![]() |
ce ati face in aceasta situatie?
<embed src="http://videos.streetfire.net/vidiac.swf" FlashVars="video=43ebe08b-5f3b-4b02-84cb-6842dbec7b66" quality="high" bgcolor="#ffffff" width="428" height="352" name="ePlayer" align="middle" allowScriptAccess="sameDomain" type="application/x-shockwave-flash" pluginspage="http://www.macromedia.com/go/getflashplayer"></embed>
Uitat-ve pana la finalul filmului.... Ce ati face , daca v-ati afla in locul soferului? Dupa multe scenarii, cred ca ast trece peste el cu masina.... |
Re: ce ati face in aceasta situatie?
am impresia ca era femeie...in orice caz, eu daca eram in locul soferului, il nenoroceam pe ala! sa aibe unu ghinionu sa-mi faca ceva la masina ca scot bordurile cu fata lui, il bat de se kk pe el! ii scot ochii cu cheia de la roti!
|
pff . ma dadeam jos si il dadeam io cu capu de masina pana zicea piua :))
|
asa am zis si eu prima data....dar......
1. are muschi mai mari decat mine 2.are o bata ;) ....numai il batea si pe sofer de il usca.... |
1. daca are mushchi inseamna ca nu il doare bataia???
2. unde ai vazut sofer in romania fara un mic ajutor??? (bata, bat telescopic, box, spray etc.)??????????????? |
Quote:
|
Quote:
|
box+telescop rullzzz
oricat ar fi el de musculos si spumos...daca i ai tras un telescop pe carca l ai termiant...de box nu mai zic...il seceri imediat dac apuci sa dai in orice caz nu il lasam sa faca asa...dupa priam atingere eram calare pe el.......si dupa borduri sa fie;) |
Il calcam cu masina pana mi se termina benzina!
|
Il calcam cu masina pana mi se termina benzina!
|
Vai..vai...vaii...
1.placerea de a bate un negru nenorcit+prost(foarte prost) 2.il bateam 3.il bateam 4.il bateam 5.il bateam 6.il bateam.. Si apoi il bateam .....TARE... E o taranie sa te iei de o femeie...adica....ce vroia sa demonstreze?!? ca n-avea dinti in gura sau ca isi lua o MARE bataie daca era un barbat in masina Mie asta mi se parea o tarfa..ceva gen prea tarfa...chiar mi-as dori sa-l bat :) Cam atat :) |
Da era o femeie la volan ... praf ia facut masina, nu aveti nevoie de spray, bate si nu mai stiu eu ce. un pistol din acela de tir ( chiar era pe forum cateva de vanzare).
|
mama lui de...... prost..... scoteam cheia de rotzi shi-i f***eam una drept in cap..... sa dea in mashina mea.... :evil: shi dup-aia creka incercam un burn pe capatzana idiotului..... il alergam dreq prin toata parcarea..... :evil: :evil: :evil: .....
|
Treceam peste el fara doar si poate ...la faza cand s-a dus exact in fata masini ...si faceam ca in reclama ai cu " Mai lasa-ma putin" :)
|
il calcam cu masina...
ma suiam cu el pe bordura.... dar femeie fiind mai greu sa isi dea seama ce sa faca :)) |
cat de fraier ala din masina...
ce bataie...il inpuscam de 100 de ori in cap si faierii din celelate masini..nici macar nu le pasa... asta'i america..tara tuturor posibilitatilor |
al dreq nigar...cata energie...ar trebui exilati, pe o insula pustie la polu' nord, oamenii de genu:evil:
|
nu imi vine sa cred cata mila au unii conducatori din alte tari! pai mie numai ca mi-a dat un picior in portierasi mi-a scos putin bandoul de protectie din suport tipul a mancat bataie in plina strada.daca facea ca ala din film....cum il vedeam ca se pune in fata masini imediat il calcam. nici nu stateam la discutii. dupa care il mai bagam si in portbagaj, sunam cativa prieteni si il legam de un copac si apoi....
|
Quote:
|
Dak nu aveam nimik la indemana in masina il calcam.Si dak avea timp sa imi afecteze masina dinainte cu levieru efectuam niste miscari de dute-vino pe el k sa stiu k au meritat pagubele :lol:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
numai stalloni si van dammi vad pe aici. va zic eu ce faceam/faceati/facea oricine in situatia in care vine din senin un tigan (k sa adaptam pt tara noastra) la tine cu ditamai ranga si incepe sa dea cu sete in masina ta (din fericire doar atat): te tirezi drq de-acolo cat mai rpd, treci si pe rosu. pe urma cand mai trece din adrenalina si sperietura initiala, poate te intorci si-l calci cu masina. si aici nu e vb de lasitate, ci instinct de supravietuire. PS: tineti totusi cont k era si femeie la volan... |
dadeam rpd inapoi plecam cu scartait sa il calc, il calcam si il taram pana ajungea la bordura si faceam burnout pe ouale lui
|
Quote:
Ca bine zici, PYT! |
bravo, mah.... de-asta shi au atata curaj..... k shtiu k nimeni nu se baga shi nimeni nu riposteaza..... garantat.. chiar shi la tziganii noshtrii.... k daca ieshi repede la el ai avantajul surprizei.... asha... hai sa fugim.... shi dup-aia sa scoatem banii din buzunar... k ne-am obishnuit asha, nu?.... :evil:
|
Quote:
ar fi fost culmea sa zica vreunu ca se c*ca pe el de frik cand vedea ditamai cioara ca ii buleste masina :lol: |
pai prima data fugi..ca te temi pentru viata ta...din moment ce ala apare din senin si ia masina la rangi te gandesti ca poate omu nu are toata tigla pe casa si nu stii de ce poate fi in stare.....daca poti sa iesi cu masina de acolo iesi...daca nu dai peste el si iti faci loc sa iesi..sau castigi timp....dupaia e altceva..daca nu te tine..sun 2-3 prieteni sii ii dai o mama de bataie sora cu mopartea..si apoi chemi politia sa recuperezi pagubele nu?....eu unu asa as face
|
Pentru o femeie s-a comportat admirabil, nu s-a pierdut cu firea si a luat decizia corecta sa nu coboare din masina unde beneficia de o relativa protectie. Poate scapa mai usor daca cel cu masina din fata sa facea un pic de loc. In orice caz pagubele sunt acoperite de asigurare. Daca-l lovea cu masina se considera "legitima aparare" deoarece atacul a fost cu arma (alba) si premeditat (dovedit prin filmarea facuta in prealabil), injust si imediat. Nu este de dorit nimanui asa ceva dar este bine ca fiecare sa se intrebe cum sa actioneze in atare situatie.
|
dake era la volan . o femei daia . mai nb :)) de se dadea jos . si il alerga cu poseta :))=))
|
Plina cu rujuri si farduri ? Eventual cu pantoful cu toc cui. Murea zurliul ala de ras ! Glumesc ! Dar raman la parerea mea.
|
vedeti voi din cauza asta am tot timpul o bata in porbagaj ca nu se stie nici o data:D
|
ce burnout as fi facut pe el >:)
|
ma dadeam jos la el cu bata mea dintre scane....fmm de cioroi nenorocit !!!
|
Vad ca multi ar sari sa il bata cu pumnii,cu bata din portbagaj si cu alte cele,V-ati gandit ca daca da asa in masina ta o sa dea si in tine? Eu unul nici macar nu m-as risca sa vad daca am vreo sansa sa il lovesc,o lovitura si e indeajuns sa iti iei adio de la viata...merita riscul pentru doua bucati de tabla indoita si 3 geamuri sparte?Eu unul consider ca nu...si as pleca cat as putea de repede de acolo,daca as putea sa il accidentez in timp ce fac asta perfect,daca nu macar am scapat eu bine.
|
pai daca ai 1,65 precum irinel cred si eu ca stai si faci pe tn in masina, dar cand esti putin mai impunator... esti putin mai sigur pe tn si reactionezi altfel;)
|
Quote:
|
Quote:
|
Asa curios as fi sa vad cati din zmei care au scris ca ar sari la bataie ar iesi din masina sau macar sa reactioneze ca doamna in cauza.Eu unul sunt realist si imi dau seama ca nici in ruptul capului nu as iesi din masina,important nu e sa il bati pe ala ci sa iti recuperezi banii,daca stai sa dea in tine,sa dai tu in el sau sa dea in continuare in masina nu rezolvi nimik.
|
dar voi vati gandit daca ia dat cioara rca-ul sa isi faca masina si au musamalizat treba;) :)))))))
reactia mea ar fii fost sa ii uniformizez dantura prin lipsa dintiilor totala apaland la dispozituvul numit bordura.,...indif ce pateam eu...ala fara placa nu pleca..si ma asezam zos in positia sezut si incepeam cu un cutter sa il despink sa vad cum se tuneaza o cioara..de la plamani in jos.... dar bine aste este ce as fii facut eu.....daca era vb de mas mea.....voi.... |
| All times are GMT +2. The time now is 06:14. |
- Copyright 2026 4Tuning