Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Generalitati tuning (https://forum.4tuning.ro/23-generalitati-tuning.html)
-   -   Probleme Angel Eyes ? (https://forum.4tuning.ro/23-generalitati-tuning/48284-probleme-angel-eyes.html)

UrsarescuBogdan 09-08-07 02:33

Probleme Angel Eyes ?

Salut

Vreau sa-mi pun Angel Eyes pe masina. Din ce am inteles se desface farul si apoi se lipeste la loc.
Vreau sa intreb , dintre cei care au deja asa ceva de macar un an, ati avut probleme cu ele - gen apa in faruri sau alte probleme. Sa stiu daca ma complic sau nu :)

Multumesc

iMAGiNE 09-08-07 03:54

Re: Probleme Angel Eyes

Pentru a nu mai desface farul, iti iei angeleyes direct. (Far cu angeleyes). Desigur, te va ajunge mult mai mult, si nu stiu daca se gasest pentru modelul tau de masina. In fine, sunt cateva riscuri pe care trebuie sa ti le asumi daca nu gasesti gata facute :D Merita, schimba total aspectul masinii... parerea mea.

bluey 09-08-07 10:34

Eu am de un an si nu am avut probleme.
Conteaza si cine iti desface farul.
Cand te duci sati-l desfaca ia-ti un tub de silicon cu tine si zi-i omului sa ti-l izoleze bine.

dolb 09-08-07 12:33

Quote:

Originally Posted by bluey (Post 1037771)
Eu am de un an si nu am avut probleme.
Conteaza si cine iti desface farul.
Cand te duci sati-l desfaca ia-ti un tub de silicon cu tine si zi-i omului sa ti-l izoleze bine.

aici ai dreptate!!!! si asa ii sugerez sa faca , sa izoleze ;)

dolb 09-08-07 12:35

mi-am instalat angel eyes ( cu kit ) in ianuarie, si am avut cateva probleme pentru ca nu mi-a fost izolat bine farul , probleme minore dar care te sperie !
1. de fiecare data cand o spalam intra abur si inelul se aprindea pe jumate dar dupa o ora mergea ca dezaburam farul
2. la fel , la spalatorie odata mi-au bagat apa si pe motor si apa a ajuns la drosserele care alimenteaza inelele si la fel a trebuit sa cumpar alte drossere, dar pt toate astea exista un remediu

iti capsulezi bine farul , iar de fiecare data cand te duci la spalatorie, cel mai bine scoti drosserele ca sa nu patesti ceva! , daca vrei te pot ajuta cu kit angel eyes costa 250 RON si montajul 150 RON ;) bafta

bluey 09-08-07 15:02

Invertoarele se pot baga in interiorul farului in spatele oglinzii.
Si atunci nu mai ai probleme cu apa.

dolb 09-08-07 15:29

Quote:

Originally Posted by bluey (Post 1038207)
Invertoarele se pot baga in interiorul farului in spatele oglinzii.
Si atunci nu mai ai probleme cu apa.

"Si atunci nu mai ai probleme cu apa" , .... , in cazul in care farul a fost capsulat!... daca farul nu e capsulat se produce umezeala in balasturi ! si hop

bluey 09-08-07 15:51

Stabilisem deja ca il izolezi cum trebuie :P
Asta era pasul urmator.N-are rost sa pui invertoarele in afara farului daca ai loc in interior.

Cypy... 10-08-07 00:21

mai bn cumperi din magazin nou gata facut si teai scapat de toate problemele

dolb 10-08-07 18:25

Re: Probleme Angel Eyes ?

si dai 10 milioane in plus :D nu e mai bine asa? sa mor eu si lumineaza de zici ca e chior :D:D

mareo 12-08-07 09:53

daca te duci la cineva cu experoentza ti le face ff bn, stiu sigur ... dar daka gasesti pt masina ta... si ai bani...gandestete:D

SirNenea 15-08-07 15:02

eu mi-am montat pe dacia nova inele si sincer nu sunt prea multumit pt ca farurile nu mai bat chiar asa de bine ca inainte

sponsoru 15-08-07 15:21

ce legaturii au ingerii cu focalizarea farului..? ori e efectul placebo ori ti-a miscat oglinda farului cand ti-a montat alea..

dolb 15-08-07 18:30

Quote:

Originally Posted by SirNenea (Post 1048130)
eu mi-am montat pe dacia nova inele si sincer nu sunt prea multumit pt ca farurile nu mai bat chiar asa de bine ca inainte

pai daca ti-ai montat la tine in curte sau la nea'gicu de la colt cred si eu ;) si cine stie ce inele ti-ai luat

SirNenea 16-08-07 19:45

Quote:

Originally Posted by dolb (Post 1048507)
pai daca ti-ai montat la tine in curte sau la nea'gicu de la colt cred si eu ;) si cine stie ce inele ti-ai luat

si ia zi si mie unde trebuia sa ma duc???
sau u nu stii cum sunt farurile de nova???
inelele sunt cu leduri plastic transparent chestii de genu sau lipit cu solutie transparenta
sincer daca masina nu are pregatire pt asa ceva nu va montati ca nu se merita
p.s. sponsoru sau dolb voi aveti carnete sau macar ati montat asa ceva vreodata???

dolb 16-08-07 23:24

Quote:

Originally Posted by SirNenea (Post 1050463)
si ia zi si mie unde trebuia sa ma duc???
sau u nu stii cum sunt farurile de nova???
inelele sunt cu leduri plastic transparent chestii de genu sau lipit cu solutie transparenta
sincer daca masina nu are pregatire pt asa ceva nu va montati ca nu se merita
p.s. sponsoru sau dolb voi aveti carnete sau macar ati montat asa ceva vreodata???

scumpete mica, iti sugerez topicul asta ;) si de permis.. staai tu linistit ca am permis! doar sunt la NSL ;)
https://forum.4tuning.ro/530-firme-piese-auto/42824-angel-eyes-pt-model.html

~Ada~ 06-09-07 13:42

2 Attachment(s)
O intrebare.Care far va place mai mult:?: :chick:

bluey 06-09-07 14:11

Nici unul
Mai ai si altele?
:D

~Ada~ 06-09-07 14:14

F tare:D
Eu vreau faruri k in poza 2;) da' ink nu am gasit nikieri pt modelul meu;asha k ma gandesc k mai bine imi pun angel eyes shi cu asta basta:!:
Altele nu mai am:D Ms pt sinceritate;)

bluey 06-09-07 14:17

Quote:

Originally Posted by ~Ada~ (Post 1084971)
F tare:D
Eu vreau faruri k in poza 2;) da' ink nu am gasit nikieri pt modelul meu;asha k ma gandesc k mai bine imi pun angel eyes shi cu asta basta:!:
Altele nu mai am:D Ms pt sinceritate;)

Angel eyes arata najpa daca le pui pe farul original si acesta nu are rotunduri profilate din fabrica.
SI oricum sunt deja demodate.

~Ada~ 06-09-07 14:23

Quote:

Originally Posted by bluey (Post 1084977)
Angel eyes arata najpa daca le pui pe farul original si acesta nu are rotunduri profilate din fabrica.
SI oricum sunt deja demodate.

Nu intentionez sa le pun p farul original;)
Vroiam k cel din poza 2 tocmai pt k toata lumea are angel eyes si mi-au placut mult farurile alea.
Deokmdata nu am facut nici o skimbare in privintza asta;)

Cypy... 06-09-07 23:53

Quote:

Originally Posted by ~Ada~ (Post 1084991)
Nu intentionez sa le pun p farul original;)
Vroiam k cel din poza 2 tocmai pt k toata lumea are angel eyes si mi-au placut mult farurile alea.
Deokmdata nu am facut nici o skimbare in privintza asta;)

BN faci k arata bine si cum zici tu dar este faina si cu modelul 2 din poza arata fain si cu ala sau ti neaparat sati pui Angel Eyes

~Ada~ 07-09-07 18:36

Quote:

Originally Posted by Cypy_Pesac (Post 1086150)
BN faci k arata bine si cum zici tu dar este faina si cu modelul 2 din poza arata fain si cu ala sau ti neaparat sati pui Angel Eyes

Nu tin neaparat sa-mi pun angel eyes pt k toata lumea are;) Problema e k nu gasesc faruri cum vreau,,k cele din poza;prin urmare nu shtiu ce o sa fac:rolleyes2

bluey 07-09-07 19:16

Quote:

Originally Posted by ~Ada~ (Post 1087443)
Nu tin neaparat sa-mi pun angel eyes pt k toata lumea are;) Problema e k nu gasesc faruri cum vreau,,k cele din poza;prin urmare nu shtiu ce o sa fac:rolleyes2

Ce ti-au facut farurile alea???
O sa ai surpriza sa nu mai vezi asa bine daca schimbi farurile....
Daca vrei o idee sa le faci speciale: vopseste in negru partea argintie din interiorul farului si lasa doar oglinda fiecarui bec originala.
Nu va mai avea nimeni faruri ca ale tale si vei vedea noaptea la fel de bine.

~Ada~ 07-09-07 20:55

Quote:

Originally Posted by bluey (Post 1087486)
Ce ti-au facut farurile alea???
O sa ai surpriza sa nu mai vezi asa bine daca schimbi farurile....
Daca vrei o idee sa le faci speciale: vopseste in negru partea argintie din interiorul farului si lasa doar oglinda fiecarui bec originala.
Nu va mai avea nimeni faruri ca ale tale si vei vedea noaptea la fel de bine.

Nu mi-au facut nimik:D Pur shi simpu imi plac8)
O sm gandesc shi la varianta ta;) Merci:chick:

dolb 08-09-07 09:44

Quote:

Originally Posted by ~Ada~ (Post 1087637)
Nu mi-au facut nimik:D Pur shi simpu imi plac8)
O sm gandesc shi la varianta ta;) Merci:chick:

pe threadul asta se discuta despre probleme cu angel-eyes nu ce sa iti pui tu pe masina ta !

Bestie 08-09-07 13:19

eu am de 7 luni angel-uri si nu am avut probleme datorita angel-urilor. dar clar NU recomand sa se tina droserele "in far" chiar daca e loc. Pentru ca se incing foarte tare si e posibil sa se arda. Am observat ca cineva mai sus asta recomanda, "de ce sa le ti afara daca ai loc in far"... deci.. tocmai ti-am explicat "de ce".
Daca vrea careva angel-eyes bune il recomand pe Sorin Golf 3 Cabrio. Mie mi-a facut treaba super buna, puteti vedea aici : https://forum.4tuning.ro/120-masina-mea-volkswagen/19271-golf-iv-1-9-tdi-generation/page-7.html

dolb 08-09-07 14:37

Quote:

Originally Posted by Bestie (Post 1088493)
eu am de 7 luni angel-uri si nu am avut probleme datorita angel-urilor. dar clar NU recomand sa se tina droserele "in far" chiar daca e loc. Pentru ca se incing foarte tare si e posibil sa se arda. Am observat ca cineva mai sus asta recomanda, "de ce sa le ti afara daca ai loc in far"... deci.. tocmai ti-am explicat "de ce".
Daca vrea careva angel-eyes bune il recomand pe Sorin Golf 3 Cabrio. Mie mi-a facut treaba super buna, puteti vedea aici : https://forum.4tuning.ro/showthread.php?t=19271&page=7

daca vrea cineva angeluri bune CARE SA DUREZE ! imi ziceti mie

~Ada~ 09-09-07 19:06

Quote:

Originally Posted by dolb (Post 1088241)
pe threadul asta se discuta despre probleme cu angel-eyes nu ce sa iti pui tu pe masina ta !

My bad:oops: Intr-adevar am deviat d la subiect:peace:

~Ada~ 09-09-07 19:08

Quote:

Originally Posted by dolb (Post 1088624)
daca vrea cineva angeluri bune CARE SA DUREZE ! imi ziceti mie

Spune-mi,te rog, kt sunt pt 307cc.:chick:

dolb 10-09-07 09:12

250 ron kitul si 150 ron instalarea ! neon ccfl ;)

~Ada~ 10-09-07 13:39

Ms.Te anuntz knd ma hotarasc:-)

maryusdanyel 10-09-07 14:51

hey...din cate stiu eu nu se poate pune angel eyes la peugeot(206,307,407) fiindca geamul e lipit,e etans,si se dezlipeste f greu cu caldura etc

dolb 10-09-07 23:43

Quote:

Originally Posted by maryusdanyel (Post 1092108)
hey...din cate stiu eu nu se poate pune angel eyes la peugeot(206,307,407) fiindca geamul e lipit,e etans,si se dezlipeste f greu cu caldura etc

sti prea multe! mai recreaza-te :lol: orice far de pe lumea asta eu ti-l pot dezlipi :D exista aparate speciale, dragutule bace :D

maryusdanyel 11-09-07 10:49

nu trebuie sa fi ironic,am zis ce mi s-a spus tot de la oameni ca tine,care pun angel eyes.daca tu esti mai jmeker bravo tie,noi sa fim sanatosi...

dolb 11-09-07 15:47

Quote:

Originally Posted by maryusdanyel (Post 1092108)

Quote:

Originally Posted by maryusdanyel (Post 1093487)
nu trebuie sa fi ironic,am zis ce mi s-a spus tot de la oameni ca tine,care pun angel eyes.daca tu esti mai jmeker bravo tie,noi sa fim sanatosi...

ai spus DIN CATE STII , nu din cate "TI S-A SPUS" in fine ! nu te-am injurat nu am fost ironic :D ti-am dat un sfat ;)

Bestie 12-09-07 01:20

Prietene...cam intepat de felul tau vad... Daca vrei sa vinzi, fa-ti un topic al tau ;) aici se discuta "Probleme Angel Eyes ?".

dolb 12-09-07 11:22

Quote:

Originally Posted by Bestie (Post 1088493)
Daca vrea careva angel-eyes bune il recomand pe Sorin Golf 3 Cabrio. Mie mi-a facut treaba super buna, puteti vedea aici : http://forum.tuning.ro/showthread.php?t=19271&page=7

sa iti mai aduc aminte? :D:D:D

dolb 12-09-07 11:24

Quote:

Originally Posted by Bestie (Post 1095152)
Prietene...cam intepat de felul tau vad... Daca vrei sa vinzi, fa-ti un topic al tau ;) aici se discuta "Probleme Angel Eyes ?".

nu sunt intepat si nici nu incerc sa imi vand marfa! ce marfa? care? ca nu o am, eu doar sunt intermediar! ;) si m-am luat de el pt ca nu se intereseaza cand vb ceva! induce in eroare persoanele! .. ok sa zicem topicul se refera la PROBLEME ANGEL EYES! omul a zis ca din CATE STIE nu se pot monta pe peugeot , eu i-am explicat ca se pot monta! ce e rau in asta? .. nu cumva am respectat tematica topicului? :rolleyes2 :rolleyes2

maryusdanyel 12-09-07 11:51

pai asta e.d-aia e forum:sunt oameni informati si oameni mai putin informati,daca fiecare s-ar exprima cum ai facut tu am ajunge sa ne injuram ca pe blogurile de pe gsp si prosport unde sunt numai idioti...

All times are GMT +2. The time now is 23:22.

- Copyright 2026 4Tuning