Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Zona tehnica Audi (https://forum.4tuning.ro/282-zona-tehnica-audi.html)
-   -   Este TT nou quattro? (https://forum.4tuning.ro/282-zona-tehnica-audi/47754-tt-quattro.html)

Bulbucan 02-08-07 20:50

Este TT nou quattro?

astept un raspuns!

theabsolutesound 02-08-07 22:52

Re: Este TT nou quattro?

da este ....pe modelul de 3.2 ...ca pe cel de 2.0 turbo ...e tractziunea fatza ...

Bulbucan 03-08-07 00:40

pe 2.0 tfsi stiu pt k am si eu RS cu acelasi motor! ms pt informatie... numai bine! si e cutie manuala in 6 trepte sper pe 3.2 nu automata...

bogdan_wrc 03-08-07 08:18

automata aia de care zici, DSG..esti constient ca la demaraj bate manuala da? este f smechera cutia.

Georgekey 03-08-07 13:26

Quote:

Originally Posted by Bulbucan (Post 1027769)
pe 2.0 tfsi stiu pt k am si eu RS cu acelasi motor! ms pt informatie... numai bine! si e cutie manuala in 6 trepte sper pe 3.2 nu automata...

DSG_UL rupe, si este mult mai scumpa de cit o cutie 6 manuala ,ti se pare ca manuala este mai rapida dar pe drum DSG-ul iese prin fata.Am testat-o de 3-4 ori de la 0-150km si sa descurcat bine .
Pentru TT nou (MKII) Audi o sa scoate inca 2 editii .Una cu 2.0TFSI 300hp quattro (haldex2) si una cu 2.2 TFSI 5cilindri 350hp tot quattro
si amandoua editi o sa poarta DSG or 6manual ,depinde de buzunarul clientului

GTI 03-08-07 18:16

De ce o fi trebuit sa faci topic ca sa intrebi dupa ce ti-am raspuns pe mess ca 3.2 e quattro chiar nu pricep.....

Bulbucan 03-08-07 20:03

Quote:

Originally Posted by GTI (Post 1028876)
De ce o fi trebuit sa faci topic ca sa intrebi dupa ce ti-am raspuns pe mess ca 3.2 e quattro chiar nu pricep.....

am facut inainte topicul... si mai mult sa ma mai lamuresc de alte lucruri noi nu numa pt asta ;) mai discutam si noi aici k deaia-i forum...

SFW 10-08-07 02:39

Quote:

Originally Posted by Bulbucan (Post 1027360)
astept un raspuns!

E quattro din punctul de vedere al marketingului ... dar sistemul de tractiune integrala de pe TT este mai degraba un 4motion ...

Georgekey 10-08-07 15:56

Quote:

Originally Posted by SFW (Post 1039267)
E quattro din punctul de vedere al marketingului ... dar sistemul de tractiune integrala de pe TT este mai degraba un 4motion ...

Sistemul Haldex I&II este quattro!!Dar nu este activ unde nu trebuie!! Cu update (HALDEX ECU SPORT cu 50%F si 50%R) este super si blocare este super rapida .Cu update-ul respectiv se poate realiza stabilitate exceptionala la curbe si pe suprafete netede fara sa a scadea viteza maxima cum se intimpla cu alte masini AWD cu blocarea diferentialului tot timpul.Pentru asta un S3 cu bun soft are viteza maxima 260km si un Impreza wrx 240km;)
Este un sistem quattro adevarat cu AWD dar si inteligent in acelasi timp cu flexibilitate ,comfortabilitate si consum scazut detalii care nu se intelesc la un 4x4 normal cu blocare continua.

SFW 10-08-07 16:13

Quote:

Originally Posted by Georgekey (Post 1039850)
Sistemul Haldex I&II este quattro!!Dar nu este activ unde nu trebuie!! Cu update (HALDEX ECU SPORT cu 50%F si 50%R) este super si blocare este super rapida .Cu update-ul respectiv se poate realiza stabilitate exceptionala la curbe si pe suprafete netede fara sa a scadea viteza maxima cum se intimpla cu alte masini AWD cu blocarea diferentialului tot timpul.Pentru asta un S3 cu bun soft are viteza maxima 260km si un Impreza wrx 240km;)
Este un sistem quattro adevarat cu AWD dar si inteligent in acelasi timp cu flexibilitate ,comfortabilitate si consum scazut detalii care nu se intelesc la un 4x4 normal cu blocare continua.

Multi inteleg prin quattro diferentialul torsen ... asta cred ca era si intrebarea ... daca tt-ul are diferentialul torsen sau haldex intalnit la 4motion ...

Georgekey 10-08-07 20:57

Quote:

Originally Posted by SFW (Post 1039880)
Multi inteleg prin quattro diferentialul torsen ... asta cred ca era si intrebarea ... daca tt-ul are diferentialul torsen sau haldex intalnit la 4motion ...

Audi cheama ''quattro'' sisteme HAlDEX I,II,TORSEN A,B&C.
TT-UM eu MKI are HALDEX si scrie quattro pe fata si prin spate.
TT MKI,MKII,S3 8L S3 8P sunt echipate cu haldex:D

SFW 10-08-07 21:17

Quote:

Originally Posted by Georgekey (Post 1040243)
Audi cheama ''quattro'' sisteme HAlDEX I,II,TORSEN A,B&C.
TT-UM eu MKI are HALDEX si scrie quattro pe fata si prin spate.
TT MKI,MKII,S3 8L S3 8P sunt echipate cu haldex:D

Stiu pe ce masini este haldex si pe care torsen... :-)
Si stiu ca denumirea audi pt sistemul 4x4 este quattro ... :-)

Eu ziceam altceva ... sa spuna initiatorul forumului ce anume a vrut sa intrebe ... daca tt-ul dispune de tractiune integrala, sau daca tt-ul diferential mecanic torsen...

Georgekey 10-08-07 23:32

Quote:

Originally Posted by SFW (Post 1040273)
Stiu pe ce masini este haldex si pe care torsen... :-)
Si stiu ca denumirea audi pt sistemul 4x4 este quattro ... :-)

Eu ziceam altceva ... sa spuna initiatorul forumului ce anume a vrut sa intrebe ... daca tt-ul dispune de tractiune integrala, sau daca tt-ul diferential mecanic torsen...

Fratele meu intrebarea este:TT -ul nou(3.2) este quattro?

Raspunsul: DA:D
ce fel de quattro?

HALDEX :D

SFW 11-08-07 05:05

Quote:

Originally Posted by Georgekey (Post 1040483)
Fratele meu intrebarea este:TT -ul nou(3.2) este quattro?

Raspunsul: DA:D
ce fel de quattro?

HALDEX :D

Fratele meu, pe cuvant ca stiu ce este si cum este :lol:

Eu am spus doar ca am avut impresia ca incertitudinea lui Bulbucan legata de diferentialul folosit.

Hai sa nu mai analizam noi ce a vrut sau nu sa spuna omul, ca amandoi spunem aceeasi chestie, difera doar nuanta.

Georgekey 11-08-07 17:02

Quote:

Originally Posted by SFW (Post 1040749)
Fratele meu, pe cuvant ca stiu ce este si cum este :lol:

Eu am spus doar ca am avut impresia ca incertitudinea lui Bulbucan legata de diferentialul folosit.

Hai sa nu mai analizam noi ce a vrut sau nu sa spuna omul, ca amandoi spunem aceeasi chestie, difera doar nuanta.

Ai dreptate!!!
Tu ai S3?

SFW 11-08-07 17:03

Quote:

Originally Posted by Georgekey (Post 1041338)
Ai dreptate!!!
Tu ai S3?

Nu un a4 3.0, la anu sper ca va veni ceva mai performant :-)

Georgekey 12-08-07 20:31

Quote:

Originally Posted by SFW (Post 1041339)
Nu un a4 3.0, la anu sper ca va veni ceva mai performant :-)

Masina ta este quattro?
Daca este, ce tip?

SFW 12-08-07 21:10

Quote:

Originally Posted by Georgekey (Post 1043030)
Masina ta este quattro?
Daca este, ce tip?

Da este. pai avand in vedere ca doar pe a3 si tt este intalnit haldexul ... ramanem cu torsen pt masina mea ... nu? :???:

Georgekey 13-08-07 15:01

Quote:

Originally Posted by SFW (Post 1043097)
Da este. pai avand in vedere ca doar pe a3 si tt este intalnit haldexul ... ramanem cu torsen pt masina mea ... nu? :???:

Presupun dar nici eu nu sunt sigur.

bogdan_wrc 13-08-07 15:30

las ca am eu haldex

Georgekey 18-08-07 15:45

Quote:

Originally Posted by bogdan_wrc (Post 1044523)
las ca am eu haldex

daca te intereseaza uite te la haldex performace controller.Este o varaianta SUPER
http://www.thettshop.com/performance...product=600427

All times are GMT +2. The time now is 13:25.

- Copyright 2026 4Tuning