![]() |
Vand 1310
De vanzare Dacia 1310 Lm din 1993 culoare alba , inspectia periodica valabila pana in decembrie 2009,, mashina e in stare foarte buna , numai are niciun pic de rugina , scaune fatza de ford fiesta.nu are probleme la motor...nu e alergata .......pret 40 de milioane negociabil...sau schimb + diferentza cu nova sau ceva asemanator..cei interesati sa afle si alte detalii sau sa o cumpere sa sune la numerele de telefon 0749983761 sau la 0742497190 sau sa trimita un private message sau sa dea un add la [email protected]pt intrebarile voastre
|
Re: Vand 1310
9 Attachment(s)
am uitat sa pun si niste poze...pozele sunt mai vechi o sa vedeti niste pete de rugina care nu mai sunt.....am pus pozele astea ca sa vafaceti o idee...dar cat de curand o sa pun poze noi care sa confirme ceea ce am spus mai sus...
|
mijto masinutza ......
cei interesati va zic si yo k e o masina buna ... si dak aveti bani sa o cumparati ;) k se merita ;) |
AAAA,iti vinzi masina???De ce???Nu iti place modelul asta sau nu mai vrei Dacie????
|
vreau sa imi iau o nova de 85 de cai....
|
Faina masina da orcum trebuie multa bataie de cap ca sati iei alta masina in stare reprosabila ca multe sunt cu defecte... ma refer la masinile din romania la cele din strainatate sa ai bani cu caru ca se rezolva asa e ideia...>>>
|
Unde gasesti tu nova de 85 cai, stock?
|
nUMAI TUNATA MA ROG
|
dak caut gasesc...pana acum am gasit 2 nu ai la mine in orash dar nu am avut bani...ata ete
voi ce ati zice sa imi iau in loc de nova? |
Daca gasesti un cielo model coreean se merita mai mult decat o nova .Chiar daca ai doar 75 cp
|
adik model produs in coreea nu?
|
omule..nova stock nu sare de 72 de cai(ca si la berlina 1.6)...asa ca nu stiu ce nova stock ai vazut tu la 85 de cp. :):lol:
|
mai sincer mie numi prea plac dacile desi nah sunt bune prin gropi unde piesele la inlocuiesti mai infiecare zi ca ba creapa nustiu ce la directie ba la motor si asa mai departe si piesele se gasesc ,da probleme e ca manca cam mult masina asta la bani ... Nu mai bine a fi o Masina straina dupa parerea mea nu nici scumpa si e mai usor de intretinut ca o dacie desi ai si confort cai putere si altele ....
|
^^^^^^^^^^
up........ deocamdata s-a schimbat pootzin situatzia....o sa revin...oricum mashina mai este inca de vanzare...:) |
bree Robert..invata sa mai bagi si u o virgula, un punct si de la capat :lol: mai targe ar..k, CREAPI drecu pe tastatura acolo :lol: :lol:
si vezi cu REPROSABILELE alea ce faci :oops: Nove sunt si de 200Cp..la 3.000-4.000 Euroi cu cv secventiale..si sincer iti cam sta mintea'n loc knd vezi cum merg...dk mai si simti...aoleuuu :shock: deci bani sa fie..:wink: |
eu ziceam stock :lol:
|
Mijto dacia :P ... chiar se vede ca e ingrijita si.... :) bft inainte cu ea... ;)
|
ms master speed??eshti din onesti cumva???
|
^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^
uppppppppppp........... |
uppppppppppp |
uppppppppppp |
9 Attachment(s)