decat Remus.:twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

cu siguranta il stim .. vrei sa vezi filme cu tine si cu Sandu ce ati facut ?:)poate vrei sa te lauzi :P

yo_Vlad2002 21-08-07 23:53

poi acuma la sunet merg si tobele Remus, Sebring, Borla, dar probabil cum zicetzi voi KN25341 e cel mai zgomotos...;)

Wilgax 23-08-07 22:38

are careva dintre voi are poze sau filme cu masina?????k sigur au mai fost baieti dintre voi care au fost la intrunire.......aveti????eu nu prea am.....:oops: :oops: :oops: :oops:

Wilgax 23-08-07 22:39

auzi Oliver.....daca ai filme te rog sa mi le dai si mie...pune-le pe pagina sa la iau si eu to rog mult de tot..........:lol: :lol: :lol:

Wilgax 30-08-07 14:10

pune omule niste filme si niste poze cu KN............dak tot ziceai k vrei sa le vad.pune niste filme mai degraba sa vada tot romanul ce-nseamna cu adevarat tobe constuite special pt BMW.....:evil: :evil: :evil:

maD_angel 30-08-07 17:09

Quote:

Originally Posted by Wilgax (Post 1072862)
pune omule niste filme si niste poze cu KN............dak tot ziceai k vrei sa le vad.pune niste filme mai degraba sa vada tot romanul ce-nseamna cu adevarat tobe constuite special pt BMW.....:evil: :evil: :evil:

Oliver zice multe... O sa pun eu un filmultet din poligon...cand au fost si baietii din suceava...dar m'ai lucrez ceva la el.:dance:

Wilgax 30-08-07 17:17

si cam cat mai ai de lucrat la el?????

Wilgax 30-08-07 17:44

am gasit un filmulet care va arata cam cum se auzeau tobele de pe KN si sa nu ziceti k nu se aude....bine cu exceptia faptului k asta n-are toba deloc.dar exact asa se auzea si KN-ul:

https://www.youtube.com/watch?v=poP2GuO62bo

vizionare placuta si....la mai multi decibeli in toba!!!!!!!:evil: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Wilgax 01-09-07 23:55

KN fratilor a fost la viata ei masina tare.dc spun asta?Pt k ea knd a fost adusa din polonia avea pachet M3 adik motor de 3200cmc cu 321 de cai.Pacat k matoru a fost crapat in 2 de binecunoscutul nostru tovaras Vijaie,dupa care i-au pus motor de 2.5.oricum a avut cele mai tari tobe...aku am auzit k tobele alea is pe undeva pe la Ipotesti cu tot cu masina....si nebunul ala nu vrea sa le dea.da care le-ar da asta e intrebarea??????:twisted: :twisted: :twisted: :?: :?:

kiddo 16-09-07 12:40

3 Attachment(s)
cateva poze de cu tobe:peace:

Wilgax 16-09-07 13:03

da puneti si voi niste filmulete frate misto.........care din voi s-a laudat k face un filmulet de la intrunirea din poligon....frate da mult iti mai ia sa-l faci!!!!Pune-l si u acolo sa vada tot romanu ce-nseamna PURE SOUND!!!!!;) ;) ;)

kiddo 16-09-07 15:41

mad_angel spunea ca face filmuletu

Wilgax 16-09-07 15:44

Bai Mad_Angel si cat mai ai de lucrat la filmulet????eo unu vreau sa-l vad....totusi.........il termini sau nu????:???: :???: :???:

gigcutzu 21-10-09 22:39

Tuba finala Hartge, serpisori Hartge, legate intre ele cu o teava goala de 70..si la astea se adauga un m20b25 in stare foarte buna...eu consider ca masina mea se aude destul de tare :)
https://www.youtube.com/watch?v=zL41M...eature=related

agentulsecret3 21-10-09 22:56

4 Attachment(s)
un motor de 2.5 4 in linie serpisori polisati..traseu de 65mm cu o toba noname am eu care urla destul de tare

Wilgax 22-10-09 12:03

mda.........se prezinta bine ursu la sound si mai ales la burn.

frumoasa toba de pe porsche......de aia tip japoneza(sau de aia e chiar).

All times are GMT +2. The time now is 21:22.

- Copyright 2026 4Tuning