Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Femei (https://forum.4tuning.ro/28-femei.html)
-   -   Indragostit pana peste cap ? (https://forum.4tuning.ro/28-femei/4749-indragostit-pana-cap.html)

snow_nlove 16-04-05 23:08

Indragostit pana peste cap ?

Hai sa propun eu un topic...
Atzi ajuns vreodata sa va indragostitzi absolut nebuneste si aiurea ? Poate chiar de o persoana care nu o cunoastetzi mai deloc ?
atat de nebuneste incat sa nu mai ganditzi normal ? sa facetzi tot felul de lucruri ciudate care inainte atzi fi zis ca voi nu atzi face asa ceva ? Va-ti dat seama vreodata ca nu e prea bine in majoritatea cazurilor dragostea asta ? ce atzi facut ? V-a trecut repede ? de ce credetzi ca v-a fermecat atat de tare acea persoana ?
cred ca atzi prins ideea ....sa vad ce avetzi de zis ...
p.s : numai pt persoanele mai sentimentale :lol:

needBrain 17-04-05 00:27

bai io acuma trec prin asa ceva
e de tot ***u' crede-ma
si nush cand draq o sa-mi treaca

snow_nlove 17-04-05 00:49

pai de ce zici ca e de tot *** ? fi mai explicit :D

needBrain 17-04-05 00:55

deci daca vrei sa fii cu o tipa,si ea nu prea vrea(motivu nu conteaza)si avand in vedere ca ea ar fi genu de fata pe care u o cautzi de mai mult timp.........iti spun io ca-i de tot ***u
deci te oftici intr-un hal.........ca mai bine n-o cunosteai

Ford_V6 17-04-05 02:33

va spun eu din experientele triste traite pana acum ca dragostea asta e o chestie relativa si dependenta de bani, masina tare, avantaje . . . . nu mai exista dragoste dezinteresata in ziua de azi . . . banu face legea ;)

Gabi 17-04-05 02:37

Re:

Quote:

Originally Posted by \"Ford_V6\"
. . . . nu mai exista dragoste dezinteresata in ziua de azi . . . banu face legea ;)

Te contrazic :wink:

aicad 17-04-05 06:47

needbrain daca joci cartile corect o sa-ti fie bine :) veezi cei lipseste si oferai tu primul si ai sa vezi ca o sa fie mai bine...

Ciro_zel 17-04-05 09:20

Re:

Quote:

Originally Posted by \"Ford_V6\"
va spun eu din experientele triste traite pana acum ca dragostea asta e o chestie relativa si dependenta de bani, masina tare, avantaje . . . . nu mai exista dragoste dezinteresata in ziua de azi . . . banu face legea ;)

Truuuue :roll:

snow_nlove 17-04-05 11:40

Si eu il contrazic pe Ford ..nu e vorba de bani sau cel putin nu inca ..... si ia zi aicade daca fata vrea ceva care tu nu poti sa ii oferi atunci ce faci ?

EvLSant0S 17-04-05 12:05

Nu`l mai contraziceti pe Ford atata... totusi ..
e un pic mai trecut prin viatza decat noi ..
asa ca .. s-ar putea.. ca peste cativa ani sa-i datzi (dam) dreptate..
la mine inca nu s-a pus problema asta.. si nici nu cred c`o sa se puna...
cel putin in urmatorii ani ..
poate mai incolo ...

snow_nlove 17-04-05 12:39

pai am zis cel putin nu inca........ :lol: dar ma referam si la cazul in care sa iti placa absoul nebuneste de o persoana sa stai sa te gandesti numai la ea..... si nici nu o cunosti !!! adica sa o fi vazut de cateva ori sa nu sti situatzia financiara and other stuff ........

Kilowatt 17-04-05 23:38

imprumuta un porsche sa vedem ce crede atunci despre tine :)
glumeam, iar acum ca sa fiu on topic , afla ce ii place, apropiete de ea, fa si tu niste conexiuni cu ea ceva de genu sa va intalniti mai des si fa-te placut dar nu incerca sa te dai drept altu sau ceva..fii natural si o sa mearga. Daca nu ii place cum esti tu atunci inseamna ca ea nu e buna pt tine :) parerea mea. Bafta & astept sa imi spui ca esti cu ea :)

Ford_V6 18-04-05 00:30

aoleo . . . .mai bine nu deschideai subiectu . . . .

am avut un porsche pe mana vreo 2 sapt. . . .sun gagica mandru foc . . .mami te plimb cu o masina . . . .mai iau un tovaras si ala cu ***** . . .le bagam pe astea in spate si da-i prin oras . . . dupa juma de ora i-mi zice asta . . . .\" cea mai jalnica masina in care m-am suit vreodata; nu ai loc, te zdruncina la gropi, si mai are si huruitu ala groaznic de la tobe\"

. . . . . am ramas afis . . . .femeile astea :cry: :cry: :cry: :cry:

Gabi 18-04-05 02:22

Tare faza :lol:

Santos: pana la proba contrarie, eu il contrazic :wink:

EvLSant0S 18-04-05 02:37

mai vbim ... prin 2007 :)
dap?

Gabi 18-04-05 02:40

De ce in 2007 ? Pentru ca intram in UE si \"circulam\" in tarile calde ?

E parerea mea si, cum am zis, pana la proba contrarie, mi-o mentin. Pana acum am gasit cel putin o fata care nu umbla dupa bani.

Deja am deviat de la subiectul topicului si nu e bine.

PS: vezi ca ti-am lasat ceva pe messenger; zi-mi daca-ti place :lol:

Dan98 18-04-05 02:43

poate da ea de unu cu MULTI BANI , ai sa ne scrii din nou :)

Gabi 18-04-05 02:53

Ma faci sa ma repet: pana la proba contrarie, imi mentin parerea.

PS: nu cred ca ai 99 de ani; modifica-ti profilul :wink:

PPS: ca sa fiu ontopic, snow_nlove, o sa-ti treaca, daca vrei. Iti gasesti alta, te ia euforia din nou, iti trece iar, vine alta si tot asa :wink: Pana la urma tot o pierzi, chiar daca te lasa pentru altu', chiar daca va despartiti, fara sa fie altu'/alta la mijloc si chiar daca moare, la batranete, cand o sa aveti copii/nepoti/stranepoti.

snow_nlove 18-04-05 06:49

dar cum a am ajuns eu topicul discutziei ? ... :oops: :oops: :oops:
stie cineva ceva ? :lol: :lol: mai bine daca stie cineva ceva sa nu zica :punch:
Eu nu facusem pt mine topicul asta ci sa vedem si noi catzi dintre voi atzi trecut prin asa situatzii .......

Ford_V6 18-04-05 09:34

eu nu va doresc decat sa aveti parte numai de experiente care sa va permita sa ma contraziceti :wink:

snow_nlove 18-04-05 10:47

merci merci ford ...
Adevarul este ca nu cred ca as regreta daca m-as vedea pe scaunu din drepata al unei masini sport super smechere si la volan o super gagica ....pretena mea... hihi

needBrain 18-04-05 20:11

deci faza cu banii e reala(din pacate)
dar sunt si fete care nu-s interesate de asa ceva.sunt mai putzine dar sunt si d-astea.deci io intr-un an am intalnit doar 2 tipe care nu-s interesate de bani,si inca nush cate care cica nu-s interesate
oricum se pot gasi tipele care nu cauta banii intr-o rel dar e greu si-ti trebe multa multa multa multa rabdare,si io sincer am inceput sa mi-o pierd.
faza-i ca tre sa stii unde sa cauti.
problema e urmatoarea:dupa ce dai de ea,ca daca esti obisnuit cu materialiste,sa nu-ti iei tzeapa.ma oftic si acuma pt ceea ce am pierdut,dar.........ata ete.am fost io fraier si nu i-am dovedit ca pot fi si romantic,ca ea cauta un tip spontan(ca mine) dar si romantic(ceea ce pot sa fiu)dar nu i-am demonstrat lucrul asta cand am avut ocazia
asa ca,aveti grija si fiti foarte atenti la ceea ce vrea \"ea\" de la un tip si incercatzi sa va \"modelatzi\" dupa modelul ei(asta daca tipa intr-adevar merita)

Ford_V6 18-04-05 20:26

parerea mea e ca daca nu te place asa cum esti mai bine renunti . . . . nu merita sa te schimbi dupa cum vrea o gagica . . .

Adriana 18-04-05 20:36

Re:

Quote:

Originally Posted by \"Dan98\"
poate da ea de unu cu MULTI BANI , ai sa ne scrii din nou :)

Imi pare rau dar nu o sa scrie pt.ca nu se va intampla asta niciodata.Pot sa vina si zeci cu bani pt.ca nu il voi parasi,nu banii conteaza intr-o relatie. :D

needBrain 18-04-05 20:38

deci nu neaparat sa te schimbi pt ea.
io am vrut sa zic sa scoti in evidentza calitatzile pe care ea le cauta

snow_nlove 18-04-05 21:16

dar daca sa zicem ca ea este mai mare cu 3 ani ca tine ? te-ai mai da la ea ? sau ce ai face atunci ? hmmm ?

xxdadixx 18-04-05 22:07

Mah lasatzi dreq dragostea ca nu exista, de cate ori sa va zic, nu o mai cautatzi e o fixatzie pe o fata pe care vretzi sa o babarditzi. Ganditzi-va cum sa facetzi bani sa nu va injure copii ca i-atzi nascut intr-o romanie de cacao.

TheSinner2 19-04-05 00:02

faza cu babardeala dureaza 3 luni max :) .. o relatie care se dezvolta pe parcursul a 2-3 ani sau mai mult... e bazata pe dragoste :wink:

Singurelu 19-04-05 08:22

....cum zicea Sinner Dragoste... dar si multa comunicare si incredere unul in altu!Ca degeaba exista dragostea daca nu exista comunicarea,modul prin sa va facetzi intelesi unul altuia......Si asta o zic pt ca sunt indragostit pan` peste cap(reciproc) si vad cum zi de zi... e tot mai bine,ne intelegem tot mai bine.Dupa o discutie calma ... in care ne spunem offf`urile si bla bla... c`am tot...ne simtzim super...

Deci DRAGOSTE+COMUNICARE=o relatie ce poate sa dureze mult cu un sfarsit fericit=casatorie,copii,casa.... MASINA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Cu \"babardeala\"... asta o faceam la 18 ani..... nu tzine..e doar o prostie!.....

madfish 19-04-05 17:53

Re:

Quote:

Originally Posted by \"xxdadixx\"
Mah lasatzi dreq dragostea ca nu exista, de cate ori sa va zic, nu o mai cautatzi e o fixatzie pe o fata pe care vretzi sa o babarditzi. Ganditzi-va cum sa facetzi bani sa nu va injure copii ca i-atzi nascut intr-o romanie de cacao.

cea mai mare dreptate o are omu` asta. NU EXISTA DRAGOSTE, DA EXISTA INTERES.

snow_nlove 19-04-05 18:34

daca nu ai dat tu de ea inca nu inseamna ca nu exista ! parerea mea :d

needBrain 19-04-05 20:03

bai,ca dragostea exista sau nu,nu conteaza,pt ca te lovesti de ea cand ti-e lumea mai draga

EvLSant0S 19-04-05 20:08

huh??!!
so what?
ce e rau in .. \"a te lovii de dragoste\" ?
?
nu te inteleg..
sa mor eu ..

Gabi 19-04-05 20:16

Re:

Quote:

Originally Posted by \"madfish\"
Quote:

Originally Posted by \"xxdadixx\"

cea mai mare dreptate o are omu` asta. NU EXISTA DRAGOSTE, DA EXISTA INTERES.

Bine domne, ia-ti tu o pustoaica de 50 de ani, ca poate e full de bani si traieste pana pe la 90 :wink:

Hai sa ne f***m! Nu-i zici uneia de 60 de ani, ci uneia de 20. Aaaa, e haimana? Treci la alta, ca nu vrei s-o iubesti, ca suferi si nu e bine.

Mentalitate de romān. Stam cu haimanalele si... da-i in **** mea de copii, ce-mi trebuie mie asa ceva? Daca ziceau si-ai nostrii babaci asa... ce forum frumos, de baut cafelute si ceaiuri la Caminu' Cultural, era acum...

needBrain 19-04-05 20:40

Re:

Quote:

Originally Posted by \"EvLSant0S\"
huh??!!
so what?
ce e rau in .. \"a te lovii de dragoste\" ?
?
nu te inteleg..
sa mor eu ..

ziceai ca nu vrei sa te indragostesti prea curand.tocmai in sit de genu asta ti se pune pata,cand te astepti mai putzin

EvLSant0S 19-04-05 20:45

aici e tot farmecu ... ;)
acolo sta toata frumusetea... ;)
si.. pana la urma
ce e rau in faptul ca...
simplul fapt ca-i auzi vocea la telefon .. te face sa zambesti ..
doar cand... te gandesti la ea.. pur si simplu uiti de tot si .. deodata realizezi ca esti mai fericit ca niciodata
adormi cu gandu la ea .. si .. la fel .. esti fericit.. adormi cu zambetul pe buze
pur si simplu .. ea te face fericit....

ce e rau in asta dudule ?
stai ca-ti raspund tot eu ...
=)) NIMIC
doar ca... asta partea frumoasa.....
partea nasoala e .. atunci cand incepi sa \"canti cu o lama gilette pe antebratz\" ... tot din cauza ei

needBrain 19-04-05 21:07

exact
sau,sa zicem ca u vrei sa fii cu ea si ea nu vrea sa fie cu tine.ti se puna pata rau de tot pe ea.eh sit in cazul asta sta in felul urmator:cand vb cu ea la tel esti super fericit,dar cand inchei telefonul.......BUM,nu-ti mai arde de nik,nu mia dormi noaptea.......
deci pe lumea asta sunt 3 lucruri care nu le doresc nimanui:
1.nervii din cauza unei tipe
2.durerea de masea
3.intinderea musculara
faza e ca atunci cand te oftici dupa o tipa(dar te oftici rau de tot)cam toate astea 3 se aduna,si iti spun io ca-i nasol rau de tot

EvLSant0S 19-04-05 21:12

de ce nu esti baiat destept ?!
si incerci s`o faci pe EA sa se \"oftice\" pe tine ?!

nu`i asa greu ..
P.S : uite :P it`s happenin` right now ..
incep sa ard de nervi .. ca nu raspunde....
si ce fac ?!
ies sa ma racoresc un pic, ies sa plimb cainele ... fumez o tigara.. 2 .. 3..
si aia e .. ah si ma mai linisteste gandul ca... la noapte ... o sa adorm cu zambetul pe buze.. dar totodata.. ma gandesc.. ca .. poate.. o tzine tot asa.. si nu raspunde.. si atunci .. NU adorm :) damn .. atatea variante...

nush .. am invatat/invatz multe din relatia actuala..
chiar ff multe

needBrain 19-04-05 21:19

pai si io am invatzat multe din ultima experientza
si sa stii ca ai idei bune in capsorul ala al tau :lol:

EvLSant0S 19-04-05 21:26

10xz 2 bishop / maryo / audiperformance .... viviesp .. hondaru si tot asa ;)
fara ei .. nu prea mai ziceai : \"si sa stii ca ai idei bune in capsorul ala al tau\"

P.S : Dupa cum spuneam ... tot ea te face sa adormi cu zambetul pe buze... ;)
chit ca ... TOT ea te face sa .. canti cu ... pe antebratz..

All times are GMT +2. The time now is 23:22.

- Copyright 2026 4Tuning