![]() |
Welcome to Kamikaze Racing Team
Bine ati venit pe sectiunea special dedicata clubului Kamikaze Racing Team.
Suntem un club cu ambitii uriase dar si realizari, avem masini interesante si suntem in crestere. Pasiunea pt masini tuning si motorsport este focul care arde in inimile noastre si forta care ne impinge inainte ! Suntem intr-o oarecare masura directionati spre Drift dar o sa atacam toate sectoarele: Drag si Circuit urmeaza in curand. Masini cu aplicatii street racing se anunta de asemenea :D W.E_____G.O_____F.A.S.T___ !!!!!!!!!!!!! K.A.M.I.K.Z.E___R.A.C.I.N.G___T.E.A.M_____ N.O_____F.E.A.R___!!!! |
Re: Welcome to Kamikaze Racing Team
Va salut ..
|
va salut si yo
|
imi pare rau sa vad atata liniste pe aceasta sectziune,la ce inseamna Tengu san pt Romania si clubul acesta,ar trabuii sa arda paginile.trebuie cautatzi vinovatzii:).eu unu va urez succes si numa drumuri bune,a si cai,gume,benzine,sponsori,,etc.GOOO FAAST
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
cu ce masini se mai lauda Kamikaze?:)
|
Quote:
|
peste 2 saptamani o sa ma laud si eu ... atunci o scot din service :-)
|
Quote:
|
EEE ee...nu mai e vb dee lautari ...treburi serioase:)
|
si la lautari se umbla putin ... se schimba incinta...
|
Quote:
|
Show and Shine for now ...mai incolo cu db-ul ...desi se poate intra linistit si acolo ...ca face fata! La Db in schimb venim cu ceva puternic;)
|
Quote:
|
Quote:
|
9 Attachment(s)
Sa va aratam ce a iesit:) dupa o perioada de absenta revenim in forta:!:
|
Vom reveni cu detalii despre masinile existente;)
|
cum ma pot inscrie in club?
exista si membrii din Bucuresti? :?: |
Cu Keisuke tre sa iei legatura pentru inscrieri pt bucuresti;)
|
cred ca au trecut citeva sapt. de cind cineva a mai scris ceva aici .Ar trebui ca cei ce au facut achiziti noi sa ni le prezinte .NU ?
|
Da ...da
|
Quote:
|
http://www.kamikaze.siteoficial.ro/ - site oficial Kamikaze Racing Team. Astept de la restul membrilor din Baia Mare si nu numai cateva informatii despre fiecare in parte ( Nume , Prenume , un nr de contact, un mail, etc) pe adresa de mail [email protected] ;)
|
Bix nu are nimeni nimic cu clubul tau ...a fost vb despre o gluma proasta ...dar am discutat cu membru fondator de la Neamt si s-a rezolvat!
|
si dc mi stregi postul?
lasa postul pe rol |
alin....am inteles ca mai multa lume are stickerul ala....de ce? stai asa ca skimbam foaia....ca nu se mai poate....vad ca de la gluma (dupa cum ziceti voi)....desi nu e deloc o gluma....se ajunge la cu totul altceva.....care`i ideea? ca sa nu mai zic ca cel care a inceput`o mai e si membru fondator nu?
PS: tengu stie de treburile astea :?: |
Quote:
Multumesc. |
Cart...eu am discutat cu tn si ti-am zis care este situatia !!! Nu te mai agita ca ti-am spus ca se rezolva! Deocamdata nu e in tara responsabilul! Cand ajunge se vor lua masuri!
Am sters postul pt ca nu mai are rost sa rascolim totul de 10 mii de ori ...ce s-a intamplat este intre noi cei de aici. Si tot intre noi se rezolva! De fapt este ca si rezolvat...cu scuzele de rigoare din partea mea ca si reprezentant KRT!!! |
Quote:
Membrii inscrisi, nu ar trebui sa schimbe imaginea clubului.... cu RESPECT!!!..... |
Quote:
nu era nevoie sa minti, am primit comfirmare ca acel nisan inca poarta acel stik-ar sincer imi pare rau pentru decizia luata de Tengu dupa discutia ce am avut o cu el...... |
Nu am mintit in legatura cu nimic! Sursele tale nu sunt corecte! O sa faac si o poza in cursul zilei de azi ca sa vezi ca nu mai e acolo!
|
8 oameni ne`am oprit aseara si am vazut stickerul pe masina alba....si am facut si poze...asa ca las`o balta....plus ca mai sunt 2 masini care au....un urs alb cu capota neagra si inca una...urmeaza poze si cu celelalte 2
|
Eu am discutat cu alin si mi-a zis ca le-a dat jos ! Asta a fost azi LUNI ...el a fost plecat la BUC sambata , duminica! JOI noapte s-a intors in tara si a muncit la Peugeot ca voia sa ajung cu el la BUC.
Si am spus exact ce stiam ca s-a intamplat azi si nu ieri , sau sambata! |
aseara am vb cu proprietarul.....si nu i`a convenit sa apara masina lui pe net de aia am scos pozele...lucru care mi se pare normal si l`am inteles.....si intr`adevar mai conduce si altcineva masina aia...dar culmea....
AZI...cam pe la ora 1:30....am vazut masina trecea prin fata pe la primarie....intr`adevar conducea o femeie....si un barbat in dreapta....DAR.....m`am uitat pe capac la rezervor....stickerul tot acolo era... proprietarul a motivat aseara (discutie avuta pe mess) ca stickerul are semnificatia "nu duc lipsa sa ma pis"....interesanta explicatia oricum.....dar si ceilalti 2 cu masinile duc aceeasi lipsa? a devenit o moda? avand in vedere "rivalitatea" care exista? hai sa o lasam balta.....fac si eu ca bix....fapta a fost consumata deja....urmeaza consecintele...si cu asta basta |
Care vor fi suportate fara doar si poate!
|
1 Attachment(s)
Over Speed Tuning Club ( www.overspeedtc.ro ) va ureaza un Craciun plin de bucurie si impliniri. Sarbatori fericite, multa sanatate si la cat mai multe masini frumoase. La Multi Ani!
|
1 Attachment(s)
Craciun Fericit! 4wheels!
|
| All times are GMT +2. The time now is 18:14. |
- Copyright 2026 4Tuning