Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Tot ceea ce nu poate fi incadrat (https://forum.4tuning.ro/32-poate-incadrat.html)
-   -   Baieti Buni .... un nou serial (https://forum.4tuning.ro/32-poate-incadrat/4834-baieti-buni-serial.html)

madfish 20-04-05 12:24

Baieti Buni .... un nou serial

din spotul publicitar am vazut ca are potentzial serialu .... crime , curse :twisted: :twisted: :twisted: , droguri, bitchez, si cel mai important lucru ... e romanesc :lol:
Duminica la 21:30 primu episod.
Enjoy

Evo007 20-04-05 17:23

Da mha am vazut si yo secvente si am ramas :shock:
Mai ales ca pare kalumea asa la prima vdere si filmu e ..roman cum ai zis tu.............Dabiaastept sa incepaa .............. pana acuma nu am urmarit nici un serial roman :D

ZerO_CooL 20-04-05 19:55

Si eu astept sa inceapa filmul. Vedeti ca mai e un topic legat de acest serial: https://www.4tuning.ro/forum/viewtopic.php?t=6856

IS 18 BOG 20-04-05 20:57

\"... fugi fugi vin baieti buni ... \" pe fundal am auzit melodia de la La Familia .. pare interesant .. sper sa fie ceva diferit fata de prostiile gen LaBloc .... sau alte seriale romanesti aparute dupa '90 ....

Toto - BOD 20-04-05 23:25

Re:

Quote:

Originally Posted by \"IS 18 BOG\"
\"... fugi fugi vin baieti buni ... \" pe fundal am auzit melodia de la La Familia .. pare interesant .. sper sa fie ceva diferit fata de prostiile gen LaBloc .... sau alte seriale romanesti aparute dupa '90 ....

DAAA! si eu sper sa fie ceva diferit de aberatiile de seriale \"La Bloc\" , \"Trasniti in Nato\", etc!
Oricum spotu publicitar la Baieti Buni e marfa... sa vedem cum e filmul!

Gabi 20-04-05 23:38

Re:

Quote:

\"... fugi fugi vin baieti buni ... \" pe fundal am auzit melodia de la La Familia .. pare interesant ..

La Familia ? Poate-ai vrut sa spui B.U.G. :wink:

B.U.G. Mafia - Strazile

Quote:

sper sa fie ceva diferit fata de prostiile gen LaBloc .... sau alte seriale romanesti aparute dupa '90 ....

Reclamele difuzate pana acum la TV arata cu totul altfel decat cele pentru LaBloc, + ca \"distributia\" este mult mai buna. \"Actorii\" (fie ei debutanti sau nu) sunt mult mai cunoscuti (Kabral, F. Calinescu, Stefan Banica Jr., etc.) si nu cred ca au decis sa toarne un serial ca sa se maimutareasca cum facea F. Calinescu la emisiunea aia stupida de la ProTV.

24 aprilie, 21:45 (parca).

Ramane de vazut!

IS 18 BOG 21-04-05 07:08

da ai dreptate ma scuzi ...... din greseala am scris La Familia in loc de B(L)UG Mafia :P .....

Psycho 21-04-05 12:58

am vazut acolo bmw`ul lui Kemal .. poate intra pe forum si ne explica , cum sta treaba :) ... KML ... ashteptam veshti d la tine :)) .. te`am vazut in spoooot :)

alex_maxx 21-04-05 15:10

...sper sa se ridice la nivelul asteptarilor :D

B|shOp-VR6 21-04-05 15:43

Inclin sa ma indoiesc ca era KMLul.. oricum VYP-ul era sigur :D

Psycho 21-04-05 15:43

Re:

Quote:

Originally Posted by \"alex_maxx\"
...sper sa se ridice la nivelul asteptarilor :D

io unu sper k da .. va fii singuru film pe care il voi ashtepta :) cred daca e cum arata in promo :)

ZerO_CooL 22-04-05 08:27

Re:

Quote:

Originally Posted by \"B|shOp-VR6\"
Inclin sa ma indoiesc ca era KMLul.. oricum VYP-ul era sigur :D

Era si KML-ul.

EvLSant0S 22-04-05 09:14

+ uex /. rus

Psycho 22-04-05 12:36

Re:

Quote:

Originally Posted by \"EvLSant0S\"
+ uex /. rus

detalii :) ce se face .. io l`am vazut pe kemal facand cerculetze .. mi se pare

B|shOp-VR6 22-04-05 12:56

BMW-ul visiniu era UEX.. M3-ul care a castigat in pta Constitutiei.. iar langa el, era VYP.

needBrain 23-04-05 22:07

abia astept sa-l vad pe cabral in actiune :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

madfish 23-04-05 22:12

Cica joaka si Cosmina ... in rol negativ. Arrrrrrrrrrrrrr poate da cu biciu` :lol:

needBrain 23-04-05 22:20

pai o sa-i dea cu \"biciu\" cabral peste :censored: :roll:

ZerO_CooL 24-04-05 08:58

Re:

Quote:

Originally Posted by \"B|shOp-VR6\"
BMW-ul visiniu era UEX.. M3-ul care a castigat in pta Constitutiei.. iar langa el, era VYP.

Scuza-ma ca te corectez, dar UEX-ul este M5.

B|shOp-VR6 24-04-05 12:04

Dap, M5, My fault

EvLSant0S 24-04-05 13:05

my bad ma :P

so.. diseara...
marea cursa...
UEX vs VYP

ma intreb cine castiga :)) stiu cine ..
chiar.. in film .. vyp il baga in bordura pe UEX ? ca de obicei asa face...
si .. filmu se vrea real nu ?
special effects .. uex prin boscheti :)

Toto - BOD 24-04-05 21:11

e interesant filmul... fata de celelalte romanesti :) :lol: (care celelalte?)

teddy 24-04-05 22:06

actori buni, restul mediocru... mai degraba ma uit la numai iubirea :lol: :lol: :lol:

madfish 24-04-05 22:08

dap, primu episod a fost frumos. De un serial d`asta aveam noi nevoie. O impresie buna mi-a lasat stilu de filmare ... cu schimbarea de cadre ...

EvLSant0S 24-04-05 22:15

misto
fatza de celelalte e chiar .. frumos ..
limbajul.... nici un MM nici un PM .. nimc
americanii-s cu FUCK SUCK LICK DICK in gura.. astia
CACAT .....
ma asteptam sa....
sau in viata din \"strada\" asa se vb ? =))
vyp/uex doar ptr generic ?
sa vedeti cat de haios o sa fie cand probabil intr-unul din episoade o sa se vb despre curse ilegale =)) sa vedeti acolo ce o sa abereze
:))
geanta cu mii de para in ea pusa la bataie intr-o infernala cursa =))
doamne... ce-o sa mai rad
si la fel..
or sa puna la start un golf4 cu un m5 =)) ce`o sa ne mai clantzane dintii de frica/emotie.. atat de stransa va fi cursa..
chiar nu stim cine va castiga =))

Psycho 24-04-05 22:59

mie unu mi`a placut chiar .... dacia de la sf a fost penala rau faar ushi fara nimik ... dar , cu statzie pe ea .. si era a lu` sor`sa :) ... merge .. mie`mi place filmu ...

teddy 24-04-05 23:04

calinescu e criminal si dragos bucur cand era interogat de cabral si canta... m-a omorat!!! :lol: :lol: :lol:
ciupanezu' chiar nu e penal, e un fel de mafiot rus tampit... cu personalitate :lol: omu ii suge tocurile lu cosmina :lol:
bine ca a murit \"rotula\" ca e unul dintre cei mai antipatici actori romani!

Toto - BOD 24-04-05 23:14

da... da... da... este o copie dupa filmele politiste americane... E ok! Daca rezolva problema cu sunetul e si mai bine (probabil echipamentele lor sunt de vina).

Psycho 24-04-05 23:38

Re:

Quote:

Originally Posted by \"teddy\"
calinescu e criminal si dragos bucur cand era interogat de cabral si canta... m-a omorat!!! :lol: :lol: :lol:
ciupanezu' chiar nu e penal, e un fel de mafiot rus tampit... cu personalitate :lol: omu ii suge tocurile lu cosmina :lol:
bine ca a murit \"rotula\" ca e unul dintre cei mai antipatici actori romani!

da a fost super tare cand canta .. io unu ashtept cu nerabdare episodul : Curse Illegale si milioanele de dolari \" :)

NSL_Doru 25-04-05 00:52

Mie personal mi-a creat o impresie buna acest prim episod pentru un serial romanesc .... Montajul e foarte bine realizat iar actorii au cat de cat clasa.Sper sa ii vedem si pe baieti la treaba :wink: apropo ... www.baietibuni.ro

COObra 25-04-05 07:14

el e tom.....asta e jerry......IESI AFARA :mrhappy: :mrhappy:
imi place ca are umor dala rapid si sec ....ca m-am saturat de \"la bloc\"
mie mi s-a parut foarte promitator. chiar si banica. se vede ca a avut de la cine sa invete (tasu'). pacat totusi ca nu au lasat sa isi faca treaba doar actorii si au trebuit sa-l inventeze si pe domnul \"balan\" care bea cafea neagra.

GolfuletzS 25-04-05 08:40

a fost super mishto primul episod :D ai draq la reportaje au folosit microfon PRO tV:D \"Pubilictte ascunsa\" :twisted: :D

snow_nlove 25-04-05 08:44

mi-a placut cum arata dacia lui la sfarsit tare :lol: :lol: :lol:

Psycho 25-04-05 09:00

1 Attachment(s)
baietzi buni :)

Diutza_1510 25-04-05 09:06

si mie mi s-a parut k bine facut, pacat de sunet, fiindk in ciuda faptului k e mai bun k in alte filme romanesti, tot mai e ceva pana sa ajunga la niv celui din filmele straine... din pacate nu am apucat sa vad episodul pana la sf ( k de, dupa 2 zile de nesomn si un bairam pana la 6 dimineatza, m-au lasat fortele), dar sper sa apara pe net... :D

RaveBoy 25-04-05 11:40

a fost dragut dar este o copie fidela dupa filmele americane .... cei 2 politisti care nu se inteleg dar daca pleaca unu in misiune celalalt devine sentimental ..... sefu care e tot timpu suparat ... dar sa vedem episodul cu masini :D

RoSonic 25-04-05 11:44

\"Anton Marcu, dar sa nu va prind cu gluma cu betonu\" :lol: :lol:

ce nume la caterinca au ales astia :lol:

Gabi 25-04-05 11:57

A nice one ! MIE MI-A PLACUT!!!

EvLSant0S 25-04-05 12:14

Re:

Quote:

Originally Posted by \"RoSonic\"
\"Anton Marcu, dar sa nu va prind cu gluma cu betonu\" :lol: :lol:

ce nume la caterinca au ales astia :lol:

hmmm
eu n-am inteles faza asta..
luminati-ma plz , de unu pe nume Marcu nu faceai misto ca-ti trage-n cur cu arcu ? unde apare betonu in toata treaba asta ? :P

RoSonic 25-04-05 12:17

Santos... ia vezi tu .. ce rimeaza cu Anton :D

All times are GMT +2. The time now is 22:28.

- Copyright 2026 4Tuning