![]() |
dr.zozo se muta si in sibiu
aprox din 1 sept se va deschide un atelier de tuning de la balanta 600 de metri peste podul cibin la dreapta.
tot ce cuprinde audio si tuning veti gasi acolo. astept niste pareri:) |
Re: dr.zozo se muta si in sibiu
Quote:
|
7 Attachment(s)
salut.baieti,sunt zozo din oradea.cred si mai mult ca sigur ca ma voi alatura voua, cel putin celor carora le plac masinile frumos tunate si lucrul de calitate.am vazut ca in sibiu exista multi fani ai tuningului, shi as vrea sa facaem cva de mare amploare in sibiu fiindca are potential.umbland mai multe zile prin sibiu si interesandu-ma mai mult in privintza acestei ramuri,am gasit doar un singur magazin care comercializeaza mai mult partea audio decat partea de tuninig.sunt destul de multe lucruri de calitate si la preturi bune,(respectul meu )dar eu sunt axat pe total alte treburi.mai mult ca sigur k vom colabora.Mi-am inchiriat deja spatiu pt. firma si atelier.locatia este:de la fabrica balanta,600 de metri inainte peste podul cibin,chiar pe partea dreapta cum treci podul.
Astept pareri,necesitati,sprijin,etc. Cu respect,Zozo. PS:va prezint cateva poze de la ultima lucrere a mea,care e in constructie. |
bine ai venit la sibiu....
respect pt intentia ta de a face un atelier si magazin de tuning.....si mult succes in proiectele tale de viitor(in legatura cu tuningu bineinteles)... oricum.......saptamana asta o sa vin pe la tine pe la magazin sa vad ce ai pe acolo.....k mai facut foarte curios.... |
Sal ZOZO, bine ai venit pe meleaguri cultural-europene! Iti urez succes in deschiderea afacerii cat mai repede si bafta in proiectele actuale si viitoare. Chiar daca gusturile NU se discuta, calitatea conteaza!
|
nu va repeziti k doar pe la inceputul lui septembrie veti putea vizita magazinul shi atelierul.
As angaja pe cineva care se pricepe la electricitate auto,fibra de sticla,si in general la masini (intre 25-40ani).cer cat de cat experienta in domeniu.mai caut si un vopsitor auto. need help. :) |
deci pe la inceputul lu septembrie sariti toti pe el......
oricum sa ne zici si noua aici pe forum cand se deschide exact....;) |
am uitat ceva :))
vreau sa vad eu cat de multi se vor inghesui la intrare,deschiderea va fi publicata pe sibiu pe un nou thread. deschiderea va incepe printr-o MASIVE PARTY ;) ,unde sunt invitati toti fanii tuning.motivul??sa ne cunoastem,sa va prezint niste lucrari live ,sa ascultam cva muzica buna.nu accept persoanele cu retineri,vreau sa infiintez o familie unita sincera si prietenoasa in tuninig.sibienii mi-au facut o impresie foarte buna,vreau ca aceasta parere sa persiste in continuare. voi in infiinta un site al meu,personal plus un club auto fiindca am vazut s am auzit ca sibilu nu are. am citit si pe alt thread k s-a pus deja problema in discutie. |
1 Attachment(s)
Party-ul va avea loc in data de 8 sept. 2007 la orele 16:00 sa mai avem si niste ore de lumina.invitatii cer sa fie persooane peste 18 ani,cu masini tunate.doritorii sa trimita un pm unde sa se anunte daca vin sau nu,pentru a-mi putea organiza timpul.
PS:biletul consta in o partenera pentru artistul ,sculptor,pictor ,etc al atelierului,venit SINGUR din Oradea. :)) ;)) |
cam slaba miscare aici pe sibiu,inca nimeni nu a zis ceva care sa ma incurajeze:(
voi avea cele mai mici preturi la piese si accesori marca FORD si o forte mare gama de produse ptr orice slta marca,becuri ptr pozitie colorate ,agelice ptr orice tip.,xenon,huse,capace de la 13 toli pana la 17 toli,jante chrom,aliaj aluminiu,magneziu,si turnate care sant destul de scumpe.litere chromate ,cifre chromate.etc |
stiam eu ca nu ma insel cand te-am vazut intr-o seara la mcdonalds
bafta in continuare |
Bine Ai Venit. Sunt Curios Sa Vad Cu Ce Vi Pe La Noi. Succes
|
bine ai venit....iti urez succes!
|
:peace: ce bine ca mai apar si chestii noi in orasul asta prea mic
|
hmmmm, ce muzica?
|
10 Attachment(s)
sal baieti:))
ceva nou? ca nu prea va dati drumul la cuvinte:))maine incep sa-mi duc masinile in sibiu,si incep amenajarea la firma. ceva poze? niste lucrari pe care le cam cunosc cativa. |
Quote:
|
salut baieti. zdreanta aia de om de la care am inchiriat spatiul in ultima zi mi-a zis ca nu mi-l mai poate da.ca i-a intervenit ceva ,cica. da da-l in masa ca acuma mi-am gasit unu si mai tare da inka nu mai zic la nimeni nimik pana nu ma mut in el,aia fiind in cateva zile.m-a lasat bulangiul cu masinile in strada,ca am adus tirul cu o parte din ele.abia mi-am gasit loc ptr ele.
treaba cu cheful ramane in picioare doar in alt loc pe curand . |
poate gasesti o locatie mult mai buna....bafta
|
am gasit spatiu azi ma duc sa batem palma,sper ca de data asta va fi ok:))
am sa revin cu detalii diseara |
Pai ma si miram sa faci asa rpd treaba in SB :)) ca doar ii stiu de 2 ani ma tot ingrozesc de ei... ca iti fac surprize cand nu te astepti...
Clar daca deschizi ceva o sa fiu acolo si eu cu masina mea... Poate in sfarsit gasesc sa imi fac si mie cine ceva ce vreau si eu la masina. |
3 Attachment(s)
si iata noua locatie ,e la 4 km de sibiu in SURA MARE la Nr 705,chiar a sasea vila pe stanga cum intri in sura mare.e un loc super smecher nici nu ma asteptam sa gasesc asa ceva ,si magazinul si showrumul vor fi in acelasi spatiu.maine ma duc sami fac mobilierul,etc.
si va mai pun niste jante poate va indragostiti de careva:)) |
asta e spre sebes ?! in partea aia ?
|
spre medias
|
Quote:
Ms doar stii ca nu stau asa des prin sb si stau prost cu orientarea:)) |
2 Attachment(s)
niste jante poate va indragostiti de careva:))
|
2 Attachment(s)
omega in sibiu:))
|
Dr.ZOZO ai putea imbraca in piele un scaun de BMW e36,are piele alba originala de BMW...si trebuie schimbata....cam la ce bani?si pe cand ai putea sa il faci?
|
Super ca ti-ai gasit locatie in sfarsit! Idee e ca nu stiu de ce ti-ai ales chiar SURA MARE... care nu e tocmai in oras si nu iti poti face chiar asa o mare reclama! Spatiu e frumos si incapator dar ai fi avut mai mult succes cu ceva in mijlocul orasului... oricum asta e parerea mea si ma gandesc ca pentru cei care vor tuning de calitate bat drumul asta :)
|
un scaun vrei sa-l faci sa-u toate?
si tre sa stiu exact cea ce vrei sa inbraci in piele,dupa acea vorbim de bani si cand ti-o pot baga in lucru. |
ZOZO da o pleoapa de luneta pt un passat b6 imi poti face iti arat eu ce model vreu numai sa iasa la dimensiuniile lunetei mele si bineintles calitate. ?! Ma refer la super calitate... uite-te la ce am bagat in masina si intelegi ce pretentii am :D
|
DA intradevar frumoasa si eleganta masina.oricand la orice ora te pot servi da doar dupa ce deschid,asta fiind aprox peste 2 saptamani.
vii la firma si o facem cum imi zici tu. pa. |
1 Attachment(s)
pe ocolo prin valcea este cineva care se ocupa cu tuning si audio?bine inteles calitate,si aparatura audio mai de clasa.
BADIGARDUL MEU DE LA FIRMA :)):)) |
:lol: halal bodyguard
|
Pai ar fi cei de la NVT (adica nurvil) reprezentanta... da sunt ff scumpi... si nu fac chestii unicate dekt kit-uri... eu zic ca probabil faceai mai multa treaba in vl ca lumea e mai cu bani :)
Pai e bine o sa trec pe acolo cand se deschide... sa vedem cum facem numai sa fac si eu masina pana atunci/ |
Lumea are bani si aici numai ca are alte prioritati decat sa-i bage in masini.
|
3 Attachment(s)
:) eu sant de partea alora care au terminat cu prioritatile,si vor sa-si faca si o masina pe placul lor.
am inceput si eu sa-mi car boarfele la firma:)) |
cine vrea sa ma gaseasca ,ma gaseste in SURA MARE la nr 705 acolo este firma si magazinul.
pa. WWW.ZOZOTUNING-SIBIU.RO |
Quote:
|
Va rog nu incepeti o etalare de posturi fara sens...n-are rost sa apara o pagina in plus cu unde trebuia sa-si deschida atelieru zozo!!!
|
| All times are GMT +2. The time now is 12:53. |
- Copyright 2026 4Tuning