![]() |
Ce facem de 1 mai ?
Cred ca ar trebui sa incepem sa ne gandim unde mergem de 1 Mai...Adik se stie k la mare...dar in ce statiune :D :x :x :x
|
Hei, prietene, vezi k pe 1 mai e programata etapa legal racing la MAREEEEEE :twisted: . Deci...ne vedem acolo :wink:
|
Avand in vedere ca 1 Mai va cadea sambata, eu mi-am propus sa mer de joi, 29 aprilie - 02 mai. Cred ca asta e cea mai reusita solutie! Voi cum v-ati gandit?
|
Pai cursele de 1 mai se vor organiza cred ca anul trecut ( :x cand eu nu am putut sa vin ptr ca am fost plecat la Timisoara sa imi schimb motorul :twisted: )
Anul asta cred ca se vor organiza tot intre Venus si Saturn ... oricum .. am sa fiu si eu pe acolo ... Daca vedetzi o masina rosie umflata si super \"SUPARATA\" sa stitzi ca este SAD'u ... :lol: :lol: :lol: P.S. : SAD = Suparat ... :lol: Just kidding ! |
Eu nu stiu inca..poate imi iau si eu permisul pana pe 1 mai..! :wink:
|
Daca iti iei permisu iti dau eu masina, lol!!!
|
Eu sunt de acord cu URSU ! :wink:
|
problema e k unii au carnet de aproape un an si n-au masini..sa mearga si ei pe undeva.....asta e.....ADIK EUUUUUUU!!!!!!!!
|
:lol: :lol: :lol: ray ma gazduiesti la tine daca vin pe 1 mai ??? :?
|
Fireburn ma bucur ca esti de acord cu URSU da cu cine te duci????
|
Iar eu sunt de acord cu voi! :)
|
Pai mai e pana pe 1 mai...gasesc eu pe cineva care sa ma ia..oricum bag si eu benzina..nu merg pe mocca..stai linistit..si pana pe 10 iulie..poate o sa am si eu masina..ca permis o sa am sigur.. :wink:
|
Quote:
Nu e nici o pro .. mai am un apartament unde potzi sa stai ... :lol: BTW .. te-ai interesat de ce te-am rugat ? Adica daca merge Powerchipul de la C20LET bagat pe calculatorul de C20Xe ? Turbina este manuala , intra de la 3000 rot/min ... Sau trebuie sa ii bag ptr C20XE daca turbina e manuala si nu comunica cu calculatorul ? |
:lol: :lol: :lol: ok ...ray..merci .nam fost niciodata la mre..cred ca ar fi cazul :twisted: 8) ceti mai facer masina..am intrebat in legatura cu cipul ..si cu calculatorulltau..
sio trebuie mai multe modificate.. |
X-Ray-Eyes sa aduci si u skyline-ul si supra (jucariile) de 1 mai plzzzz ! pe bune :P te rog
|
Schimbare de plan:
01-04 mai la mare. Cazare in Mangalia la hotel, distractie in Vama Veche. Voi veni si in Mamaia pentru ca se va organiza o petrecer neoficiala moto! Voi merge cu motocicleta si cu posibila mea sotie. iar acolo ma voi intalni cu O MULTIME de prieteni/prietene! |
MERGEM LA MAREEEEEEEEE :D:D:D
va provoc la 100m valuri ! :D |
Noi baie si femeile topless...
:wink: |
dmeah... yo nu cred ca o sa vin la mare de 1 mai :(
|
Quote:
p.s. Facem pe bani? :D nu te tine :twisted: :P |
MA TZINE CA AM FACUT inot de la 4 ani si POLO 3 ani LA C.S.S.6 !
aaaaaaaa ???!? ce zici ?!? :twisted: |
eu imi iau un ski jet si ma dau cu voi cat vreti si pe orice suma :lol: sa vad acum care mai vine...ca la inot..nu stiu decat stilul \" toporului\"... adica direct la fund :twisted:
|
hmm..bucurestenii...cum facem ? plecam de vineri dupamiaza de aici sa ajungem pe seara in ct ? trebuie sa incepem sa ne organizam ..si cu cazarea si cu plecatu ca se aproprie 1 mai.
|
Nene, eu merg sigur... Cu masina proprie. Dar vreau sa stau vreo 2-3 zile, ca tot e 1 mai...
Asa ca... Spuneti cum sa facem. |
hai mai sa org cineva... daca... mi se mai intampla... cum a fo` la tm.. cre` ca ma sinucid... , asa eu zic asa... SUNT o gramada ... cu masini care au nevoie sa se combine cu altii la gaz si invers... da? hai sa facem un topic sa macar aici... sa vedem care cu care merge... si despre cati bani e vorba
|
de mers stai linistit ca o sa mearga cel putin trei sferturi din cei care au venit pana acum...si ca si anu trecut o sa mai vina si de pe drum si din constanta..(ma refer la cei care nu stiu deja).
eu propun sa plecam de vineri la pranz sau dupa-masa...si duminica seara sa ne intoarcem... |
Quote:
|
haha sji fetele din craiova vin la raliu ... ne vedem in cta :)) pe 2:) hahaha
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:51. |
- Copyright 2026 4Tuning