![]() |
Adunari in tara si picnicuri la iarba verde
Incercam sa realizam intruniri ale pasionatilor de masini, tuning in tara. Ideea sa stabilim un program al acestor adunari in diferite orase unde sa ne adunam cu totii intr-un sf de weekend la o barfa un gratar... o zi doua ;
Un fel de program cum au motociclistii ex: 20.05.2004 Intalnire a pasionatilor de masini in parcarea sau locul x din localitatea x. Ideea acestor intalniri este sa ne cunoastem mai bine sa fim mai uniti, si bine inteles de relaxare pana la urma e un weekend petrecut in aer liber. Pentru inceput as vrea sa vad ce parere aveti despre aceasta initiativa si cat de realizabila este, dupa care vom stabilii orasele si data intalnirilor (asta oricum mai incolo cand da soarele) |
1 Attachment(s)
ceva de genul...dar nici chiar asa
|
PENTRU!
|
2 Attachment(s)
Intr-u totul de Accord...
Ca sa va mai lamuritzi care este ideea, mai pun si eu niste poze. |
asa ar fi frumos dar sa nu fie doar in bucuresti
sa fie si la noi in cluj,sa fie si la iasi sa zic asa etc si la timisoara si tot asa voi decideti |
pentru 100% ..
Numa' sa fie cald afara (adik primavara-vara, vara, vara-toamna). Sa nu ma puneti acum sa stau la gratar in mijlocul iernii ... :D :lol: 8) :? |
da oricum cand se face mai cald. In CJ clar ca vom face o intalnire in BV si mai vedem noi.
|
Dar in buc nimik :) !!! :mrgreen:
|
da este o ideie super... ar fi fain sa se faca intalniri .... :lol: :lol: :lol:
|
toata lumea e pro!iar prima e pe 10 iulie!
|
PENTRU 100%
-sa-mi fac motorul si vin si-n gaura de sarpe -fara gratar si bere nu vin nicaieri |
:))) Super idee super super pentru 100% bv voua de abia astept
|
facem si in partea moldovei ? pe la iasi incoace?
|
facem,facem.... :lol: :lol: :lol:
|
SI EU SUNT PRO! bani sa am de benzina. bere nu beau dar mici mananc de sparg!!
asa ca sa vedem cum o sa iasa pe 10 iulie si apoi vom vedea. |
care ma ia si pe mine??pun bani de benzina....
mishto imaginile de mai sus... |
pai o sa vedem noi la fatza locului pana atunci mai e destul timp si nu e bine sa ne facem planuri ca tziganu.
|
loool dar ce facem pe 10 iulie cand ne intalnim cu toti??? :lol: mergem si noi undeva sa bem undeva sau?? :lol: :lol:
|
Da sunt 100% de acord cu intalmirile astea.Dar sper sa fie si in vest pe undeva:Arad,Timisoara.
|
:lol: :lol: :lol: lool intalnirea va avea loc la bucuresti.. :wink:
|
Da dar sper ca urmatoarea sa fie la Timisoara.Eu sper...
|
lol :D la timisoara va fi pe 10 aprilie etapa si daca vrei vino acolo!eu zic ca o sa fie destula lume!
|
Dupa cum am mai spus o sa fiu acolo o sa si particip chiar daca ar fi gazul sa imi imping masina.HAHAHAHA
|
Poate dupa cursa sa stam la o bere......
|
in timisoara vrea sa organizez eu o intalnire in august, ceva mai mare.
incerc sa aduc si lume dine ungaria, austria, germania si poate si firme de tuning sa iese un eveniment mai mare :-) sa vedem ce iese. |
Asta ar fi un lucru bun avand in veder ca si pe aici sunt multi impatimiti ai masinilor.
|
a fost deja in sept. o intalnire in timisoara si erau cativa si din arad.
cand stiu termin fix am sa scriu si sper ca o sa vina cati mai multi :wink: |
mey cum sa va explic eu ca si in cazul intalnirii de la buc nu ma pronunt tocmai pt ca aiai vad posturi de la persoane care au cate 1 post sau doua pe forum si nu am avut nici o treaba pana acum.... asa ca daca eu vin la intalniri o sa v tot cu cei pe care ii stiu deja nu pt ca asa vreau dar pt ca asa o sa fie.... ca de fiecare data pana acum.... oricum.... cand se anunta ceva spuneti-mi si caci tot ce e posibil sa apar si eu
|
eu sper sa vina toata cu sau fara activitate pe forum...dar ar prinde bine niste subiecte noi si interesante si mai multa implicare serioasa din partea celor mai noi...sau vechi!sper sa nu se inscrie ca vin unii,numai asa,sa zica ...ci chiar sa vina...va asteptam!
|
As veni si eu dar vara asta liceenta si tot tacamul.De aia am zis ca mi-ar conveni daca ar fi ceva si la Timisoara ca e mai aproape.Intelegeti si voi ce vreau sa spun...
|
las' ca vii la timisoara pe 10 aprilie!ne vedem acolo!bafta la licenta! :D
|
Sa fie,merci.Dupa cum am mai spus vin la Timisoara si mort daca ii cazul.Am fost si anul trecut dar nu am putut participa ca masina mea era complet desfacuta si nu am terminat-o pt etapa.
|
asa ar trebui sa fie
si in cluj e nevoie de o intalnire ca ardelenii au mai mult de mers pana la brasov :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: |
io propun sa facem o intrunire ori in buc ori in valcea k stiu eu niste loquri bune aqolo fara piq de garda 8) asa k dak e shi e sa mergem undeva plz anuntzatzi_ma shi pe mine k mi_am luat krnetu.... :lol:
|
Ce carnet mosule, de membru pescar sportiv ????
:lol: :lol: :lol: Sau de abonat la aprozarul de langa Dedea ??? :lol: :lol: :lol: |
Ce te legi de incepatori ma raule vrei sa sperii baiatu!!!
Era vorba de picnic nu de curse :lol: :lol: :lol: |
Mi se parea anormal sa nu zica ceva Mpa...
Stai calm fratioare ca Ghost asta e un tovarash de la mine din bloc, faceam si io misto de el, ca a luat carnetul din a 5-a incercare... Bah Mpa, tu esti ca o umbra, sa mor io !!!! :roll: :roll: :roll: |
da!!!!!
|
sper ca nu incefeti si aici!
|
Nu mosule, gata cu cearta...
Toate bune si frumoase !!!! Manca-ti-as eleronul ala al tau de Tomcat... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: |
| All times are GMT +2. The time now is 15:02. |
- Copyright 2026 4Tuning