![]() |
Xsara WRC under construction
10 Attachment(s)
...asa se naste un WRC...
Masina e un Xsara de 1,6 cu modificari multiple cum ar fi suspensii reglabile, roll-bar, cutie modificata, esapament custom, iar eleronul, bara fata si evazarile sint facute de mine si sint aproape gata.Tin sa precizez ca la final masina va fi o replica a WRC-ului Xsara inclusiv culorile si paintul vor fi identice. Numai bine! |
Re: Xsara WRC under construction
ioioioioioioiiiiooi... bafta la proiect... in sf incep sa apara mashini frumoase in sm... ;)
|
2 Attachment(s)
eleronul tau mi se pare putin exagerat fata de cel a lui Sebastian Leob ...pacat ca nu e in 2 poertiere..dar sunt convins ca o sa iasa ceva superrr ..
masina ta a fost accidentata sau ai inceput modificarile cu ea "intreaga"? |
Quote:
|
Sa o stapanesti sanatos si bafta la proiect am si eu o Xsara in 2 usi si am incepu sa fac cate ceva pe la ea ..Bafta!
|
hmmmm clar va iesi ceva f f frumos!multa bafta in continuare la acest proiect
|
pentru un 1.6 un asemenea kit exterior nu este decat un kitch.
va fi "distractiv" pt proprietar sa se rada de el la fiecare stop de cate ori cate o masinuta il depaseste. sau cum se va chinui la drumurile lungi sa depaseasca un logan la 110kmh :D bafta la proiesct anyway 8) |
2 Attachment(s)
Quote:
In alta ordine de idei, motorul va avea 160 de cai iar cutia va avea trei rapoarte scurte suficient cit sa nu vada stopuri de logan sau de golf diesel la semaforul de care zici tu... Kitul exterior este o replica a modelului Xsara WRC deci spunele lor daca au facut un kit kitchos, nu mie. Dar...va fi bine...si la vara cald:):) |
prea tare...ca toate operele tale dealtfel.. FELICITARI!!!
sa nu uiti sa mai pui poze cand este gata... inca o data FELICITARI!!! & tine'o tot asa :P |
Bafta cu masinuta si sa iasa asa cum doresti.
|
A trecut ceva vreme...nu se mai aude nimic ? :)
|
Quote:
da' o sa-i cer ceva poze proprietarului si fac update-ul urgent:) ...n-am uitat:):):) |
Ma intereseaza si pe mine un motor de VTS ai idee de unde pot face rost....m-am gandit sa ma uit prin Germania ....
|
mai baga poze. .. succes
|
Quote:
|
poze? :(
|
a murit proiectuul asta ....
|
Nu a murit proiectul, dar nu mai stiu nimic despre masina.De la mine a plecat demult, eu am facut doar partea de de caroserie si din cite stiu eu urma modificarea cutiei.Daca fac rost de poze le bag de urgenta!:)
|
pai ar cam trebuii..si o poza asa in fuga prin trafic sa ne dam si noi seama ce a iesit
|
am si eu o intrebare ,pot sa dau cu fibra de sticla peste spuma dinaia de usi ? ma refer rasina+intaritorul nu o topeste ?
|
Ca sa nu facem off, ai PM.
|
Poze cu masina gata nu exista? Ca sunt chiar curios cum a iesit...
|
| All times are GMT +2. The time now is 00:59. |
- Copyright 2026 4Tuning