![]() |
ce telefon este cel mai bun?
vreau sa stiu si eu care credeti ca e mai bun?dar ca firma nu neaparat model
|
ce`i ala teleton ??? :D .. i oam nokia .. si am avut numa nokia .. dar nimi cu motorola nu mi`e rushine .. motorola are cele mai bune comunicatzii sau receivere .. vezi statzii si restu .. dar la telefoane .. hmmzz asa s`asa :)
|
Clar fixul este cel mai bun.... nu se termina niciodata bateria, nu te iradiaza cand vorbesti la el.... :lol:
|
Sustin cele spuse de marele guru Psycho :lol: Motorola a fost telefonul care m-a tinut cel mai mult, care si-a luat (de la mine) cea mai multa forja. Damn, nici nu i se mai vad tastele :lol:
Mai nou am Nokia 6230. Multumit, n-am nimic de obiectat. O sa va spun peste 2, 3 saptamani daca isi merita banii :wink: |
Re:
Quote:
|
Fara nici o caterinca Nokia e cel mai bun ... de-a lungul timpului am avut mai multe tipuri de telefoane dar Nokia mi se par cele mai echilibrate telefoane din toate punctele de vedere ! :)
|
Re:
Quote:
|
clar nokia! e cel mai bun... cat despre modelele mai noi .... la nokia se dezvolta cu totul alte functii: cea de TELELFON ramane undeva pe locul 2,3. eu una sunt extrem de multumita de telefonul meu (6230) de care nu prea am avut grija si acum imi pare rau (l-am zgariat).In rest ... parerea mea proprie si personala...nokia -the best!
|
PS : BlueEyes was writting :P
|
NOKIA RULZZZ 6230i, 6260, etc.
Motorola la telefonie mobila - > :lemon: |
mie imi place MOTOROLA :D
|
Aproape toate telefoanele pe care le-am avut au fost Nokia, asa ca am votat Nokia (firma cu experienta in domeniul tel mobile)
|
NOKIA???? (pe primul loc?)... E adevarat ca sunt niste telefoane bune si rezistente dar nu CELE mai bune! Nokia au intrat foarte bine pe piata cu un numar extins de modele (si pt diverse categorii de oameni)... Mie nu-mi plac telefoanele de la Nokia ca toate seamna intre ele... si meniu si tot! Sa le mai schimbe si ei ca sunt oameni carora le place schimbarea (ce-i drept m-a impresionat ala cu rotita in loc de cifre (old fashion)... ala e ceva nou)...
Din pct meu de vdr cele mai bune telefoane sunt cele de la sony-ericsson!! Eu am avut 3 sny-erc si am fost foarte multumit de ele (1 dintre ele il mai am, dar nu-l mai folosesc <daca vrea cineva sa cumpere un t68i in stare ireprosabila sa-mi dea un pm :):) > ). Motorola au meniu cam greoi... |
pana acum,eu am avut numai nokia(vreo 6 cred).dar am prieteni kre au si alte marci,siemens,motorola,samsung..si iam auzit k se cam vaita d ele..au rez` proasta,meniu limitat,etc..eu am un 6260 si sunt f multumita d el!my smart phone :P
|
Re:
Quote:
Anyway, concluzie: NOKIA RULLZ ! :peace: |
am avut din toate marcile cel putin cate un model. nokia era cel mai tare producator pana acum vreun an jumate de cand tot incearca sa revina pe primul loc (sa depaseasca samsung.. cel putin la vanzari). motorola au meniuri cam idioate, majoritatea au semnal slabut si calitatea transmisiei/receptiei la fel.
eu acum probabil ca mi-as lua ori un samsung ori un siemens (defapt siemens si am). samsung sunt foarte frumoase, au meniuri foarte misto, ecrane foarte bune, sonerii polifonice la fel, primesti la majoritatea cate 2 baterii, semnal bun, calitate de sunet buna... cam tot ce trebuie! siemens sunt foarte robuste (se vede ca sunt nemtesti), au meniu foarte usor dupa ce te obisnuiesti (bineinteles vorbesc de cele noi), calitate de sunet foarte buna, baterii foarte bune, semnal foarte bun... |
ps. ca tot veni vorba am si un nokia care nu prea este pe gustul meu dar am vazut ca multora le place...
http://www.phoenix-gsm.ro/magazin/as...swivelling.jpg 6260 nou, 11 milioane - 0723 594 690 |
da clar nokia rullz si cu asta am incheiat orice fel de discutie !
|
Quote:
Am votat tot Nokia pt ca este cel mai \"comun\" telefon! :lol: |
nokia 6230i iz da` best.
|
Teddy, nokia e pe locul 1 la vanzari de mult timp... de chinuit se chinuie sa treaca din nou de 4o% din totalul vanzarilor mondiale :wink:
Sony-Erricsomn nu au semnal si la unele dispar chestii din meniu :shock: Motorola sunt de copii, Siemens la fel, Sagem nu mai spun. Nec sunt bune dar tot slabute la meniu. Samsung sunt cei mai avansati dar si scumpi. Insa tot pe Nokia mi-as da ultimul leu (greu) |
de fiecare data am ramas placut surprins de telefoanele NOKIA, am avut multe telefoane pana in prezent (ma plictisesc foarte repede de ele), Siemens la fel dar le scade foarte repede pretul si iesi in pierdere..... si cele de la Samsung mi-au placut foarte foarte mult, dar de ele este doar design-ul, functionalitate destul de buna dar la capitolul baterie :evil: extraordinar de prost!
in concluzie: STICK TO NOKIA 8) |
se stie clar ca pe plan mondial Nokia domina urmata de Samsung care in ultimii ani a avut o urcare uriasa!!!
|
Re:
Quote:
intr-adevar samsung au avut urcari miraculoase dar mai au multe de invatat! |
am spus plan mondial....ca daca e sa gandim asa in Koreea domuna Samsung , in Romania domina Nokia. in Suedia domina Nokia si tot asa!!!
cat despre samsung este adevarat ca mai au de invatzat..cred ca au gresit ca s`au aruncat asa de repede de la telefoane gen A800 la unele ca D410 sau altele de top dar in acelasi timp cred ca si`au demonstrat nivelul tehnolgic si calitatea finisajelor prin faptul ca ultimul venit in familia Samsunt , D500 , a luat premiul pt cel mai bun telefon din lume!! :) |
Eu zic sa nu uitam cand mai toate samsung-urile cu, camera se vedeau super bine in 65k culori iar Nokia avea camera cu 4096 culori. :wink: Nokia a inceput sa aibe iar un design mai atragator dar totusi fata de Samsung mi se pare mai slab.
|
AM 6230 DE 7 LUNI SI POT SA SPUN CA SUNT F MULTZUMIT DE EL...BATERIA TZINE BINE,POZELE LE FACE BINE PTR 65K CULORI SEMNALUL ESTE BUN LA FEL CA SI RECEPTIA...UNUL DINTRE CELE MAI COMPLETE TEL....SINGURA OBIECTZIE...DISPLEIUL CAM MIC IN REST CRED CA ESTE CEL MAI REUSIT SI NU ZIC ASTA PTR CA-L AM EU ....ESTE PRIMUL MEU NOKIA
|
dap... nokia rules :D mai ales 7610... si printro coincidenta bizara, am unul de vanzare :D interesati?
|
la ce pret??nou ?
|
Re:
Quote:
|
Re: ce telefon este cel mai bun?
nokia este nokia!!!!!!!!!!!
|
nu se compara cu nici un telefon nokia
|
Nokia clar cele mai bune telefoane ..ca soft,design,pret. etc. Am si eu un 3220, sunt multumit de el, pozele si filmarile le face destul de bine ptr 65000 culori.. nokia rules ! :)
|
varful de gama de la nokia - cam recorder-ul N93..3,2 mpx..zoom optic 3x..
mai e pana apare si la noi :) |
Sharp v904...vs....Nokia N93 (si N92 e tare de tot,dar ultimul aparut e N93...plm)
Astea sunt cele mai tari telefoane la ora actuala...pe piata...in Ro...cred eu..:) In Coreea de sud si in Japonia se poarta numai de la 5 mpx in sus...:lol:...acolo telefoane adevarate....:D Parerea mea e ca cea mai tare firma e Sharp... Aveam in 2003 un Sharp j-sh 53 de 1.1 mpx,card SD,mp3-player,video recording...si multe altele...care la vremea aia erau vise...:D...avea si un ecran super tare de 2.5 inch..:|...era tare de tot...:D |
Sony Ericsson face cele mai bune telefoane raport calitate pret!W800 > N90 raport calitate pret!(un simplu exemplu)
|
NOKIA :P ... :)
am acuma un 90` shi un 63` ... :) deci rup telefoanele :) ... 63` telefon de oameni serioshi ...cel mai TARE telefon(shi practic vorbind) azi l`am scapat la 60` km/ h shi nu a avut nici p` draq... a sarit bateria..atata :) ..in rest ... ;) .... :shock: NOKIA RULZ :) |
cel mai bun e ala care ti-l permiti! eu unu am si nokia si sony eric...am avut si siemens(2)... nokia mi se pare cel mai beton din toate punctele( meniu f usor,,,baterie buna....rezistent la de toate aproape...) votat NOKIA!
|
Mentalitatea de turma:)
|
Nu ajunge ca este subtire si tare de tot....mai are si optiunile astea.....:|
http://www.gsmarena.com/vk_mobile_vk2200-1512.php |
| All times are GMT +2. The time now is 17:46. |
- Copyright 2026 4Tuning