![]() |
SPART parole pe messs(programe)
exista programe de spart parole dak da datiimile plss sau helpp me am nevoie neaparata
|
Re: SPART parole pe messs(programe)
nu exista asa ceva ...
lasati-va de prostii ! |
ahahahh ...v`ba lu mustang.cum sa existe?dak are exista am ramane toti fara mailuri:))
|
* de existat exista ceva... dar nu program.... :)) Mustang are 13 ani nu vezi...
|
Quote:
ma bucur totushi c-a facut-o cineva :D |
exista multe metode si sunt chiar si programe(cu programele am patit-o chiar eu cand un prieten mi-am schimbat parola la mess ca sa imi demonstreze ca se poate)...dar dupa cum vezi nu sunt expuse la vedere.cel mai bn e sa cauti pe siteurile de hackeri si pe forumuri acolo o sa gasesti sigur....exista si un forum in romania cu asa ceva;)
|
Quote:
|
iti spun eu ca exista doar ca trebuie sa umblii dupa ele ca sa le gasesti nu e e pe baza ca bagi id si gata enter si ai parola....e ceva mai complicat...oricum cand au reusit sa sparga banci si tot felu de chestii hackeri nu a fost nimk dar akm cand auziti si voi ca se poate sparge id de yahoo repede"cum iti dai seama ce zici wow incerdibil,etc."imagineaza-ti cat de greu e sa spargi siteurile bancilor si sa intri la NASA cum au fkt unii.....asta inseamna ca e floare la ureche un id de yahoo
|
deci kiar ma faci sa rad. uite ai id-u meu in semnatura si te astept sa.l spargi.
F. multi nu stiu ce inseamna cuv. HACKER SAU CONFUNDA KU CRAKER........... asa ca....... |
cum dracu sa-l sparg daca nu am programu ala...oricum mie mie tot una ca creazi sau nu da iti spun un prieten(ca il aveam in lista deaia prieten ca nu-l cunosc)a fkt rost de ceva program asemanator si mi-am demonstrat ca se poate ca nici eu nu am crezut oricum io ies din discutie ca vad ca nu am cu cine:D nu are rost sa vb degeaba.
|
pai daca e cu din astea . . .
dati-mi si mie porgramul sa sparg BRD-u' sa imi bag si eu pe card cateva milioane de euro :mrgreen: |
Shantzule..deja cu postul asta te-a luat SRI-ul la ochi ;) :p
Cat despre spart parole...se pot sparge..dar nu prin progamele pe care le poate folosi orice retardat... Si trebuie sa va ganditi ca voi nu vreti neaparat sa spargeti parola lol..ci s-o furati..so exista mai multe metode :) |
Hai k ti.l dau yo da ai rabdare sa.mi bag yo,da? =))
|
Quote:
|
eu zic ca daca vrei sa spargi o parola risti sa ramai si fara monitor :rolleyes2
din moment ce dai cu ciocan , tesla , tarnacop , bazooka :lol: nush eu asha gandesc . . . P.S. nu trebuie neaparat sa fie de la BRD , paote sa fie orice banca :lol: SHOGUN-A8- taci ca iti dau si tie 20% din ce imi iese ;) |
Vreti program de spart?
Oke, va dau eu unul ... Luati una bucata C++, Visual Basic, c++ builder 8 ... faceti-va voi programul invatand TOT ... si sa va vedem cum le spargeti, smart guys :p |
la ce ai nevoie andrei1993 ? vrei sa-i spargi id`ul lui gagicata ?? sau vrei sa vezi ce iduri are in lista fosta ta gagica ?? :) de obicei astea sunt cauzele... daca ai acces la pc`ul ei, te duci frumos si instalezi un keylogger, bineinteles ascuns, si vezi absolut tot ;) eu unul am instalat asa ceva si cand vine cienva la mine chiar eu ii invit sa intre pe mess daca vor :)) si imediat le-am aflat parola.. ;))
|
politia are asemenea programe, eu stiu cel putin 2 cazuri in care au venit niste informaticieni de la politie, si cu ajutorul unor programe au spart parola de la mailul 'decedatului' ca sa afle ce avea prin mailuri
|
o metoda de "belit" parola exista 100%, am patit'o eu. de aia am schimbat ID de mess, mail and so on...
daca shtie cineva cum sa imi gaseasca parola de la fostul mail (ala spart de nush cine:P) raman dator. hehe PS de la yahoo m'au asigurat ca este imposibil chiar daca eu am ramas fara mail |
programele exista dar nu sunt disponibile pentru toti .... pustii care n-au ce face :| chiar si pt astea dureaza mult descoperirea parolei. nu mai zic daca are cel putin 6 caractere sau daca sunt criptate klumea
PS: parolele de YM sau mai stiu eu ce nu se sparg, se 'ciordesc' :D ... exista niste loguri.... cat pentru initiatoru thread-ului, dude.... traiste-ti copilaria :P |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 17:58. |
- Copyright 2026 4Tuning