![]() |
Are cineva un "ursulet" de vanzare ???
M-ar interesa un ursulet pana in 4000 euro care sa nu fie "rusinos" ;) , de preferinta 325. Nu ma intereseaza preturi umflate prin stickere, jante din 1900 toamna, kitck-uri, cheltuieli de reparatii curente efecuate anterior etc. Ma intereseaza starea caroseriei, motorului, intr-un cuvant starea generala a masinii. Avanataj : cai putere, autoblocant, serpisori, suspensii sport etc.
Era sa uit cel mai important lucru : acte ok, fara probleme la serii ! |
Re: Are cineva un "ursulet" de vanzare ???
Ai de cautat...:))
|
am eu nu urs frumusel si cu ceva optiuni
dar c-am depaseste bugetul tau cu vreo 600e |
o sa pun niste poze
|
Quote:
|
Apropo, scuze ca imi aduc aminte cu intarziere, de preferinta sa fie in 2 usi dar totusi daca e ceva deosebit la pret bun faptul ca e in 4 usi nu en criteriu eliminator ;)
|
5 Attachment(s)
cred ca am gasit ceva poze
|
e din 90, coupe ,recarosata ,e dreapta pe serii
motor original din fabrica 2000 cmc trage super bine ,nu da pic de fum ca optinuni: -autoblocant 3.73 -geamuri el -ogl el -recaro cu incalzire(functionale) -evacuare sport powerfull -trapa -volan momo -schimbator victor -2x -bord compute -suspensie sport -arcuri rosii si amortizozre galbene -praguri de plastic - originale -bara intre amortizoarele fata -eleron original -proiectoare -servo-directie etc etc.......... tehnic masina functioneaza impecabil nu bate absolut nimic nu are pic de rugina pret 4600 e poate am uitat sa mai scriu ceva la optiuni |
0723.739.956 -sorin
|
Doamne, frumos e ursul ala, era clar ca daca iese de pe mana lui HAI...arata intr un fel anume, ma rog sa l mai ai pana n oct-noiembrie...
Si acum bineinteles, "scuze de off-topic" |
Quote:
|
off-topic beeton ursuletzu marfa f curat place mie f mult :-P
|
nu te supara ca-ti spun
recaro cu incalzire standard pe urs??? nu stiu daca s-a pus vreodata sau obc standard ??? iar nu stiu daca s-a pus pe urs optiune standard ,sa stii ca sunt doar oglinzile el. restul costa.... sau gasesti f. greu oricum bafta! si inca un lucru: 2,5 m20 =171 cp 2,0 m20 =129 cp |
salut!...uite aici o alta propunere de urs in "toate mintile"...
https://forum.4tuning.ro/191-bazar-auto-masini/47511-vand-e30-nosu-albastru-perla-violet.html |
@ Szambi - Tu vrei si ieftin si bun.Asa ceva no sa gasesti!O spun pt ca si eu am vrut urs.Si m-am ales cu un mk2.De ce?Pt ca majoritatea Ursilor sunt alergate pana peste cap.Bafta ember!
OFFTOPIC: BMW-u tau e o bijuterie.Si nu lasa pe altii sa zica prostii.Eu sincer nush daca merita banii.Nu de alta dar nu cunosc preturile.Daca merge si asa precum arata.Ai nota 10! |
Quote:
Topicul se poate inchide. |
| All times are GMT +2. The time now is 17:05. |
- Copyright 2026 4Tuning