![]() |
Lumma Design CLR 600 S
4 Attachment(s)
Lumma Design CLR 600 S Lumma Design a creat pachetul de tuning numit CLR 600 S pentru seria 6 de la BMW. |
Re: Lumma Design CLR 600 S
piesa super elegant
|
prea adevarat !!! :D
|
E smechera rau masina. Spoileru spate mi se pare grozav
|
albul face tot
|
Doamneeeeeeeeee ce frumos e!!!!
|
Interiorul e superb,combinatia de piele si carbon e superrrr.Si la exterior e beeeton masina.
|
no comment . super finutza masina .
|
pm....daca voi ziceti....:|
|
interioru e super elegant..parerea mea!:D :D
|
superba masina!finut totu la ea...caut gagica dispusa sa ma inteleaga ca o sa-mi vand casa si ca o sa dorm cu ea in aceasta masina :lol:
|
Bestie... :lol:
|
deci nu mai miar trebui femei timp de 3 ani daca as avea o masina ca asta :D si pacasa nas mai trece decat peste o luna :))
|
Da ii super bodikitul arata super jentile negre se potrivesc super cu culoare masini, si in interior e super combinatia de piele si fibra de carbon !!!!
|
nush de ce spune lumea k bmw nu mai este ce a fost da mie imi place fff mult masinile lor.. si modul in care le tuneaza cei de la hamann
|
nush de ce spune lumea k bmw nu mai este ce a fost da mie imi place fff mult masinile lor.. si modul in care le tuneaza cei de la hamann (plac)
|
foarte frumos bmw-ul... are o nota de eleganta...
|
misto ca de obicei
|
mda suuper....spatele foarte sport realizat cu mult bun gust jantele faine dar nu deosebite, scoate masina in evidenta deci e binishor in schimb interiorul si se pare total neadecvat maro ku negru iar masina alba ku jante negre nu tocmai o combinatie stralucita dar a asta a fost pan la urma ideea celor de la lumma si bordul cam simplist si cam modest fata de marca care face reclama in fine merge dar sunt destule de modificat k sa arate bestial...;) :idea:
|
un cabrio cu adevarat.. no coment, si culoare da fff bn:D
|
nai ce zice masina e sport da are si o nota de elganta mie unu imi place mult mai ales ca e alba
|
Foarte frumoasa masina .....are o linie eleganta care se imbina si cu una sportiva:)!!
|
Nu stiu cat de on topic sunt...dar imi place la nebunie interiorul ala.Nu carbonul ... ci pielea!!!!este incredibila...sunt de parere ca nu se potriveste carbonul cu pielea aia superba...poate sunt eu defect:)
super piele!!!!!!!:yes: |
vreau si eu:d super masina mai ales interioru
|
Foarte tare, frate......
Cred k am vazut una in Miami.... |
Prea Frumoasa Masinutza Asta...Mai Ales Culoarea Alba I Se Potriveste Super Bine...
|
| All times are GMT +2. The time now is 14:21. |
- Copyright 2026 4Tuning