Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Faruri, Stopuri, Lumini, Leduri (https://forum.4tuning.ro/460-faruri-stopuri-lumini-leduri.html)
-   -   Reparatii faruri, stopuri, proiectoare,geamuri de far clare,faruri-stopuri fumurii (https://forum.4tuning.ro/460-faruri-stopuri-lumini-leduri/47588-reparatii-faruri-stopuri-proiectoare-geamuri-far-clare-faruri-stopuri-fumurii.html)

blowwind 31-07-07 19:33

Reparatii faruri, stopuri, proiectoare,geamuri de far clare,faruri-stopuri fumurii

Faruri
Stopuri
Semnalizatoare si proiectoare
Geamuri laterale
Suporti
+ multe altele

Preturi atractive ...

B-11-AYG 31-07-07 20:19

re: Reparatii faruri, stopuri, proiectoare,geamuri de far clare,faruri-stopuri fumurii

cat ma costa si pe mine 2 stopuri de dacie 1310? transparente.....

blowwind 31-07-07 20:43

re: Reparatii faruri, stopuri, proiectoare,geamuri de far clare,faruri-stopuri fumurii

Quote:

Originally Posted by dj_13055 (Post 1023528)
cat ma costa si pe mine 2 stopuri de dacie 1310? transparente.....

1.000.000 stopu !!

Inca un numar de contact : 0722.557.675 Dan

B-11-AYG 31-07-07 20:46

adica 4mil pentru 2 seturi??????

tea_radu 31-07-07 20:47

da, adica 4 stopuri

MihaiS 31-07-07 20:51

si 2 triple clare de oltcit cat m-ar costa??m-ar interesa 2 triple de dacie 1310 si 4 triple de oltcit.cat m-ar costa toate 6??o reducere ceva???

Jailbird 31-07-07 20:56

Se lucreaza numai plexiglass? Policarbonat ? (Margard de la General electric ?)

tea_radu 31-07-07 21:05

[QUOTE=MihaiS;1023596]si 2 triple clare de oltcit cat m-ar costa??m-ar interesa 2 triple de dacie 1310 si 4 triple de oltcit.cat m-ar costa toate 6??o reducere ceva???[/QUOTE

4mil 8sute te costa toate 6

tea_radu 31-07-07 21:06

Quote:

Originally Posted by Jailbird (Post 1023607)
Se lucreaza numai plexiglass? Policarbonat ? (Margard de la General electric ?)

depinde ce vrei...ce anume vrei din policarbonat?

Jailbird 01-08-07 09:43

Quote:

Originally Posted by tea_radu (Post 1023626)
depinde ce vrei...ce anume vrei din policarbonat?

Geamurile laterale eventual parbriz si luneta, dintr-o anumita "specie" de policarbonat heliomat, eventual pot sa va pun eu la dispozitie materialul...

tea_radu 01-08-07 13:11

Quote:

Originally Posted by Jailbird (Post 1024389)
Geamurile laterale eventual parbriz si luneta, dintr-o anumita "specie" de policarbonat heliomat, eventual pot sa va pun eu la dispozitie materialul...

mai intai tre sa vedem materialul care vrei sa il pui....iar in ceea ce priveste parbrizul orice tip de plastic pui o sa il zgarie stergatoarele

Jailbird 01-08-07 15:05

Iti garantez ca nu poti zgaria Margard-ul. Se va ingalbeni in 10 ani...dar...

Ok.

Fac rost de el si va sun

BiriV 01-08-07 15:42

ma intereseaza daca si la ce pret imi puteti face geamurile de la faruri pentru un volvo S40 model 2002.
thanx.

tea_radu 01-08-07 16:09

Quote:

Originally Posted by Jailbird (Post 1024952)
Iti garantez ca nu poti zgaria Margard-ul. Se va ingalbeni in 10 ani...dar...

Ok.

Fac rost de el si va sun

perfect....fa rost de material si ne auzim

tea_radu 01-08-07 16:11

Quote:

Originally Posted by BiriV (Post 1025017)
ma intereseaza daca si la ce pret imi puteti face geamurile de la faruri pentru un volvo S40 model 2002.
thanx.

se pot face.....2mil bucata

eu 01-08-07 16:50

Ceva fotografii cu stopurile pentru dacie 1310 aveti ca sa imi fac o parere despre cum ies?

tea_radu 01-08-07 18:04

Quote:

Originally Posted by eu (Post 1025142)
Ceva fotografii cu stopurile pentru dacie 1310 aveti ca sa imi fac o parere despre cum ies?

nu avem din pacate; ies ca un stop normal de dacie doar ca dupa preferintzele clientului: clar sau fumuriu sau, eu stiu, cum doreste clientul; sunt practic fffff multe culori si fff multe modele ce pot fi aplicate pe geam

GAFTON BMW 01-08-07 22:11

geamuri pt proiectoare de urs Mtech 1? la ce bani?

wolfyman 01-08-07 23:04

pt stopurile de la focus faceti? Pot sa fie albastre dar cand se da semnalu sau pui pozitiile sa lumineze in culoare normala? Bine cred ca nu sunt eu normal ca intreb asta dar sunt curios pana unde merge tehnologia:rolleyes2 . Daca se poate vreau un pret. Multumesc

tea_radu 02-08-07 01:33

Quote:

Originally Posted by GAFTON BMW (Post 1025746)
geamuri pt proiectoare de urs Mtech 1? la ce bani?

500.000 bucata

tea_radu 02-08-07 01:36

Quote:

Originally Posted by wolfyman (Post 1025858)
pt stopurile de la focus faceti? Pot sa fie albastre dar cand se da semnalu sau pui pozitiile sa lumineze in culoare normala? Bine cred ca nu sunt eu normal ca intreb asta dar sunt curios pana unde merge tehnologia:rolleyes2 . Daca se poate vreau un pret. Multumesc

....se poate dar daca stau sa iti explic aici nu o sa intelegi nimic:)))
lasa un nr de tel sa te sunam sau suna tu pe 0722557675 dan

Monopoli 02-08-07 08:10

1 Attachment(s)
Un parasolar ca cel din foto pentru Daf 400 si WV T4 poti sa faci ? Cat m-ar ajunge ca pret ?

tea_radu 02-08-07 16:14

Quote:

Originally Posted by Monopoli (Post 1026277)
Un parasolar ca cel din foto pentru Daf 400 si WV T4 poti sa faci ? Cat m-ar ajunge ca pret ?

nu pot sa indoi plasticul pe o suprafatza asha mare:(..

U_TUNING 02-08-07 16:23

niste triple de kadett d gte transparente imi poti face??

multam

andy_x3m 02-08-07 16:27

1 Attachment(s)
lucrezi cu termoformare sau le faci manual?!
daca e termoformat ma indoiesc ca folosesti stiplex (plexiglas) ci mai degraba veralite. care e cel mai gros material cu care lucrezi?

on topic- acoperitoare de topuri pentru logan? gen cel din imaginea atasata? (e din fibra shi nu e terminat:P)

ms, eventual astept rasp pe prv
numai de bine

tea_radu 02-08-07 19:04

Quote:

Originally Posted by U_TUNING (Post 1026963)
niste triple de kadett d gte transparente imi poti face??

multam

in principiu se poate face, ar fi foarte utila o poza cu masina din spate sau sa vi sa vdm masina

tea_radu 06-08-07 17:38

Quote:

Originally Posted by BiriV (Post 1025017)
thanx.

2 mil bucata

blowwind 07-08-07 00:35

4 Attachment(s)
poze :) stopuri supernova

750.000 bucata

U_TUNING 07-08-07 13:08

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by tea_radu (Post 1027205)
in principiu se poate face, ar fi foarte utila o poza cu masina din spate sau sa vi sa vdm masina

Deci asa arata...daca vrei iti pot trimite ambele triple deoarece mai am un set de rezerva si nu ar fi nici o problema.
As prefera sa fie aspectul de plastic sablat si putin fumurii.se poate face?

Va multumesc

gabyneagu 07-08-07 19:55

Salut

Pt. o rulota poti face niste geamuri din Plexiglas?

Multumesc

[email protected]

tea_radu 07-08-07 20:28

Quote:

Originally Posted by U_TUNING (Post 1034249)
Deci asa arata...daca vrei iti pot trimite ambele triple deoarece mai am un set de rezerva si nu ar fi nici o problema.
As prefera sa fie aspectul de plastic sablat si putin fumurii.se poate face?

Va multumesc

perfect daca poti trimite triple pt ca am dupa ce sa ma mulez....se pot face exact cum ai zis tu, pretzul este la fel ca si la nova din poze...750.000 bucata

blowwind 08-08-07 21:30

5 Attachment(s)
deci...in poze avetzi asa...
faruri saab ... cel din stanga este cel vechi..cel din dreapta este cel "nou" :P

blowwind 08-08-07 21:34

9 Attachment(s)
si inca nishte poze cu un geam de motor...stanga cel "nou" dreapta cel original

gabyneagu 13-08-07 14:11

Quote:

Originally Posted by gabyneagu (Post 1034900)
Salut

Pt. o rulota poti face niste geamuri din Plexiglas?

Multumesc

[email protected]

Te rog un raspuns ceva?

tea_radu 13-08-07 14:28

Quote:

Originally Posted by gabyneagu (Post 1044379)
Te rog un raspuns ceva?

ti-am dat mail din 1 zi in care ne-ai intrebat...dar se pare ca nu a mai ajuns:P
da-mi te rog dimensiunile geamurilor pt a iti spune un pretz

webcathos 14-08-07 11:25

Pentru Cielo...triplele,cam cat ar ajunge?

300zxtt 14-08-07 12:29

sau geamuri laterale ?

axela 14-08-07 13:05

niste faruri custom made pt un proiect aparte poti face..?nu de mari dimensiuni dar conteaza calitatea si deataliile.astept ...........ms

Bitza 14-08-07 17:07

Salut
Paravant-uri pentru geamurile laterale la o Kia Pride faceti? La ce bani?
Multumesc

U_TUNING 15-08-07 11:01

Salut.

Da-mi si mei o adresa la care sa iti trimit triplele.
Deci pretul este de 75 ron?!

Numai bine

All times are GMT +2. The time now is 09:36.

- Copyright 2026 4Tuning